Verslag van 24e Bossen van Vlaanderen - 2017-12-09

Verslag

 

Afspraak met ‘ Nerveus ‘ Paul & Piet ‘ de twee Heist boys om naar deze prachtig TT te gaan. Piet is mij komen halen mooi op tijd, hij was zelfs heel vroeg bij Mcg lol, azo kan we hem e !. Met flyers en posters mee, goed op tijd zijn wij aangekomen wij hebben een ‘Lonely’ Road-runner mee genomen. Aan de inschrijving was Boskakker en Spearhead klaar om mee te rijden, perfect op tijd hebben wij ons rit begonnen, er waren geen ander Wacky’s te zien.

 

Wij hebben gereden op een zeer aangename tempo en ik kon een goed babbel doen met Boskakker, leuk om me maat te zien en zo gelukkig te zien ook !!!!!, natuurlijk geeft hij een nieuwe fiets gekocht en dan is iedereen gelukkig !!!!!, ik kan maar van dromen. Er waren een massa volk op deze TT en nee allemaal waren tof………….vele bleiters en mannen dat nee kon lachen, maar wij als Wacky’s wel en de sfeer was super. Zeer veel off-road en bos, ik heb mij geen moment verveeld. Bij momenten was ons Piet een beetje achter off-road maar komt altijd af met zijn machtig stil en zegt ‘ rij maar jongens, je moet nee wachten achter min, ik rij op mij gemak ‘ maar toch hebben wij gewacht voor ons binnen kort 60 jaar oud dobberman ( lees een hond, dat yoghurt eten geeft, en zijn kop schud, de speeksel vliegt overal rond ), toch was hij daar en Spearhead ook, twee mannen dat wij moet respect voeren tonen.

 

Nadien naar den auto om de flyers op te halen, waar Piet met wisselen van kledij wrijft met zijn onderbroek in mij gezicht, waarom weet ik nee, maar toch bedankt voor deze moment van ‘ Teambuilding ‘, jouw tour komt ;-) Naar de bar dan met ons trouw RR, mee. Posters ophangen, en flyers rond brengen, 2 Leffes en naar huis. In den auto belt Piet zijn woof om te zeggen dat hij daar was, wij kon de gesprek horen met zijn surroud sound system en wat een vies woof zeg !!!!, twas gelijk einde van de wereld dat hij ging wa later zijn, waarschijnlijk een mega mens, maar wel nee aan de telefoon. Ik zo zeker niet naar haar bellen voor telefoon seks, een stijve lul van de stem zo ik nee kregen, McG in tegendeel krijg kuisen en liefde en beloften op ?, uit bed wild ons Braf Paul niet spreken, Piet ook nee, maar hij slaapt op de grond, in fiete kan zij vrouw verstaan met zijn yoghurt mulle !!!!!.

 

Top TT, Top Wacky’s, zeer leuke rit, aja het weer was prachtig weer en landschap ook !!!!, mooi kleuren, en bossen. Fitzy. P.S………….IEDEREEN op post Donderdag voor de training, nadien trakteer ons Piet en Golfi op hutsepot, en zij willen zo vele mogelijk Wacky’s zien om hun kosten een beetje te doen stijgen ;-), and let’s be honest 60, toch speciaal, en Golfi 55 respect !

 

Fitzy

 

 

Info

 

Start: 8.00-14.00

 


Afstanden: 26 - 33 - 38 - 45 km

 


Startlocatie
Zaal Buscampvelt
Wingensestraat 2
8020 Hertsberge

 

 

Deelnemers

 

Long Fellow, Rookie, Amar, Fitzy, piet velo, varta, McG, boskakker

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

McG schreef op 11-12-2017 :

Mooi verslag Fitzy. Claudine van Piet heeft hem ook met veel leesplezier verslonden... Was idd een mooie TT. Met dank aan Piet voor de Taxidienst.

 

Ival schreef op 09-12-2017 :

Top Fitzy en bedankt om ons eraan te herinneren dat Piet Velo en Golfi donderdag zullen trakteren met hutsepot; Gelieve zovéél mogelijk delen a.u.b. Het zal Piet deugt doen en zijn vrouw nog meer geloof ik.

 

Fitzy schreef op 09-12-2017 :

Afspraak met ‘ Nerveus ‘ Paul & Piet ‘ de twee Heist boys om naar deze prachtig TT te gaan. Piet is mij komen halen mooi op tijd, hij was zelfs heel vroeg bij Mcg lol, azo kan we hem e !. Met flyers en posters mee, goed op tijd zijn wij aangekomen wij hebben een ‘Lonely’ Road-runner mee genomen. Aan de inschrijving was Boskakker en Spearhead klaar om mee te rijden, perfect op tijd hebben wij ons rit begonnen, er waren geen ander Wacky’s te zien. Wij hebben gereden op een zeer aangename tempo en ik kon een goed babbel doen met Boskakker, leuk om me maat te zien en zo gelukkig te zien ook !!!!!, natuurlijk geeft hij een nieuwe fiets gekocht en dan is iedereen gelukkig !!!!!, ik kan maar van dromen. Er waren een massa volk op deze TT en nee allemaal waren tof………….vele bleiters en mannen dat nee kon lachen, maar wij als Wacky’s wel en de sfeer was super. Zeer veel off-road en bos, ik heb mij geen moment verveeld. Bij momenten was ons Piet een beetje achter off-road maar komt altijd af met zijn machtig stil en zegt ‘ rij maar jongens, je moet nee wachten achter min, ik rij op mij gemak ‘ maar toch hebben wij gewacht voor ons binnen kort 60 jaar oud dobberman ( lees een hond, dat yoghurt eten geeft, en zijn kop schud, de speeksel vliegt overal rond ), toch was hij daar en Spearhead ook, twee mannen dat wij moet respect voeren tonen. Nadien naar den auto om de flyers op te halen, waar Piet met wisselen van kledij wrijft met zijn onderbroek in mij gezicht, waarom weet ik nee, maar toch bedankt voor deze moment van ‘ Teambuilding ‘, jouw tour komt ;-) Naar de bar dan met ons trouw RR, mee. Posters ophangen, en flyers rond brengen, 2 Leffes en naar huis. In den auto belt Piet zijn woof om te zeggen dat hij daar was, wij kon de gesprek horen met zijn surroud sound system en wat een vies woof zeg !!!!, twas gelijk einde van de wereld dat hij ging wa later zijn, waarschijnlijk een mega mens, maar wel nee aan de telefoon. Ik zo zeker niet naar haar bellen voor telefoon seks, een stijve lul van de stem zo ik nee kregen, McG in tegendeel krijg kuisen en liefde en beloften op ?, uit bed wild ons Braf Paul niet spreken, Piet ook nee, maar hij slaapt op de grond, in fiete kan zij vrouw verstaan met zijn yoghurt mulle !!!!!. Top TT, Top Wacky’s, zeer leuke rit, aja het weer was prachtig weer en landschap ook !!!!, mooi kleuren, en bossen. Fitzy. P.S………….IEDEREEN op post Donderdag voor de training, nadien trakteer ons Piet en Golfi op hutsepot, en zij willen zo vele mogelijk Wacky’s zien om hun kosten een beetje te doen stijgen ;-), and let’s be honest 60, toch speciaal, en Golfi 55 respect !

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens