Seyns Krieretocht - 2017-12-17

Info

 

Voor de tweede sterrit trekken we naar naar de grens met Henegouwen alwaar we een sterk glooiend parcours zullen voorgeschoteld krijgen. Laat de info van de organisatoren jullie verleiden tot deze prachtige rit. We vertrekken ter plaatse om 9 u om omstreeks 12u aan de apérotafel alginder aan te schuiven.

 

Info van de Organisatie:

De beginnende mountainbikers kunnen al kiezen voor de 25 of 35 kilometer terwijl we voor de echt getrainden een 77 km omloop aanbieden. We weten dat dergelijke grote afstanden zeldzaam zijn in de winterperiode maar wel geliefd bij menige deelnemers. Ook dit jaar proberen we stroken die bij regenweer veranderen in ploeter-krieren zoveel als mogelijk te vermijden. Voor wie het nog niet wist, een kriere = landweg, in het frans: carrière. De 25 km is een tochtje om kennis te maken met het mountainbiken, een licht golvende start te St-Denijs met vlakke off-road stukken te Moen en Spiere-Helkijn. De 35 km maakt een extra lus in Zwevegem. Zodra de keuze gemaakt wordt van 45 km of meer word er richting Mont St.Aubert gefietst. De 45 km gaat in rechte lijn naar Mont St.Aubert via Pecq, Esquelmes, Pont à Chin en beklimt één maal de Mont St.Aubert tot de top in 2 delen, om daarna af te zakken naar Hérinnes, Spiere-Helkijn, St-Denijs. Op de 55 km heb je recht op twee extra beklimmingen over de Mont St.Aubert en een uiterst technische afdaling. Ten slotte maken de 77 km rijders een combinatie van het 35 km parcour en 55 km parcour.

 

 

Start: 8.00-11.00


Afstanden : 25 - 35 - 45 - 55 - 77 km

 


Startlocatie
Sportcentrum
Dalestraat 38
8554 St-Denijs Zwevegem

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Cockroach, Long Fellow

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 17-12-2017 :

Stayed home, mijn excuses !

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens