Verslag 18e Kerst VTT - 2017-12-23

Verslag

 

Nu dat ik de prijs heb voor ‘Schrijver van het jaar’ ga ik best een verslag schrijven van deze TT, anders ga ik mschn de bon moeten teruggeven. Eerst bedankt aan Schummi ( TOP gast ) en Frodo voor de mooie presentatie gisteren avond ( natuurlijk ook gans de bestuur ) maar de twee zijn echt koppel van het jaar, Twee maten dat zijn een plezier om te kennen, ik doe mij pet af !!!!!!!!!!!, en wat een ‘ Pet ‘ prachtig gewoon, Keep it up Schummi !. Moest iemand anders dan Frodo zo een lange speech geven zo ik terug joints begin smoren en constant buiten gaan !, maar de kerel kan dat beter dan gelijk wien MEGA !!!!!!!. Ook Proficiat en bedankt aan de Legend met de naam ‘ Ival ‘ wat een machtig champ, echt verdiend. Ook aan Pé om de TT beker over te nemen van de tweede best Champ van de club ;-).

 

Mij partner voor deze rit was niemand minder dan Piet Velo. Hij is achter mij gekomen met zijn nieuwe ‘ Poep Mobile ‘, ze vrouw denkt dat het is om te fietsen lol !. Warme Bungalow, was ook aan de start naar een bericht naar mij, geen Wacky, wel een RoadRunner en familie van de Castellino’s. Trouwens wat een stomme naam voor een fiets club de Roadrunners ??????, lopen op de baan ??????, wierd de man van Heist. De rit was vele baan, maar niet erg na 15 pinten, de avond ervoor wel te verstaan. Er waren met momenten mooie stukken bos tussen en deze hebben veel goed gemakt, op laatste was een sort Cyclo-cross parcour, wel leuk !. Piet geeft zijn best gedaan met de off-road stukken, hij is 60 jaar en nog aan het leren off-road, maar hij heeft tijd, met zo een goede fysiek. Achter elke off-road stuk komt hij uit en zegt ‘ doe maar ‘ , en dan op de baan, geen probleem voor mij maat, spiksel en snot overal en zijn kop en lichaam aan het bewegen in zijn style, maar power genoeg. Voor Warme Bungalow was de rit geen probleem, wel den ‘ Only one too fall ‘ en zijn fiets dat krakt en piept, hij werkt zelf aan zijn fiets zegt hij, jawadde !!!!!!.

 

Nadien de flyers rond gedeeld en een twadde gedronken, Cola……disgusting, maar bier ging niet in vandaag ( nog nee ;-) ). Op weg naar huis hebben wij Fred Astaire gezien met twee kindjes aan de afspuit, ho kindjes ik bedoel gasten die wonen met Mama & Papa…… Moose en Rookie, de hebben de 45 km’s gereden, mschn wel gelijk de 55kms was wel mschn iets te vele ;-), voor hun.

 

Op weg naar huis was het terug luisteren naar Piet constant stoefen over zijn auto, thuis aan me deur lacht hij zelfs met Ludo’s nieuwe auto, hij zeg dat het gewoon was en voor gewoene werk mensen, da vind ik nie zo tof van je Pietje. Machtig ochtend met een zotte maar toffe Wacky en een machtig ‘ Roadrunner ‘ lol de naam !!!!!. Hopefully the start of another 10 years. Proud to be a Wacky, Proud of the Wacky’s !!!!!!!!!!!Fitz. Ik heb het gelezen, en ik versta het...........Good luck !

 

 

Info

 

Start: 8.30-14.00


Afstanden : 25 - 35 - 55 km

 


Startlocatie
Sportcentrum De Bosserij
Acaciastraat 31 A
8210 Veldegem

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, piet velo

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 24-12-2017 :

Hupla, tis nog geen nieuwjaar en de winnaar van de grote dictee der Nederlandse spelling geeft er weer een lap op !!! Dik verdiend moatje. Mooi verslag wel spijtig van Piet om zo grof te zijn over Ludo zn wagen :-)

 

Amar schreef op 24-12-2017 :

Ook geweest na de middag gestart om 13,30h geen bekende gezichten gezien 😀 Moder en wind

 

piet velo schreef op 23-12-2017 :

Fitzy gie ziet een kieken heb gezegd tegen je dat je niet uit bed mocht klappen was wel een mooi ritje heb er van genoten niet te slijk

 

schreef op 23-12-2017 :

Tof verslagje wi Fitzy, versta der wel geen kl*ten van...:):):):):):)

 

Fitzy schreef op 23-12-2017 :

Nu dat ik de prijs heb voor ‘Schrijver van het jaar’ ga ik best een verslag schrijven van Deze TT, anders ga ik mschn de bon moeten teruggeven. Eerst bedankt aan Schummi ( TOP gast ) en Frodo voor de mooie presentatie gisteren avond ( natuurlijk ook gans de bestuur ) maar de twee zijn echt koppel van het jaar, Twee maten dat zijn een plezier om te kennen, ik doe mij pet af !!!!!!!!!!!, en wat een ‘ Pet ‘ prachtig gewoon, Keep it up Schummi !. Moest iemand anders dan Frodo zo een lange speech geven zo ik terug joints begin smoren en constant buiten gaan !, maar de kerel kan dat beter dan gelijk wien MEGA !!!!!!!. Ook Proficiat en bedankt aan de Legend met de naam ‘ Ival ‘ wat een machtig champ, echt verdiend. Ook aan Pé om de TT beker over te nemen van de tweede best Champ van de club ;-). Mij partner voor deze rit was niemand minder dan Piet Velo. Hij is achter mij gekomen met zijn nieuwe ‘ Poep Mobile ‘, ze vrouw denkt dat het is om te fietsen lol !. Warme Bungalow, was ook aan de start naar een bericht naar mij, geen Wacky, wel een RoadRunner en familie van de Castellino’s. Trouwens wat een stomme naam voor een fiets club de Roadrunners ??????, lopen op de baan ??????, wierd de man van Heist. De rit was vele baan, maar niet erg naar 15 pinten, de avond ervoor wel te verstaan. Er waren met momenten mooie stukken bos tussen en deze hebben veel goed gemakt, op laatste was een sort Cyclo-cross parcour, wel leuk !. Piet geeft zijn best gedaan met de off-road stukken, hij is 60 jaar en nog aan het leren off-road, maar hij geeft tijd, met zo een goede fysiek. Achter elke off-road stuk komt hij uit en zegt ‘ doe maar ‘ , en dan op de baan, geen probleem voor mij maat, spiksel en snot overal en zijn kop en lichaam aan het bewegen in zijn style, maar power genoeg. Voor Warme Bungalow was de rit geen probleem, wel den ‘ Only one too fall ‘ en zijn fiets dat krakt en piept, hij werkt zelf aan zijn fiets zegt hij, jawadde !!!!!!. Nadien de flyers rond gedeeld en een twadde gedronken, Cola……disgusting, maar bier ging niet in vandaag ( nog nee ;-) ). Op weg naar huis hebben wij Fred Astaire gezien met twee kindjes aan de afspuit, ho kindjes ik bedoel gasten dat woon met Mama & Papa…… Moose en Rookie, de hebben de 45 km’s gereden, mschn wel gelijk de 55kms was wel mschn iets te vele ;-), voor hun. Op weg naar huis was het terug luisteren naar Piet constant stuffen over zijn auto, thuis aan me deur lacht hij zelfs met Ludo’s nieuwe auto, hij zeg dat het gewoon was en voor gewoene werk mensen, da vind ik nee zo tof van je Pietje. Machtig ochtend met een zotte maar toffe Wacky en een machtig ‘ Roadrunner ‘ lol de naam !!!!!. Hopefully the start of another 10 years. Proud to be a Wacky, Proud of the Wacky’s !!!!!!!!!!!Fitz. Ik heb het gelezen, en ik versta het...........Good luck !

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens