Nedersaksisch verslag - VTT door de Meetjeslandse Bossen (sterrit) - 2017-12-16

Verslag

 

Deze rit begon met ‘ Great ‘ news ons Hugh Grant kon mee, dus Benny moest nee rijden met Anne haar Berlingo Royce. Goed praten over alles en nog wat in de auto naar hinder twas gezellig.

 

Eens toegekomen direct Richard Gere en Smokey tegen gekomen ( Piet geeft afgezegd, en uit respect voor de mans gevoels zal ik hem nee uitlachen, denk ik ? ). Wij maakt ons klaar en mijn eerste fout in mij uitspraken van jullie mooie taal was begon, natuurlijk Benny & Hugh love it en lig hun plat van te lachen, ik natuurlijk heel trieste en mij zelf vertrouwen kwijgt, maar nee erg !, als zij gelukkig ben, tis da dat telt. Ingeschreven met redelijk wat Wacky’s, Fred, De Reus, Riccola, Brakarm, en Kollin.

 

De rit was de max, niet zo voor de parcour, dat zeker niet slecht was, maar voor de klaps de lach, de team work onder elkaar, echt gelijk back in the day !. Ik makt wel een valpartij mee dat verdiende en 10/10 van mee zelf vind ik, de max !!!!. Wij hebben in de regen gezeten maar toch was het de max. Nadien Kollin ging naar huis en mist een TOP apré. Vele lachen en fun, de Wacky sante was de max en Benny was zo happy hij smeet zijn pint naar de plafond, waarom ?, vele weg en weer santes, met ander fiets clubs, pannekoeken zo veel of je wel, foto modellen, enz. Ook machtig om Longfellow te zien, echt leute, jammer dat hij kan nee rijden met ons !, maar toch was haar daar ( denk ik ).

 

Terugkeren moest wij achter een trouw kostuum gaan voor Benny, en in de winkel hebben wij even zo vele gelachen of op café, jawadde de kerel geeft nooit klanten gehad gelijk wij !. Een great TT, voor Piet als je de volgnde keer minder goed voeld, kom maar af, Wacky zijn is goed tegen alle ziektes en miserie, kheb je gemist !.

 

Als voor de resten bedankt voor de machtig begin van een Zaterdag LOVE IT !. En NIKS gekost lol !!!!!!!

 

FITZ.

 

 

Info

 

Start: 8.30-14.00

 

Afstanden: 25 - 35 - 45 km

 

Startlocatie
Sportcomplex Ter Walle
Stroomstraat 8
9968 Oosteeklo

 

 

 

 

Deelnemers

 

Frodo, Fitzy, McG, Ival, Long Fellow

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Anoniem schreef op 20-12-2017 :

Ik ga nee

 

Schumi schreef op 20-12-2017 :

Oepsie mijne excuses aan de brouwerij van st-Bernardus!!!

 

Anoniem schreef op 20-12-2017 :

Ik ga

 

Frodo schreef op 19-12-2017 :

Heb me ondanks het kloteweer machtig geamuseerd en dat alleen al doordat het gehalte van onnozelheden weer hoog lag. Machtig verslag Fitzy en op naar Boeckhoute zeker (we hadden dat met drie Augustijnen in onze triep beloofd aan die mannen)

 

Federatie van Vlaamse streekbieren schreef op 19-12-2017 :

Zeg niet zomaar st Bernardus tegen een Augustijn!!!

 

Schumi schreef op 18-12-2017 :

Merci mannen, was leuk en mijn eerste pint achter 2 maanden heeft niet echt gesmaakt St.bernardus!!😝... Leuke ontspannen rit. Douches bij de thuisploeg!! Jammer dat het niet bij de bezoekers was🙄. Merci Fitzy, ik versta dat wel hoor. Gewoon omdat ik erbij was🙊

 

Chemical Pete schreef op 18-12-2017 :

Slecht? De eerste die zegt dat dit slecht is krijgt lappen. 't Is gewoon machtig om lezen. Het enige wat ik nog mis is af en toe een boer of een scheet...

 

Fitzy schreef op 18-12-2017 :

I love you too, my favourite Egyptian Pyramid Guide. Is da zo slecht ?. De beste manier om een verslag te verstaan van ik, is meegaan naar de TT. Toch bedankt voor de feedback maat.

 

Ival schreef op 18-12-2017 :

Wa , Love You ?????? janet.

 

Chemical Pete schreef op 18-12-2017 :

Verslag machtig Fizy. Mega om zin driemaal te lezen moeten om te begrijpen. Mo chapeau je toch doen! Love you!

 

Kroele schreef op 17-12-2017 :

😂 Machtig Fitzy

 

Eagle schreef op 17-12-2017 :

Van mij mag da iedere weke van da zien, machtig !! Merci vo verslag bro!!

 

Ival schreef op 17-12-2017 :

Inderdaad Fitz, twas lachen geblazen, niet normaal maar ja ...........wat wil je een bende toffe zotten bij elkaar.

 

Fitzy schreef op 17-12-2017 :

Deze rit begon met ‘ Great ‘ news ons Hugh Grant kon mee, dus Benny moest nee rijden met Anne haar Berlingo Royce. Goed praten over alles en nog wat in de auto naar hinder twas gezellig. Eens toegekomen direct Richard Gere en Smokey tegen gekomen ( Piet geeft afgezegd, en uit respect voor de mans gevoels zal ik hem nee uitlachen, denk ik ? ). Wij maakt ons klaar en mijn eerste fout in mij uitspraken van jullie mooie taal was begon, natuurlijk Benny & Hugh love it en lig hun plat van te lachen, ik natuurlijk heel trieste en mij zelf vertrouwen kwijgt, maar nee erg !, als zij gelukkig ben, tis da dat telt. Ingeschreven met redelijk wat Wacky’s, Fred, De Reus, Riccola, Brakarm, en Kollin. De rit was de max, niet zo voor de parcour, dat zeker niet slecht was, maar voor de klaps de lach, de team work onder elkaar, echt gelijk back in the day !. Ik makt wel een valpartij mee dat verdiende en 10/10 van mee zelf vind ik, de max !!!!. Wij hebben in de regen gezeten maar toch was het de max. Nadien Kollin ging naar huis en mist een TOP apré. Vele lachen en fun, de Wacky sante was de max en Benny was zo happy hij smeet zijn pint naar de plafond, waarom ?, vele weg en weer santes, met ander fiets clubs, pannekoeken zo veel of je wel, foto modellen, enz. Ook machtig om Longfellow te zien, echt leute, jammer dat hij kan nee rijden met ons !, maar toch was haar daar ( denk ik ). Terugkeren moest wij achter een trouw kostuum gaan voor Benny, en in de winkel hebben wij even zo vele gelachen of op café, jawadde de kerel geeft nooit klanten gehad gelijk wij !. Een great TT, voor Piet als je de volgnde keer minder goed voeld, kom maar af, Wacky zijn is goed tegen alle ziektes en miserie, kheb je gemist !. Als voor de resten bedankt voor de machtig begin van een Zaterdag LOVE IT !. En NIKS gekost lol !!!!!!! FITZ.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens