Verslag Trappers VTT - 2017-12-24

Verslag

 

BOEKHOUTE , Het is alom bekend dat Red Bull je vleugels heeft had ik gehoopt dat mijn nieuwe fluo outfit niet zou onderdoen maar helaas …….. of toch ? Verleden week hadden we beloofd aan de organisator van de tt in Boekhoute dat we met een delegatie Wacky’s gingen afkomen om hun tt wat leven in te blazen en grandeur me te geven. Vanmorgen wat te laat opgestaan wegens overvloedig drankgebruik daags voordien die mijn lever niet op tijd heeft kunnen filteren waardoor ik genoodzaakt was me enkel wat op te frissen in een plastieke bassing gevuld met lauw water en Marseille zeep om me vervolgens te overgieten met wat eau de toilette uit mijn exclusieve privé collectie nl. blue Hawai limited edition. Te laat aangekomen ten huize Pé die reeds vol ongeduld zat te wachten op mij en uit pure verveling zat te sjeken op een oude binnenband waardoor zijn 2 voortanden reeds inkepingen vertoonden door te sabbelen op het ventieltje kon zijn geluk niet wegsteken toen ik “zijn god” z’n oprit op reed , van fans gesproken !!! Oooh wat ben je slank en knap in je nieuwe fluo outfit, Aim t’zo djeloese. Ik kon hem wat bedaren door een gesigneerde selfie te overhandigen en we konden vertrekken richting Boekhoute. Naar verluid hebben sommige Wacky’s Smokey zien rijden richting Balgerhoek op zoek achter een dokter die zich heeft verdiept in de theorie rondom groene slijmvliezen en gas explosies in comateuze toestand, succes Ludo !!! Aangekomen en na wat reclame te hebben gemaakt voor ons clubke hebben we voorzichtig de boel op gang getrokken.

 

Niet minder dan Frodo, Sam, Ival, Pé, Fitz, Dalton en Golfi waren getuige van mijn eerste tt als de fluoracer. Door het geur weer en de wind die van zijn beste kant liet zien werd er niks of niemand gespaard en het was vechten voor de beste positie in te nemen achter Fitzy die bijna de volledige tt voor zijn rekening nam, thanks mate !!!! De eerste stop kwam dan ook als een godsgeschenk uit de hemel gevallen en zeker voor Pé die reeds een gaatje had moeten laten vallen, yes, yes, yes, hij is te kraken die gespierde stilo en net dit had ik nodig want eerlijk gezegd ik had ook niet veel meer over. Volgetakt konden we onze weg verder zetten als één blok maar toen de achterop liggende Golfi zijn akkoord gaf door zijn welgekend gebaar kenbaar te maken gingen alle remmen los. Frodo liet Sam prompt achter en riep een bikster nog luidkeels toe “ ut de kant wuf, je zit midden in euh wedstrid , ut de kant !!!“ en nam direct een 20 tal meters op ons, fuck zeg op den deze hadden we niet gerekend, hoe geraken we daar van af !!!!! en al gauw werd er luidkeels geroepen “ SAM PLAT – SAM PLAT “ Frodo liep er met open ogen en liet zich uitlopen waardoor we het voortouw konden nemen, en toen waren we opeens nog met 3.

 

Fitzy bleef maak doortrekken waardoor Pé meter per meter moest prijsgeven, erop en erover, en toen , en toen, ……waren we nog met 2. We hebben nog gewacht op Pé maar we kregen het koiud en besloten zijn uitspraak alle eer aan te doen dat de prijzen aan de meet uitgedeeld worden en besloten op het gas er terug op te zetten, hij zal wel opgeraapt worden door Sam en Frodo. Aangekomen konden we geen beter entré als kampioen voorstellen, de twee oudste van de club als eerste over de meet met uiteraard alle lof voor de kampioen van de Nederlandse literatuur the one en only FITZY. Strompelend en volledig uitgeput kwam Pé over de meet met een gezicht die boekdelen sprak. Trek het je zo niet aan Pé zo erg is dat nu ook weer niet, er komen nog meer van zulke dagen. Eens allemaal terug verenigd en aan de drank zaten viel het op dat er een jong knap dienstmeisje telkens rond Sam zat te draaien. Wij hadden haar al wijsgemaakt dat Sam reeds bier dronk en rookte. Sam die zich daar had gewassen en zijn mooiste t shirt had aangetrokken van de scouts in Knokke had het ook in de mot. Het meisje stapte naar Sam toe en zij “ Ooh ik zie dat je een trekkertje bent en verwees naar zijn shirt, Sam net als zijn vader was niet op zijn tong gevallen en antwoorde direct, ik een trekkertje ???? mijn vriendjes uit de klas wel, maar ik kan al een beetje poepen en het ijs was gebroken. Helaas moesten we terug huiswaarts en werd het verliefd koppeltje uit elkaar gerukt Terug een geslaagd ritje op hartslag. Bedankt aan iedereen voor de leuke momenten van het verlopen jaar.

 

IVAL

 

 

Info

 

Start: 8.30-11.00


Afstanden: 25 - 35 - 45 km

 

Startlocatie:
Voetbalkantine VC Boekhoute
Graafjanstraat 21
9961 Boekhoute

 

 

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Frodo, Sam, , piet velo, Ival, The Voice & The Voice junior, smokey

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

schreef op 26-12-2017 :

@Ival : een kloekhaan is het mannetje van de kloekhen, wa had je gepeinsd ????

 

Frodo de Kloekhaan schreef op 25-12-2017 :

Machtige verslagen alweer van de Die hard TT'ers waarvan mijn zoon wel degelijk veel van kan leren ook van na de TT... Nonkel Paul was in supervorm, gans de rit op kop, fuck zeg en hij ging het nochtans kalm aan doen. Zalige Kerst!!!

 

Ival schreef op 25-12-2017 :

Zeg Pé, kan je me eens uitleggen wat een kloekhaan is ? Is dat een haan met obesitas die amper kan kraaien of wat ?

 

schreef op 25-12-2017 :

Eerlijk is eerlijk, dikke pluim voor Fitzy, die zotte engelsman zit zowaar in de vorm van z’n leven !!! Hopelijk wordt die vorm richting Kroatie nog niet beter, anders zal Tierietomba z’n langste rekker uit de kast mogen halen !!! Ook een pluim zowaar voor onze nieuwe-oude champ die er godvrrr in slaagde om telkens weer m’n plaatsje uit de wind in te pikken !!! (hopelijk geneest z’n schouder rap dan kan ik hem gewoon weer de kant in rijden !!) Wat z’n nieuwe fluo-kampioenetrui betreft….hopelijk doet ie die niet aan tijdens een strandrace, anders vrees ik dat er heel wat boten zullen stranden bij het zien van die fluo-boei ….De grootse pluim gaat echter naar Sam, die ik best kan vergelijken met het riet in de gracht voor onze deur….’twaait en buigt aan alle kanten, maar ‘t breekt nooit….juist te hopen voor hem dat ie nog wat met ons mag meerijden van papa, zodat we hem alle vuile trukken van de foor kunnen leren, anders word ie dezelfde domme coureur als z’n ouwen…altijd kop doen en nooit iemand de gracht inrijden…😊😊😊Wel aandoenelijk hoe Frodo als een kloekhaan over z’n zoon waakt, hem uit de wind zet, een duwtje waar nodig en bij ieder vals “ Sam plat” alarm onmiddellijk de “freins” toetrekt !!! En omdat het kerstdag is, krijgt iedereen een pluim !!!!Dalton, omdat die weer maar eens de rangen sloot en bij de moedig ploeterende Dieriecksens bleef, en die laatste omdat ie de moed heeft om met Ival als duo naar Kroatie te gaan….( hij was er duidelijk niet bij in Canada…😊😊😊)En wist je voorst nog dat…als je in Engeland een chocomelk bestelt, je een jupiler krijgt, en tenslotte, moest er iemand een “akkafietje” hebben aan z’n vélo….Sven is de man bij wie je moet zijn !!!

 

Fitzy schreef op 24-12-2017 :

Prachtig verslag Ival van een MEGA Champ, echt waar, je ben een speciaalke. Je nieuwe kledij is machtig en je zie er zelfs mager uit erbij, bestel vlug nog bij !!!!!!!. En je schrijf dat ik heb goed gereden, mschn waar, maar jij dan ook, jij was mee !. Het was wel leuk om Pé af te kregen, je was super blij en ik ook eindelijk, mooi begin met je nieuwe kledij !!!!!!!! Als voor Pé, dat is waarschijnlijk den eerste keer in tien jaar dat ik voor je was, er zijn wel een paar ander keren maar niet veel. Voor mij blijf je een taaie toffe bastard en ik ga da dubbel en dik were kregen, da weet ik. Toch vandaag was da voor Ival en Ik, Happy Christmas. Me maat Dalton was mee en blijf trouw achter met Sven, als ik eerlijk maar zijn rij ik ook graag op de gemak met Daltontje maar ik ga zo veel rijden met hem, dus ik mocht ook een keer spelen vandaag ! Bedankt Frodo en Sam voor mij te komen halen en dikke chapeau voor mij neef Sam, om mee te gaan met de echte beesten van de club, van de oude toch. Frodo, geeft voorbeeldij voor ze zoon gezorgd tijdens dat ze vrouw lig op haar mat in India. Love days like these !. Happy Xmas Wacky’s en be good to your Angels. Fitz. PS, als niemand dat verstaat, awel ik ook nee !!!!!!.

 

Ival schreef op 24-12-2017 :

BOEKHOUTE , Het is alom bekend dat Red Bull je vleugels heeft had ik gehoopt dat mijn nieuwe fluo outfit niet zou onderdoen maar helaas …….. of toch ? Verleden week hadden we beloofd aan de organisator van de tt in Boekhoute dat we met een delegatie Wacky’s gingen afkomen om hun tt wat leven in te blazen en grandeur me te geven. Vanmorgen wat te laat opgestaan wegens overvloedig drankgebruik daags voordien die mijn lever niet op tijd heeft kunnen filteren waardoor ik genoodzaakt was me enkel wat op te frissen in een plastieke bassing gevuld met lauw water en Marseille zeep om me vervolgens te overgieten met wat eau de toilette uit mijn exclusieve privé collectie nl. blue Hawai limited edition. Te laat aangekomen ten huize Pé die reeds vol ongeduld zat te wachten op mij en uit pure verveling zat te sjeken op een oude binnenband waardoor zijn 2 voortanden reeds inkepingen vertoonden door te sabbelen op het ventieltje kon zijn geluk niet wegsteken toen ik “zijn god” z’n oprit op reed , van fans gesproken !!! Oooh wat ben je slank en knap in je nieuwe fluo outfit, Aim t’zo djeloese. Ik kon hem wat bedaren door een gesigneerde selfie te overhandigen en we konden vertrekken richting Boekhoute. Naar verluid hebben sommige Wacky’s Smokey zien rijden richting Balgerhoek op zoek achter een dokter die zich heeft verdiept in de theorie rondom groene slijmvliezen en gas explosies in comateuze toestand, succes Ludo !!! Aangekomen en na wat reclame te hebben gemaakt voor ons clubke hebben we voorzichtig de boel op gang getrokken. Niet minder dan Frodo, Sam, Ival, Pé, Fitz, Dalton en Golfi waren getuige van mijn eerste tt als de fluoracer. Door het geur weer en de wind die van zijn beste kant liet zien werd er niks of niemand gespaard en het was vechten voor de beste positie in te nemen achter Fitzy die bijna de volledige tt voor zijn rekening nam, thanks mate !!!! De eerste stop kwam dan ook als een godsgeschenk uit de hemel gevallen en zeker voor Pé die reeds een gaatje had moeten laten vallen, yes, yes, yes, hij is te kraken die gespierde stilo en net dit had ik nodig want eerlijk gezegd ik had ook niet veel meer over. Volgetakt konden we onze weg verder zetten als één blok maar toen de achterop liggende Golfi zijn akkoord gaf door zijn welgekend gebaar kenbaar te maken gingen alle remmen los. Frodo liet Sam prompt achter en riep een bikster nog luidkeels toe “ ut de kant wuf, je zit midden in euh wedstrid , ut de kant !!!“ en nam direct een 20 tal meters op ons, fuck zeg op den deze hadden we niet gerekend, hoe geraken we daar van af !!!!! en al gauw werd er luidkeels geroepen “ SAM PLAT – SAM PLAT “ Frodo liep er met open ogen en liet zich uitlopen waardoor we het voortouw konden nemen, en toen waren we opeens nog met 3. Fitzy bleef maak doortrekken waardoor Pé meter per meter moest prijsgeven, erop en erover, en toen , en toen, ……waren we nog met 2. We hebben nog gewacht op Pé maar we kregen het koiud en besloten zijn uitspraak alle eer aan te doen dat de prijzen aan de meet uitgedeeld worden en besloten op het gas er terug op te zetten, hij zal wel opgeraapt worden door Sam en Frodo. Aangekomen konden we geen beter entré als kampioen voorstellen, de twee oudste van de club als eerste over de meet met uiteraard alle lof voor de kampioen van de Nederlandse literatuur the one en only FITZY. Strompelend en volledig uitgeput kwam Pé over de meet met een gezicht die boekdelen sprak. Trek het je zo niet aan Pé zo erg is dat nu ook weer niet, er komen nog meer van zulke dagen. Eens allemaal terug verenigd en aan de drank zaten viel het op dat er een jong knap dienstmeisje telkens rond Sam zat te draaien. Wij hadden haar al wijsgemaakt dat Sam reeds bier dronk en rookte. Sam die zich daar had gewassen en zijn mooiste t shirt had aangetrokken van de scouts in Knokke had het ook in de mot. Het meisje stapte naar Sam toe en zij “ Ooh ik zie dat je een trekkertje bent en verwees naar zijn shirt, Sam net als zijn vader was niet op zijn tong gevallen en antwoorde direct, ik een trekkertje ???? mijn vriendjes uit de klas wel, maar ik kan al een beetje poepen en het ijs was gebroken. Helaas moesten we terug huiswaarts en werd het verliefd koppeltje uit elkaar gerukt Terug een geslaagd ritje op hartslag. Bedankt aan iedereen voor de leuke momenten van het verlopen jaar. IVAL

 

Fitzy schreef op 23-12-2017 :

Awel Pé, pet af maat !

 

schreef op 23-12-2017 :

Ival en ik vertrekken om 08.15 vanuit Heist, tot in boekhoute é !!!

 

Fitzy schreef op 23-12-2017 :

Ik ga mee, weg en were !!!!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens