Verslag 22e Omloop Vlaamse Ardennen - 2018-01-27

Verslag

 

Afspraak met Fikken om vroeg te vertrekken, en mij buurman was ook van de partij, wel aparte auto’s om da Smokey wilde de 55 km’s doen en wij de 75 km’s. Pé & Carl ging later gaan, kwestie da Pé zijn ‘ beauty sleep ‘ kon hebben, dat het helpt ?, jullie beslissen !.

 

Dus optit vertrokken, en op tit begonnen. We ging samen rijden maar het bleek dat Smokey wilde de klimmertje’s doen op zij gemak en wij moest nee wachten. Wel de eerste 5 km’s samen gereden. Verder Fikken en ik op ons gemak gereden en op elke baan stuk komt ons sterke Smokey terug, dan naar elke klim of off-road stuk was hij terug weg !. Toch vele respect voor hem om naar ginder te gaan, chapeau. Het was nie warm maar een zeer mooi parcour, en het tit vlieg voorbij.

 

Aan de eerste stop, ging wij juiste vertrekken en Smokey was er zeg, alweer terug !!!. Vanaf dan hebben wij hem niet meer gezien. Fikken en ik rij rustig verder met de Patersberg en een paar ander bergen was het de max. Juiste rond de 50 Kms tot 65, was het een beetje saai, nadien een stuk bos terug, da leute was. De rit was 70 km’s, maar het was in feite 75 km’s, voor ons mocht het blijven duren, goed voor 950 HM’s eertse klim rit is een feit !.

 

Bedankt Fikken voor de machtig gezelschap !!!!!!, 30 jaar geleden voetbalde we tope en nu fietsen we tope.

 

Great days !

 

FITZ

 

 

Info

 

Start: 8.00-14.00

 

Afstanden: 25 - 45 - 55 - 70 km

 

 

Startlocatie
Café 't Smesseplein
Schellebellestraat 1
8570 Ingooigem

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 01-02-2018 :

Ja, er was inderdaad weinig volk te bespeuren, mmsch zaten ze allemaal in de franse ardennen pé. Ik geloof dat ze hier redelijk aan het trainen zijn voor de 4 Island geloof ik. Thanks voor verslag Fitz.

 

schreef op 28-01-2018 :

Inderdaad leutig weerzien met de vlaamse ardennen !!! Terug gemerkt dat "bergkes" nog steeds pijn kunnen doen maar ook dat m'n kroatie-partner nu al in supervorm is...(help) Wel ongelooflijk hoe onwaarschijnlijk weinig volk er naar deze mooie vtt afgekomen was....en last but not least een kleine vermelding voor de "voor-oorlogse" prijzenkaart...voor een luttele 1.5€ kon je al een pint, koffie of zelfs verse soep krijgen !!!

 

Schumi schreef op 27-01-2018 :

Machtig!! Flinke rit in de kuiten blijkbaar👊🏻

 

Fitzy schreef op 27-01-2018 :

Afspraak met Fikken om vroeg te vertrekken, en mij buurman was ook van de partij, wel aparte auto’s om da Smokey wilde de 55 km’s doen en wij de 75 km’s. Pé & Carl ging later gaan, kwestie da Pé zijn ‘ beauty sleep ‘ kon hebben, dat het helpt ?, jullie beslissen !. Dus optit vertrokken, en op tit begonnen. We ging samen rijden maar het bleek dat Smokey wilde de klimmertje’s doen op zij gemak en wij moest nee wachten. Wel de eerste 5 km’s samen gereden. Verder Fikken en ik op ons gemak gereden en op elke baan stuk komt ons sterke Smokey terug, dan naar elke klim of off-road stuk was hij terug weg !. Toch vele respect voor hem om naar hinder te gaan, chapeau. Het was nee warm maar een zeer mooi parcour, en het tit vlieg voorbij. Aan de eerste stop, ging wij juiste vertrekken en Smokey was er zeg, alweer terug !!!. Vanaf dan hebben wij hem niet meer gezien. Fikken en ik rij rustig verder met de Patersberg en een paar ander bergen was het de max. Juiste rond de 50 Kms tot 65, was het een beetje saai, nadien een stuk bos terug, da leute was. De rit was 70 km’s, maar het was in feite 75 km’s, voor ons mocht het blijven duren, goed voor 950 HM’s eertse klim rit is een feit !. Bedankt Fikken voor de machtig gezelschap !!!!!!, 30 jaar geleden voetbalde we toppe en nu fietsen we toppe. Great days ! FITZ

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens