Verslag Veldtoertocht Schoondijke - 2018-01-28

Verslag

 

Afgesproken met de braafste Paul van de club om een ritje te doen in mooie Nederland. De bedoeling was op het gemak te rijden, na een mooi rit van mij de dag ervoor. Leuke rit en babbel met mij maat op weg naar start in de auto. Aan de start kom we ons Join tegen dat de moeite gedaan geeft om naar daar te rijden, waarschijnlijk omdat zijn sexy Tandaerts wilde gaan Boxen ?.

 

Samen begon wij op de gemak en mij benen waren redelijk stijf, maar geen ramp !. Leuke babbel en trappen. Mcg was braaf en deed vele kop ( da zie je nee altijd ), maar voor zijn maat Paul, was het een plezier zegt hij. Af en toe trekt hij de motor volledig open en ik moest GVD mij best doen om aan te hangen ( toch een beetje Bad Boy ? ), Join moest met de momenten ons laten gaan, maar dat was te begrijpen er was een sterke tegen wind voor de rit naar huis, voor ons ook, maar je voel da nee in een nieuwe BMW lol.

 

Aan de BV, hebben wij de bende Van Mol tegen gekomen met ons Space Jr als hun leider. Lekker soep en doughnuts, en een babbel en wij zijn samen door gereden, terug rustig tempo met Trappist op kop. Eens aan de kliene bos, dicht bij de zee net voorbij Breskens heb mijzelf en Space Jr een versnelling gedaan dat zelfs ons Mcg nee aan kon, hij moest maar weten, Bad Boy ?. Join was kort achter, wij zijn dan met ons drietjes ( Space Jr, wacht op zijn ploeg ) door gereden, bijna thuis. Toch moest Bad Boy Mcg volle bak tegen wind om ons af te krijgen dat hem lukt, maar ik heb de excuse gegeven ik was achter gebleven om Join uit de wind te zetten, wel een beetje waar !.

 

Join is terug gefietste met de Molletjes en The 2 Pauls hebben 2 Leffe’s gedronken. Tijd om naar Bel en Anne te gaan, ons twee trouwe Angels. Terug een goede babbel met een machtig gast ( toch naar 2 Leffe’s ).

 

Paul mate bedankt, great morning mschn nee, maar wel een very good one !.

 

Fitzy

 

 

Info

 

Start: 9.00-10.45


Afstand : 45 km

 


Startlocatie
Voetbalvelden De Molenkreek
Tragelwest 30
4507 Schoondijke

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 01-02-2018 :

Drink go moar je Leffe MacGyver. Leuk verslagje Fitz.

 

Space jr. schreef op 31-01-2018 :

Schoon verslag Fitz , je rijd verdomd sterk , ga je die vier eilanden in één dag doen misschien? Voor mij was dat echte ouwe nostalgie , ferm wa kilometers en dan 3 Orvals voor de recup , goe voor één keer wi.

 

MacGyver schreef op 30-01-2018 :

Ja lap ! Een mens drinkt dan ook eens een welverdiende Leffe na heel de morgen kop te hebben getrokken...

 

Schumi schreef op 30-01-2018 :

P&P altijd plezant. @join aan het trainen voor duatlon op Het strand?

 

Bahamontes schreef op 29-01-2018 :

altijd schoon ritje daar, heb me daar al geamuseerd in vorige jaren! merci Fitz voor verslag

 

Join schreef op 28-01-2018 :

Bedankt Paul brothers om mij uit de wind te zetten.

 

Fitzy schreef op 28-01-2018 :

Afgesproken met de braafste Paul van de club om een ritje te doen in mooie Nederland. De bedoeling was op de gemak te rijden, naar een mooi rit van mij de dag ervoor. Leuke rit en babbel met mij maat op weg naar start in de auto. Aan de start kom we ons Join tegen dat de moeite gedaan geeft om naar daar te rijden, waarschijnlijk omdat zijn sexy Tandaerts wilde gaan Boxen ?. Samen begon wij op de gemak en mij benen waren redelijk stijf, maar geen ramp !. Leuke babbel en trappen. Mcg was braaf en deed vele kop ( da zie je nee altijd ), maar voor zijn maat Paul, was het een plezier zegt hij. Af en toe trekt hij de motor volledig open en ik moest GVD mij best doen om aan te hangen ( toch een beetje Bad Boy ? ), Join moest met de momenten ons laten gaan, maar dat was te begrijpen er was een sterke tegen wind voor de rit naar huis, voor ons ook, maar je voel da nee in een nieuwe BMW lol. Aan de BV, hebben wij de bende Van Mol tegen gekomen met ons Space Jr als hun leider. Lekker soep en doughnuts, en een babbel en wij zijn samen door gereden, terug rustig tempo met Trappist op kop. Eens aan de kliene bos, dicht bij de zee net voorbij Breskens heb mijzelf en Space Jr een versnelling gedaan dat zelfs ons Mcg nee aan kon, hij moest maar weten, Bad Boy ?. Join was kort achter, wij zijn dan met ons drietjes ( Space Jr, wacht op zijn ploeg ) door gereden, bijna thuis. Toch moest Bad Boy Mcg volle bak tegen wind om ons af te krijgen dat hem lukt, maar ik heb de excuse gegeven ik was achter gebleven om Join uit de wind te zetten, wel een beetje waar !. Join is terug gefietste met de Molletjes en The 2 Pauls hebben 2 Leffe’s gedronken. Tijd om naar Bel en Anne te gaan, ons twee trouwe Angels. Terug een goede babbel met een machtig gast ( toch naar 2 Leffe’s ). Paul mate bedankt, great morning mschn nee, maar wel een very good one !. En Join natuurlijk ook bedankt

 

Fitzy schreef op 28-01-2018 :

Naar jaarlijkse traditie met MCG en met de auto naar daar rijden

 

Space jr schreef op 28-01-2018 :

Naar jaarlijkse traditie met de molletjes en met de fiets naar daar rijden

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens