Verslagen - De Acht van Sijsele - 2018-02-03

Verslag

 

Bam , een mens kan nu eens wat langer blijven liggen krijg ik toch een om 6.30 een persoon aan de telefoon die maar niet kon verstaan indien je geen klant bent ik geen 24 uren service kan aanbieden. Klaar wakker ben ik dan maar opgestaan en mij tegoed gedaan aan een lekker kopje koffie van Nespresso ware het niet dat mijn koffiemachine er de brui aan gaf en alsof het nog niet genoeg was is mijn diepvries van den nacht uitgevallen en zijn al mij ijsjes en Magnums naar de kloten. Ooh what the fuck er zij erger dingen in het leven.

 

Pé die moest aanwezig zijn op zijn werk op de kade tot 11.00 uur hadden we afgesproken met Co_Carl om ons op te halen rond 13.00 uur wat ook stipt gebeurde, op die kerel kan je bouwen maar zijn hond is een beest. Op weg naar Sijsele kreeg Pé nog een oproep van een nummer die hij niet kende en nam op, iets wat ik nooit zou doen maar ja wat wil je als er reeds kaas uit je oren komt weet je wel genoeg zeker. Het was Fluppe de notaire ut Limburg. Totaal radeloos smeekte hij of hij onze rangen mocht vervolledigen en zoals het de drie musketiers van nobele afkomst beaamd hebben we toegezegd. Beste lezers een gouden tip !!! als er iemand vlak voor een toertocht een onbekende oproep krijgt , NEGEREN , doen alsof of gooi je telefong weg maar neemt niet op !!!

 

Aangekomen en ingeschreven stond Fluppe ons reeds op te wachten en konden we volle moed de rit aanvangen. Tot zover konden we nog lekker met elkaar lachen en keuvelen maar … De notaire ut Limburg nam prompt de kop en gaf die niet meer af . Naarmate de rit vorderde bleekt Pé het wat lastig te hebben, in eerste instantie dachten we dat hij te kampen had met materiaal pech maar bleek dat het nachtleven hem parten speelde. Carl en ik konden het hoofd koel houden en mooi volgen. De eerste bevoorrading kwam dan ook als een godsgeschenk uit de hemel gevallen en konden we allemaal genieten van een warm drankje, wafels, rozien in euh potje en chocolat mé bannan. Pé kreeg eindelijk weer een normaal kleur, ik heb hem zien blauw worden van de koude, wit van verschot dan groen van te lachen om vervolgens rood uit te slaan tette te zitten, en wij dan maar zeggen dat negers kleurlingen zijn ???

 

Onze weg verder gezet in de hoop dat de notaire ut Limburg de man met de hamer ging tegen komen waren we eraan voor de moeite, die kerel blijft maar gaan, wordt er daar nu echt niet gewerkt in Limburg of wat is dat doch zag ik op een gegeven moment dat het vooraan wat verslapte en de concentratie wat verminderde. Ik wachte mijn moment af en nam een berekende risico om hen langs rechts voorbij te steken op een technisch zéér moeilijke strook met alle gevolg van dien. Bleek later geen goede berekening geweest te zijn, ergens vergeten op te tellen of af te trekken maar bi bi het decor in door de prikkeldraad om tot stilstand te komen up mijn bakkes midden in de wei, prikkeldraad naar de kloten evenals mijn nieuw kostuum om maar van de rest te zwijgen. Doch kon ik het hoofd koel houden en mijn weg verder zetten echter kon ik de eerste km geen druk op mijn companen uitoefenen, er moet iets aan de hand zijn met mijn fiets of iets anders. Later bleek dat ik zo lek was als een zeef, overal zaten er gaten en open wonden over mijn lichaam, niet moeilijk dat ik geen druk kon steken. Door mijn para verleden heb ik geleerd pijn te negeren en te onder drukken.

 

Tot mij ergernis kwam Pé met de Km er door en moest ik wat plaatsjes prijsgeven, het was een hels debakel om telkens die derde plaats veilig te stellen, die verdomde ondankbare 4 de plaats was een hel. Co-Carl en de notaire hadden blijkbaar geen last van het modderig parcours waar het een kunst was om het canvas niet te kussen en reden als een geoliede machine lichtjes voorover gebogen over hun stuur door, doch konden ik en pé het hoofd koel houden en telkens de rangen sluiten met gemak al is dit wat overdreven maar het bekt mooi. Zo hebben we als één team de eindmeet gehaald, tevreden en voldaan. De eerste keer dit jaar dat we mogen stellen dat er ons geen mens voorbij heeft gestoken, moet niet vragen. Na de notaire ut limburg te hebben uitgewuifd zijn wij we huiswaarts gereden en een kleine stop ingelast ten huize pé waar we op versnaperingen en bier getracteerd werden. Na wat te stoefen over snijwonden op pikante plaatsen die ik van Pé niet mocht tonen aan metal angel ben ik thuis afgezet geweest door Co-Carl waar ik trouwens nog mijn bril heeft laten liggen in zijn wagen met alle gevolgen van dien.

 

Als een verhakkelde hengst wilde ik mijn seksbom nog een beurt geven maar zonder mijn bril zat ik zonder het te weten in het verkeerde gat en kreeg ik nog een blauw oog erboven op, wat moet een mens toch lijden om een ritje te maken met de vrienden. PS : op het nieuws van 7 uur wisten ze te melden dat er 4 koeien uitgebroken zijn te Sijsele but i know from nothing.

 

Ival.

 


 

Een prachtig ‘ rainbow ‘ verslag zo ik zeggen. Merci Ival. S’morgens was het wat rustiger, wel vele Wackys aan de start, redelijk in group begonnen maar naar een platte-band van Lifty een beetje uit elkaar, dan schuer in de band van Fikken’s nieuwe Cube, brandweer man minder het was net voor Oedelem Mountain. Vedder was weg gereden, hij rijd niet zo graag bij ons. Choco en Dalton hebben under eigen tempo gereden samen, Golfi was er ook ergens tussen, Amar was ook mee maar in ene keer naar huis gefietst, Mcg was ook mee en gekomen met de fiets aan het trainen voor de ‘ Ronde ‘ zegt hij !. Ik heb samen gereden met Kroele ( da happy was op een TT, met zijn echte maten , en met prachtig banden, nooit zo goede gehad zegt hij, bedankt Fitzy voor de tip ! ), en Eagle dat ieder keer zijn best deed en elke keer opnieuw da gat were toe rijd ( mschn moe van Donderdag, hij was maar pas om 01.00 thuis ). Lifty belt ook s’avonds voor de banden………….ze zijn nu te krijgen bij Katrien in Bikeworld gasten.

 

Al bij al een redelijk vette rit, maar toch zo als altijd leute gemakt en de best van gemakt. Nadien was er 200€ over van de pot van de weeken ervoer dus wij hebben dat opgedronken met een verse pancake en een retro vrouw de ons bediende van de film ‘ Fame ‘ . Leuke ochtend bedankt gasten, kijken wel naar uit op een droge rit, gelijk Ival in de verkeerde gat van zijn seksbom !.

 

Ride on !

 

Fitzy

 

 

Info

 

Start: 8.00-15.00


Afstanden : 28 - 38 - 48 km

 


Startlocatie
Gem. turnzaal
Noordstraat
8340 Sijsele

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Fikken, Amar, McG, A-Dalton, Ival, Lifty, , Eagle, Go- carl

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 07-02-2018 :

Bedankt gasten, is altijd leuk te weten dat verslagen gelezen worden.

 

Schumi schreef op 06-02-2018 :

Zalig! Bende kiekens zeg😂

 

Fitzy schreef op 05-02-2018 :

Bedankt Stevie D 😜😂🤣😂🤣😅😂🤣🤘

 

Stevie D schreef op 05-02-2018 :

Prachtig verslag👍🏻 Echt leuk om te lezen.

 

Ival schreef op 04-02-2018 :

J : dat batterijen met de dag beter worden. K : dat Pé het alfabet nog altijd niet kent. L : en dat het niet zal verbeteren toekomst gericht.

 

schreef op 04-02-2018 :

Wat hebben we op deze vtt geleerd... a. nooit onbekende nrs; opnemen b. ik meer en meer een diesel wordt c. Ival steeds meer op een elektrische auto begint te trekken ( die starten ook snel, maar eens de batterij op is...) d. go-Carl nog altijd in vorm is e. Fluppe blijkbaar altijd in vorm is g. ik f. vergeten ben h. dat het Ival lukt met één passage, wat een voltallige kudde koeien al jaren probeert...door de prikkeldraad te breken... i.the end

 

Frodo schreef op 04-02-2018 :

Weer wreed smakelijk verslag om mijn zondagavond nog wat kleur te geven! Thx boys

 

Amar schreef op 04-02-2018 :

Wa da je zegd 🤪

 

Fitzy schreef op 04-02-2018 :

Ik

 

Amar schreef op 04-02-2018 :

Sorry gasten maar moest thuis zijn om 12h (werk 🤪) Dan maar alleen door gereden nadat we tijd gewacht hadden op de rest (fikken band kennelijk) WA IS ER NU ZO SPECIAAL AAN DIE BANDEN UITGENOMEN HET KLEUR 😳🤪🤩🤯

 

Fitzy schreef op 04-02-2018 :

Een prachtig ‘ rainbow ‘ verslag zo ik zeggen. Merci Ival. S’morgens was het wat rustiger, wel vele Wackys aan de start, redelijk in group begonnen maar naar een platte-band van Lifty een beetje uit elkaar, dan schuer in de band van Fikken’s nieuwe Cube, brandweer man minder het was net voor Oedelem Mountain. Vedder was weg gereden, hij rijd niet zo graag bij ons. Choco en Dalton hebben under eigen tempo gereden samen, Golfi was er ook ergens tussen, Amar was ook mee maar in ene keer naar huis gefietst, Mcg was ook mee en gekomen met de fiets aan het trainen voor de ‘ Ronde ‘ zegt hij !. Ik heb samen gereden met Kroele ( da happy was op een TT, met zijn echte maten , en met prachtig banden, nooit zo goede gehad zegt hij, bedankt Fitzy voor de tip ! ), en Eagle dat ieder keer zijn best deed en elke keer opnieuw da gat were toe rijd ( mschn moe van Donderdag, hij was maar pas om 01.00 thuis ). Lifty belt ook s’avonds voor de banden………….ze zijn nu te krijgen bij Katrien in Bikeworld gasten. Al bij al een redelijk vette rit, maar toch zo als altijd leute gemakt en de best van gemakt. Nadien was er 200€ over van de pot van de weeken ervoer dus wij hebben dat opgedronken met een verse pancake en een retro vrouw de ons bediende van de film ‘ Fame ‘ . Leuke ochtend bedankt gasten, kijken wel naar uit op een droge rit, gelijk Ival in de verkeerde gat van zijn seksbom !. Ride on !

 

Fikken schreef op 04-02-2018 :

Super verslagstje Ival.

 

Ival schreef op 04-02-2018 :

De acht van Sijsele , Bam , een mens kan nu eens wat langer blijven liggen krijg ik toch een om 6.30 een persoon aan de telefoon die maar niet kon verstaan indien je geen klant bent ik geen 24 uren service kan aanbieden. Klaar wakker ben ik dan maar opgestaan en mij tegoed gedaan aan een lekker kopje koffie van Nespresso ware het niet dat mijn koffiemachine er de brui aan gaf en alsof het nog niet genoeg was is mijn diepvries van den nacht uitgevallen en zijn al mij ijsjes en Magnums naar de kloten. Ooh what the fuck er zij erger dingen in het leven. Pé die moest aanwezig zijn op zijn werk op de kade tot 11.00 uur hadden we afgesproken met Co_Carl om ons op te halen rond 13.00 uur wat ook stipt gebeurde, op die kerel kan je bouwen maar zijn hond is een beest. Op weg naar Sijsele kreeg Pé nog een oproep van een nummer die hij niet kende en nam op, iets wat ik nooit zou doen maar ja wat wil je als er reeds kaas uit je oren komt weet je wel genoeg zeker. Het was Fluppe de notaire ut Limburg. Totaal radeloos smeekte hij of hij onze rangen mocht vervolledigen en zoals het de drie musketiers van nobele afkomst beaamd hebben we toegezegd. Beste lezers een gouden tip !!! als er iemand vlak voor een toertocht een onbekende oproep krijgt , NEGEREN , doen alsof of gooi je telefong weg maar neemt niet op !!! Aangekomen en ingeschreven stond Fluppe ons reeds op te wachten en konden we volle moed de rit aanvangen. Tot zover konden we nog lekker met elkaar lachen en keuvelen maar … De notaire ut Limburg nam prompt de kop en gaf die niet meer af . Naarmate de rit vorderde bleekt Pé het wat lastig te hebben, in eerste instantie dachten we dat hij te kampen had met materiaal pech maar bleek dat het nachtleven hem parten speelde. Carl en ik konden het hoofd koel houden en mooi volgen. De eerste bevoorrading kwam dan ook als een godsgeschenk uit de hemel gevallen en konden we allemaal genieten van een warm drankje, wafels, rozien in euh potje en chocolat mé bannan. Pé kreeg eindelijk weer een normaal kleur, ik heb hem zien blauw worden van de koude, wit van verschot dan groen van te lachen om vervolgens rood uit te slaan tette te zitten, en wij dan maar zeggen dat negers kleurlingen zijn ??? Onze weg verder gezet in de hoop dat de notaire ut Limburg de man met de hamer ging tegen komen waren we eraan voor de moeite, die kerel blijft maar gaan, wordt er daar nu echt niet gewerkt in Limburg of wat is dat doch zag ik op een gegeven moment dat het vooraan wat verslapte en de concentratie wat verminderde. Ik wachte mijn moment af en nam een berekende risico om hen langs rechts voorbij te steken op een technisch zéér moeilijke strook met alle gevolg van dien. Bleek later geen goede berekening geweest te zijn, ergens vergeten op te tellen of af te trekken maar bi bi het decor in door de prikkeldraad om tot stilstand te komen up mijn bakkes midden in de wei, prikkeldraad naar de kloten evenals mijn nieuw kostuum om maar van de rest te zwijgen. Doch kon ik het hoofd koel houden en mijn weg verder zetten echter kon ik de eerste km geen druk op mijn companen uitoefenen, er moet iets aan de hand zijn met mijn fiets of iets anders. Later bleek dat ik zo lek was als een zeef, overal zaten er gaten en open wonden over mijn lichaam, niet moeilijk dat ik geen druk kon steken. Door mijn para verleden heb ik geleerd pijn te negeren en te onder drukken. Tot mij ergernis kwam Pé met de Km er door en moest ik wat plaatsjes prijsgeven, het was een hels debakel om telkens die derde plaats veilig te stellen, die verdomde ondankbare 4 de plaats was een hel. Co-Carl en de notaire hadden blijkbaar geen last van het modderig parcours waar het een kunst was om het canvas niet te kussen en reden als een geoliede machine lichtjes voorover gebogen over hun stuur door, doch konden ik en pé het hoofd koel houden en telkens de rangen sluiten met gemak al is dit wat overdreven maar het bekt mooi. Zo hebben we als één team de eindmeet gehaald, tevreden en voldaan. De eerste keer dit jaar dat we mogen stellen dat er ons geen mens voorbij heeft gestoken, moet niet vragen. Na de notaire ut limburg te hebben uitgewuifd zijn wij we huiswaarts gereden en een kleine stop ingelast ten huize pé waar we op versnaperingen en bier getracteerd werden. Na wat te stoefen over snijwonden op pikante plaatsen die ik van Pé niet mocht tonen aan metal angel ben ik thuis afgezet geweest door Co-Carl waar ik trouwens nog mijn bril heeft laten liggen in zijn wagen met alle gevolgen van dien. Als een verhakkelde hengst wilde ik mijn seksbom nog een beurt geven maar zonder mijn bril zat ik zonder het te weten in het verkeerde gat en kreeg ik nog een blauw oog erboven op, wat moet een mens toch lijden om een ritje te maken met de vrienden. PS : op het nieuws van 7 uur wisten ze te melden dat er 4 koeien uitgebroken zijn te Sijsele but i know from nothing. Ival.

 

Fluppe, the voice schreef op 03-02-2018 :

vertrek 13u30

 

Amar schreef op 03-02-2018 :

Ik rijbaan daar met fiets via ooskerke vertrek om 8h

 

Krulle schreef op 03-02-2018 :

Kvertrek vroeger, want kmoeten pe zn stront nog goan upkuisen sachternoens😠

 

McG schreef op 02-02-2018 :

Oké. 9u ter plaatse. Ik vertrek normaal om 8u met de fiets, maar als het str##tregent, zie ik nog wel...

 

schreef op 02-02-2018 :

Carl en ik starten maar rond 13.30, moe 's morgens nog werken...

 

Ival schreef op 02-02-2018 :

9.00 uur start

 

Amar schreef op 31-01-2018 :

Hoe laat start

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens