Verslag - Flanders Field VTT (sterrit) - 2018-02-25

Verslag

 

Afspraak met Brother Eagle & Nonkel Dalton, Buurman ging samen met zoon en Fikken, ander Wacky’s ook op zijn eigen manier afgesproken, allemaal wel voor het zelfde doel STERRERIT Waregem.

 

Er waren een deel mannen dat deze rit moeten afzeggen, wegens ziekte, koude, schrek, famillie, werk, whatever. Leuke rit naar hinder in de warme werk wagen van Eagle. Op de parking komt De Buurmans, en Cockroach juiste ook, beetje lullen en klaar maken in de koud en dan naar de inschrijving waar Mcg en Piet Velo zat te wachten, een beetje later is DDT, Froome, Spearhead, Kroele, Head & Shoulders, Fred Astaire, ook aan, een mooie opkomst dus, op deze ICE cold dag, niks voor watjes. Eagle schrijf ons allemaal in, en betaald ook, waar voor dank aan de bestuur een zeer mooi geste van ons Club om de TT's en vriendschap te promovieren, samen sterk !!!!!.

 

Het was een leuke begin met wel veel wind, maar onder de leiding van ons Kroele blijft iedereen lekker samen en de sfeer was super !. Juiste naar een tijdtje kreeg ons Triathlon atleet het een beetje zwaar, Ons Piet bleeft zijn best doen en naar elke strook dat wij staan te wachten, “ je moe nee wachten we gasten “, wat een beest, nooit opgeven. Op de splitsing welt hij de 60 km’s doen, maar Mcg de welde vroege thuis zijn om te shoppen met zijn prente klapt hem tegen “ als je nu de 60 doet ga da wel 15.00 woorden e Pietje “, Piet dat blij was dat hij zo lang ging weg zijn van ze vrouw, maar ja Paul geeft hem kun omklappen en ze waren weg voor de 30 km’s ;-), Spearhead en Froome waren ook mee. De rest waren weg voor de 65 km’s, iedereen samen en als een blok door de mooi landschap, goed voor 500 HM’s. Juiste af en toe trekt een paar door, maar op het einde van de stroken hebben ze mooi gewacht op de rest.

 

Er was van alles in deze rit en is zeker een aanrader. Cockroach moest naar de rit direct weg om te gaan eten op restaurant waar dat hij geeft gewerkt Vrijdag ?!!!!!!, ik zo da nee durven maar het was mschn voor niks ?, en mschn is alles nu dood. Smokey geeft zeer goed gereden vind ik, echt waar, een zwaar kerel de smoort gelijk een Turk, zuipt gelijk een Duits, Fret gelijk een varken, maar toch, chapeau maat. Zoon Bandit was ook goed beetje geweldig in de begin maar azo kan we hem. Head & Shoulders rij op hartslag, maar amuseerde hem. Fred was happy met zijn nieuwe fiets, en is super blij dat hij Wacky is……..wij kijken ook uit naar zijn dans moves op de volgende feest.

 

Nadien hebben wij een St Bernadus gedronken met een machtig uitleg van Fred erover. Een zeer leuke rit met een zeer toffe bende Wacky’s, iedereen was content met zijn dag.

 

De sterreritten zijn TOP, en ik kijk uit naar de volgende.

 

Bedankt gasten !

 

Fitzy

 

 

Info

 

We komen ter plekke samen om 8u45. Om 9u stipt vertrek!!!

 

Start: 7.30-09.30

 

Afstanden : 20 - 40 - 60 km

 


Startlocatie
OC Nieuwenhove
Kerkhofstraat 30
8790 Waregem

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

smokey schreef op 27-02-2018 :

Frodo , ken da allemole geleerd vanaf de dag da Fitzy neverd mien kom weunen is mooi verslag Fitzy

 

Frodo schreef op 27-02-2018 :

de volgende ben ik erbij mannen, machtig verslag alweer zeker da stuk over Smokey ;-)

 

Schumi schreef op 26-02-2018 :

Brrrrrr..... jammer! Volgende dan maar. Merci Fitzy!

 

Ival schreef op 25-02-2018 :

Verslag gelezen met pijn in het hart. Ooit zal ik eens aan eens sterrit kunnen deelnemen. Bedankt Fitz om verslag neer te pennen, zo heb toch een idee wat ik heb moeten missen. Toffe bende, maten, makkers en St-Bernardus, vlaamser kan niet

 

Eagle schreef op 25-02-2018 :

Twas inderdaad weer een topdag!!!! Merci vo de verslagen ,altijd machtig!!!

 

MacGyver schreef op 25-02-2018 :

Mooi verslag Fitzy. Berekoud was het vanmorgen. Blij dat ik me na 45 km al kon warmen. Samen met Piet een goeie Sint Bernardus gedronken en dan ruim op tijd in zijn luxe camper (binnen 45 graden) naar huis. We waren zelfs nog op tijd tuis voor het middageten. Iedereen content...

 

Fitzy schreef op 25-02-2018 :

Afspraak met Brother Eagle & Nonkel Dalton, Buurman ging samen met zoon en Fikken, ander Wacky’s ook op zijn eigen manier afgesproken, allemaal wel voor het zelfde doel STERRERIT Waregem. Er waren een deel mannen dat deze rit moeten afzeggen, wegens ziekte, koude, schrek, famillie, werk, whatever. Leuke rit naar hinder in de warme werk wagen van Eagle. Op de parking komt De Buurmans, en Cockroach juiste ook, beetje lullen en klaar maken in de koud en dan naar de inschrijving waar Mcg en Piet Velo zat te wachten, een beetje later is DDT, Froome, Spearhead, Kroele, Head & Shoulders, Fred Astaire, ook aan, een mooie opkomst dus, op deze ICE cold dag, niks voor watjes. Eagle schrijf ons allemaal in, en betaald ook, waar voor dank aan de bestuur een zeer mooi geste van ons Club om de TT's en vriendschap te promovieren, samen sterk !!!!!. Het was een leuke begin met wel veel wind, maar onder de leiding van ons Kroele blijft iedereen lekker samen en de sfeer was super !. Juiste naar een tijdtje kreeg ons Triathlon atleet het een beetje zwaar, Ons Piet bleeft zijn best doen en naar elke strook dat wij staan te wachten, “ je moe nee wachten we gasten “, wat een beest, nooit opgeven. Op de splitsing welt hij de 60 km’s doen, maar Mcg de welde vroege thuis zijn om te shoppen met zijn prente klapt hem tegen “ als je nu de 60 doet ga da wel 15.00 woorden e Pietje “, Piet dat blij was dat hij zo lang ging weg zijn van ze vrouw, maar ja Paul geeft hem kun omklappen en ze waren weg voor de 30 km’s ;-), Spearhead en Froome waren ook mee. De rest waren weg voor de 65 km’s, iedereen samen en als een blok door de mooi landschap, goed voor 500 HM’s. Juiste af en toe trekt een paar door, maar op het einde van de stroken hebben ze mooi gewacht op de rest. Er was van alles in deze rit en is zeker een aanrader. Cockroach moest naar de rit direct weg om te gaan eten op restaurant waar dat hij geeft gewerkt Vrijdag ?!!!!!!, ik zo da nee durven maar het was mschn voor niks ?, en mschn is alles nu dood. Smokey geeft zeer goed gereden vind ik, echt waar, een zwaar kerel de smoort gelijk een Turk, zuipt gelijk een Duits, Fret gelijk een varken, maar toch, chapeau maat. Zoon Bandit was ook goed beetje geweldig in de begin maar azo kan we hem. Head & Shoulders rij op hartslag, maar amuseerde hem. Fred was happy met zijn nieuwe fiets, en is super blij dat hij Wacky is……..wij kijken ook uit naar zijn dans moves op de volgende feest. Nadien hebben wij een St Bernadus gedronken met een machtig uitleg van Fred erover. Een zeer leuke rit met een zeer toffe bende Wacky’s, iedereen was content met zijn dag. De sterreritten zijn TOP, en ik kijk uit naar de volgende. Bedankt gasten !

 

Ival schreef op 25-02-2018 :

Gasten als ik er niet ben moeten jullie niet wachten. Lig ziek in bed.

 

Stevie D schreef op 06-02-2018 :

Lap niet te geloven, de 3de sterrit na de vergadering in ik ben wacht dan😪. Niets aan te doen. Geniet er maar van👍🏼.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens