Verslag DDW Classic - 2018-04-15

Verslag

 

Niet verwacht maar des te mooier deze rit met alles erop en eraan. Mooie singletracks die er door de regenval wat tricky bijlagen, boerenwegels doorheen een prachtige streek met in de achtergrond de heuvels van de Vlaamse Ardennen en hier en daar wat technische trails. Samen met zoon 50km afgehaspeld en toch meer dan twee uur en een half op de fiets. Hij was goed "zochte" maar moest hem op de singletracks telkens laten gaan. Gelukkig vloog hij in zijn jeugdig enthousiasme met zijn kl.. in de tingels waardoor hij achteraf wat kalmer was...Maar echt genoten op deze TT.

 

Aan de aankomst  waren Schummie en Cornet al aangekomen dan op de 60km en nadien stoof Space JR in de kleedkamer in en die had maar liefst 90km achter de rug. Chapeau op dit parcours waar we het eerste uur slecht gemiddeld aan 17km/uur zaten!! Smokey, Donald en Moose waren daar ook maar niet gezien. Donals en Coster moesten nog gaan winkelen met de vrouwe heb ik horen zeggen. De après was daar ook dik in orde met BBQ-worst en een ruim assortiment in drank. De bediening mocht er ook zijn!!

 

Schummie stelde voor om er volgend jaar een busrit te organiseren ook al is het maar één uur rijden maar het is daar echt de moeite waart!!!

 

Volgend jaar zien ze mij daar alleszins terug!!!

 

Frodo

 

 

Info

 

Start: 7.30-10.30


Afstanden: 35 - 45 - 60 - 75 - 90 - 105 - 115 km

 


Startlocatie
Sporthal
Pompoenstraat 44
8792 Desselgem

 

 

Deelnemers

 

Space jr., Frodo, smokey

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 18-04-2018 :

Als ik in Belgie ben volgende jaar, ga ik mee !!!!. ;-).......De max en ik zie Louis rijden, en rusten nadien lol !!!!

 

Donald schreef op 17-04-2018 :

inderdaad een schoon ritje. volgend jaar terug voor de 115, busrit of niet en dan zorg ik dat ik geen verplichtingen heb 's middags ;) en hopelijk iets drogere ondergrond dan... thx schummi en fille voor et gezelschap en de binnenband, thx ludo om me thuis af te zetten!

 

Space jr. schreef op 17-04-2018 :

Dat was zeker een mooie TT , start wat technisch maar verder wat afwisselend met veel eenmalige passages , aan de bevoorrading met iemand gesproken die hem vorig jaar heeft gereden en had dan 6km/u meer gemiddeld omdat het droog lag , busrit ja maar er zijn zeker nog mooiere binnen een uur rijden , hopelijk die van komende zondag ook , 1u30 rijden

 

Space jr. schreef op 11-04-2018 :

Ik vertrek vroeger ter plaatse , normaal 7 uur van thuis.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens