Verslag Bomberbike - 2018-05-27

Verslag

 

The Hangover(s).....

Vrijdag avond wa pinten gedronken met Ival en mij fiets in zijn auto gestoken, klaar voor Zondag, Ik moest naar een trouw gans de Zaterdag en kon mij fiets nie zelf meenemen. Ival moest naar Nonkel Thierry Zaterdag voor ‘ pancakes en Koffie ‘. Ik was afgesproken met Fluppe dat hij ging mij komen ophalen. Zondag in Eigen-Bilzen waar dat ik blijf slapen ( Super dank maat omdat te doen ).

 

 

Fast-forward een beetje en het was Zondag morgen 7.50, en Fluppe was daar, ik thuis om 5.00 en een wereld record pinten gedronken op de trouw pffffff. Samen met Fluppe en De Max, kom wij toe op de ‘ Coalmine ‘, fuck zeg geen goesting super slecht !!!!, toch wel een machtig parcour. Beetje later Pé, Ival, Frodo, Bilbo, Dalton, en Onweer tegengekomen. Allemaal lekker in vorm of nee ? De mannen waren gaan rijden en mij trouwe maat Dalton bleef bij de Marginaal droenke Engels Hooligan, waarvoor dank, Hupla een ronde rijden…….jawadde MACHTIG parcour, maar geen kloten goesting door de lager, lager, lager, lager, lager, lager….. je weet wel, jammer !, dus ik zei tegen me maat rij een rondje zonder mij als je wel. Da deet hij, wel vele sneller of bij mij waarschijnlijk !!!!!.

 

Als hij terug was were mee, voor een paar ronden, ietske beter maar toch pfff !!!!. Ondertussen was Onweer aan het vliegen, Ival ook, sterk hij rijdt rond naar rond naar rond, waarom ?, tis de snelste ronde dat telt. De rest waren ook goed bezig. Dan een ronde samen voor de foto zegt ons besten Frodo. Het ging redelijk, allemaal samen boven met een prachtig zicht en het was foto time !!!!!, Ival ligt hem effkes op de grond naar de klim en het komt uit ons Beast was Absoluut nie in vorm, omdat hij heeft te veel Russian Water gedronken  bij Nonkel Thierry, Pé voelt da nie natuurlijk , hij zuipt alle dagen, Dalton was ook bij Nonkel Thierry maar kan er tegen, terwijl de foto passeerde Fluppe, De Max, en Onweer met hun fiets volle bak, geen tijd voor foto’s wel super gereden !.

 

 

Dan was het tijd voor de ronde af te werken en Pé, Dalton, Bilbo, en Ival vloeg naar benen, zeer sterke dalers, Frodo en ik wa rustiger, verstande venten !, nadien was het van wat ga we doen ‘ een drinken zeker  ? ‘, Yesssss !, time voor water, coke, koffie, Red-bull, anything but Lager !!!!!!!!. Nooit heb ik Ival zo stil gezien Absoluut geen leven in hem lol !!!!. Lekker in het zon kon wij chillen, kwas veergeten te zeggen dat het 30 graden was, dat ook een rol speelt, met da fietsen. Maar geen rust………. een playback KLOOT band begin te spelen zo vals of een kat en luid FUCK !!!!. De Toppers Pé, Frodo, Fluppe, Onweer, moest nog rijden…….Frodo’s rem werkt nee in het bos en hij kletste op een boom twee maal, gelukkig zonder erg. De bar dat wij op zijn zadel heeft geplakt dat hij nie gezien heeft was wel nog plat en zacht lol !!!!, de ander hebben dat zeer goed gedaan. Twas de max, Kheb toch genoten, zelfs met een kater eerste klasse. Het was een leute bende. Ook dank aan Papa Onweer voor de water. Er is nog vele gebeurt ook, maar ik rekenen op Pé en ons Rus voor de rest. Tijd om naar huis te gaan…….ons machtig Champ beslist om van achter te liggen op de grond tussen 3 fietsen in zijn kleine auto………ok………maar met Pé aan het stuur ?, DANGEROUS !!!!!!!!!. Nog geen 200 meters verder Pé aan 50 per uur de rem blok toe !!!!!!!, What een Bastard, kheb echt compassie gehad met ons Rus, zijn kop was bijna bij ons van voren !!!!!!!.

 

 

Allez, thuis in Knokke stapt wij uit en dan de Beast los laten………….hij stapt uit zijn bed zo mottig of ???????, en met recht staan kreeg een kramp dat Pé zo trots op zij geweest !. Zo een toffe vent ons Rus en hij kiest voor een maat gelijk Pé lol, de twee toppe is de beste komedie act ooit !!!!!!. Ival bedankt man voor de rit en zorg van de fiets, bedankt aan al de rest ook, klote maar TOP dag te gelijk !. Kwas ook vergeten te zeggen, moest geen ene keer voet op de grond tijdens de ronden, nie slecht voor een zatlap !. Hoe was da etentje bij Monique s’avonds Ival ?.

 

Wacky’s Rule, Crazy but happy !!!!!!!

 

Fitz

 

 

Info

 

programma:

 

7h30-9h

Check-in en afhaling rugnummers

 


9h-12h

BomberBike met individuele druppelstart ( 1 renner per 5 sec. ). Elke ronde wordt getimed. Probeer je te kwalificeren bij de 100 snelsten!


 

13h30

Finale spektakelronde met de 100 snelsten ! Wie wordt de winnaar van BomberBike 2018?

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, The Voice AND junior, A-Dalton, Frodo & Sam, Ival,

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 31-05-2018 :

Een slecht voorbeeld...........is ook een voorbeeld.

 

schreef op 31-05-2018 :

Mooi verslagje Ival !! Maar er was nochtans een briefing over de bomberbike zaterdagavond bij Thierry, dat zal waarschijnlijk juist op het moment geweest zijn dat pannekoek nr. 30 er langs je'n oren terug uit kwam...:):) En wa die koet fring betreft, klein krampje in m'n been, sorry daarvoor ( ik had ook juist de finale gereden hé...:):):)

 

Schumi schreef op 31-05-2018 :

Oei oei!! Schoon voorbeeld van hoe het niet moet voor Max en Louis!!! Merci Fitzy! Respect ival...

 

Ival schreef op 30-05-2018 :

Er was eens een ................. en hij fietste nog lang en gelukkig. Ist goed zo PÉ Had jij mij niet wijsgemaakt dat het om ter meest ronden was had ik mij NIET kapot gereden gedurende drie uren nonstop met het gedacht dat ik dat zootje had gewonnen. Maar dit heb je niet voor niks gedaan. Een mens met een kater dit aandoen En die koe de fring dak met me bakkes tussen de rejongs van mn vilo zaten zienk ook ni vergeten

 

eagle schreef op 30-05-2018 :

Prachtige foto, misschien gebruiken voor de toertocht?

 

schreef op 29-05-2018 :

@Ival ; benieuwd hoe je je hieruit gaat lullen...:):):)

 

Ival schreef op 29-05-2018 :

Zwiegt man , ik kzien olles vergeten !!!

 

Space jr. schreef op 29-05-2018 :

@ Ik wilde da nog niet zeggen slechte moaten en Ival oppassen voor russische vloeistof want je krijgt daar een smerige nof van , mor k'ben de naam vergeten.

 

Ival schreef op 29-05-2018 :

Heb moeten afzeggen voor etentje savonds. Die Russische vloeistof bleef maar parten spelen. Verslag volgt.

 

Ival schreef op 29-05-2018 :

Heb moeten afzeggen voor etentje savonds. Die Russische vloeistof bleef maar parten spelen. Verslag volgt.

 

Fitzy schreef op 29-05-2018 :

@ Space, tis e twa van, slechte maten lol !

 

Space jr. schreef op 29-05-2018 :

@ Fitzy , weer op het slechte pad , heel joen conditie nor de wuppe. Proficiat aan de moedigen die willen rap zijn in het trage Limburg.

 

schreef op 28-05-2018 :

@Fitzy : 't was aan 48 per uur...:):)

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens