Verslag Veranda-Follens Classic - 2018-05-05

Verslag

 

Omdat de ‘ Biker Boys ‘ waren weg met under Iron Horse heb ik deze mooie rit gereden met me maat ‘ Dirk ‘. Eerst een beetje over na denken welke rit dat we ging doen, er was ook een goede in Herzele, maar de rit hebben wij al gedaan. Ook was ik bang om mij punten te verliezen voor een rit dat nee op het site staat, eerlijk is eerlijk !.

 

Toch Verada twadde in Kortrijk gekoezen, Heath Mate was perfect op tijd 6.45 aan mij achter deur, twas tonne al mooi weer. Leuke rit naar ginder een beetje babbel over van alles, wat wel je met twee slimme mensen toppe. Aan de inschrijving was het een mooi verassing, duidelijk een TOP organisatie met alles erop en er aan. Je kon het verlijken met de Safety Joggers vroeger, maar nog beter. Dan waren we weg, het was een rustig tempo, maar het was al direct duidelijk voor mij dat ik rij met zwaar benen………..te weinig Guinness na de training Donderdag denk ik !. Een ramp was het nee, maar Health Mate is wel in vorm en rijdt rond gelijk een kindje dat naar school rijd, zo soepel zeg, maar ja dat is al 11 jaar vind ik !. 

 

Het parcours zelf was niet de besten, maar zeker nee slecht met een mooi 550HMs, en landschap ook zeer mooi. Nee veel thecnical stuff, juiste in de begin maar toch leuk en een goede training, 60% off-road is nee slecht voor een TT. De stops waren de max met alles om te eten en proper WCs, zeer vriendelijk bediening ook, dat altijd eerste is……dus met een gemiddelde van 21kms per uur waren we vroeg binnen. Wel een groote entree gemakt met de traptjes te doen dat uitkom aan de bar buiten, de lokaal DJ geeft da gezien en het vermeld ook !!!!, lol Wacky’s e.

 

Voor dat we iets dronken moesten we achter ons cadeau’s, een heel zak met van alles, de max gewoon !. Toch tijd voor een lekker Omer. Bedankt Dirk, zeer leuke ochtend met prachtig weer en een goede maat ook !, en thuis om 13.00……… The early bird catches the worm, da me zeggen in Knokke lol !!!!!.

 

Have a nice weekend !

 

Fitz

 

 

 

 

Info

 

Start: 7.30-14.00

 

Afstanden: 40 - 75 km

 


Startlocatie
Sportcampus De Lange Munte
Bad Godesberglaan 22
8500 Kortrijk

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Space jr.

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 07-05-2018 :

Top

 

Space jr. schreef op 06-05-2018 :

Yup man , mooie zaterdag morgen gehad , mooi TT niet spectaculair maar zeer goede organisatie en toch wat klimmetjes waar ik telkens uitgedaagd werd door de fitte Fitzy waardoor we ons toch wat geamusseerd hebben , thanks mate.

 

Fitzy schreef op 05-05-2018 :

De rit was 75 km's.

 

Fitzy schreef op 05-05-2018 :

Omdat de ‘ Biker Boys ‘ waren weg met under Iron Horse heb ik deze mooie rit gereden met me maat ‘ Dirk ‘. Eerst een beetje over na denken welke rit dat we ging doen, er was ook een goede in Herzele, maar de rit hebben wij al gedaan. Ook was ik bang om mij punten te verliezen voor een rit dat nee op het site staat, eerlijk is eerlijk !. Toch Verada twadde in Kortrijk gekoezen, Heath Mate was perfect op tijd 6.45 aan mij achter deur, twas tonne al mooi weer. Leuke rit naar hinder een beetje babbel over van alles, wat wel je met twee slimme mensen toppe. Aan de inschrijving was het een mooi verassing, duidelijk een TOP organisatie met alles erop en er aan. Je kon het verlijken met de Safety Joggers vroeger, maar nog beter. Dan waren we weg, het was een rustig tempo, maar het was al direct duidelijk voor mij dat ik rij met zwaar benen………..te weinig Guinness naar het training Donderdag denk ik !. Een ramp was het nee, maar Health Mate is wel in vorm en rijt rond gelijk een kindje dat naar school rijd, zo suppel zeg, maar ja dat is al 11 jaar vind ik !. De parcour zelf was niet de besten, maar zeker nee slecht met een mooi 550HMs, en landschap ook zeer mooi. Nee veel thecnical stuff, juiste in de begin maar toch leuk en een goede training, 60% off-road is nee slecht voor een TT. De stops waren de max met alles om te eten en proper WCs, zeer vriendelijk bediening ook, dat altijd eerste is……dus met een gemiddelde van 21kms per uur waren we vroeg binnen. Wel een groote entree gemakt met de traptjes te doen dat uitkom aan de bar buiten, de lokaal DJ geeft da gezien en het vermeld ook !!!!, lol Wacky’s e. Voor dat we iets drinkt moest we achter ons cadeau’s, een heel zak met van alles, de max gewoon !. Toch tijd voor een lekker Omer. Bedankt Dirk, zeer leuke ochtend met prachtig weer en een goede maat ook !, en thuis om 13.00……… The early bird catches the worm, da me zeggen in Knokke lol !!!!!. Have a nice weekend ! Fitz

 

Space jr. schreef op 04-05-2018 :

Dit is niet de Willems Veranda Classis , die vertrek vanuit Herzele en toert in de Vlaamse Ardennen ,daar gaan we dus ook naar toe , is maar 15 min verder rijden.

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens