Verslag VTT FETW - 2018-07-21

Verslag

 

Nogmaals vele volk weg, Londen, Popeye op zijn boot, Frodo op zijn Moto met zijn Woof, Henri en een deel ander ‘ op een ander eiland ‘, vele naar Poland ( respect ), en zo verder.

 

Eerst afgesproken met Dirk ‘ De Jeans seller ‘, hij belt af, dan met Amar ‘ de poenpakker ‘ garagist, hij belt ook af, Lifty mocht nee mee met mij van zijn vrouw dus ook niks !. Longfellow staat op Teamer, maar met ‘ The Ghost ‘ is het nee simpel om af te spreken. Dus op laatste stak was het Space, hij moest geen cabin plaatsen dus was vrij…….belletje ‘ hoe laat morgen maat ? ‘….6.30 met de fiets……..’ ideaal ‘ !!!!, lekker weer en wa KM’s. Stipt om 6.27 was ik met ons ‘ Long Skinny Plummer ‘.

 

Wij waren weg, de eerste KM’s wa discuteren over langst waar wij ging rijden naar hinder maar ons Space geeft de knoop-punten op zijn kader geplakt ( gelukkig geeft hij een XXL kader ), zo vele nummers zeg !!!!. Het was in elke geval een prachtig rit naar hinder met 51 kms op de teller, daardoor beslist wij de 37 te doen, toevallig ons leeftijd. Leuke rit eindelijk met een paar mooie bos stroken tussen. Midden van de rit hebben wij natuurlijk gekoerst tegen 2 pippo’s dat dacht ze hem waren, maar ik en Space waren even zo sterk, zelfs beter lol !!!!!.

 

Naar de stop rij we wat rustig verder, maar niemand geeft ons voorbij gereden. Ik was vergeten te zeggen dat ons Space was alles vergeten geld, telefoon enz, ik zeg ‘ geen probleem maat kheb geld mee ‘ , met antwoord kreeg ik ‘ allez voor mij is het een stere rit ‘ den hutsepot !!!!!. Nadien hebben wij iets gedronken en het was tijd om naar huis te rijden. Wij koos de zelfde weg; met bezoek in Brugge, langst de canal. Long-Skinny deed al de kop werk op weg naar huis, waar voor dank, er was redelijk wind uit zee, dus tegen wind heel de weg naar huis, normaal doe ik da graag maar vandaag nee !. Tegen 12.15 terug in WestNOChapel met 131km’s op de teller.

 

Ik heb een zeer leuke ochtend gehad met me maat Long-Skinny, de gast rij gelijk da het niks is, chapeau……altijd een goede sportman geweest……..ik ben een trotse Sponsor van deze atleet, merci maat.

 

De volgende keer liever wa vroeger vertrekken aub !

 

Fitz

 

 

Info

 

Start: 7.30-10.00

 


Afstanden:  45 - 60 - 70 km

 


Startlocatie
Sportpark
Lindestraat 17
9880 Aalter

 

 

Deelnemers

 

Fitzy

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 26-07-2018 :

Thx Ivan the ' Great ', ik doe mij best !

 

Ival schreef op 24-07-2018 :

Tof verwoord, leuk dat anglo-britisch west-vlaams.` Bedankt voor het verslag Fitzy, je blijft ons verbazen.

 

Schumi schreef op 22-07-2018 :

Westnochapel hahahaaaaa... machtig gedaan gasten

 

Space jr. schreef op 21-07-2018 :

Mooi verslag en met plezier kop gedaan voor mijn hoofdsponsor van de dag , was leuke rit met soms eens een verplichte versnelling uit schaamte nadat mijn sponsor een bere kreet losliet achter de rug van andere bikers en dat dan simpelweg in mijn schoenen schuifde , zo kenen we hem , thanks mate.

 

Fitzy schreef op 21-07-2018 :

Nogmaals vele volk weg, Londen, Popeye op zijn boot, Frodo op zijn Moto met zijn Woof, Henri en een deel ander ‘ op een ander eiland ‘, vele naar Poland ( respect ), en zo verder. Eerst afgesproken met Dirk ‘ De Jeans seller ‘, hij belt af, dan met Amar ‘ de poenpakker ‘ garagist, hij belt ook af, Lifty mocht nee mee met mij van zijn vrouw dus ook niks !. Longfellow staat op Teamer, maar met ‘ The Ghost ‘ is het nee simpel om af te spreken. Dus op laatste stak was het Space, hij moest geen cabin plaatsen dus was vrij…….belletje ‘ hoe laat morgen maat ? ‘….6.30 met de fiets……..’ ideaal ‘ !!!!, lekker weer en wa KM’s. Stipt om 6.27 was ik met ons ‘ Long Skinny Plummer ‘. Wij waren weg, de eerste KM’s wa discuteren over langst waar wij ging rijden naar hinder maar ons Space geeft de knoop-punten op zijn kader geplakt ( gelukkig geeft hij een XXL kader ), zo vele nummers zeg !!!!. Het was in elke geval een prachtig rit naar hinder met 51 kms op de teller, daardoor beslist wij de 37 te doen, toevallig ons leeftijd. Leuke rit eindelijk met een paar mooie bos stroken tussen. Midden van de rit hebben wij natuurlijk gekoerst tegen 2 pippo’s dat dacht ze hem waren, maar ik en Space waren even zo sterk, zelfs beter lol !!!!!. Naar de stop rij we wat rustig verder, maar niemand geeft ons voorbij gereden. Ik was vergeten te zeggen dat ons Space was alles vergeten geld, telefoon enz, ik zeg ‘ geen probleem maat kheb geld mee ‘ , met antwoord kreeg ik ‘ allez voor mij is het een stere rit ‘ den hutsepot !!!!!. Nadien hebben wij iets gedronken en het was tijd om naar huis te rijden. Wij koos de zelfde weg; met bezoek in Brugge, langst de canal. Long-Skinny deed al de kop werk op weg naar huis, waar voor dank, er was redelijk wind uit zee, dus tegen wind heel de weg naar huis, normaal doe ik da graag maar vandaag nee !. Tegen 12.15 terug in WestNOChapel met 131km’s op de teller. Ik heb een zeer leuke ochtend gehad met me maat Long-Skinny, de gast rij gelijk da het niks is, chapeau……altijd een goede sportman geweest……..ik ben een trotse Sponsor van deze atleet, merci maat. De volgende keer liever wa vroeger vertrekken aub ! Fitz

 

Fitzy schreef op 21-07-2018 :

Vertrek met Space om 06.30.

 

Space jr. schreef op 20-07-2018 :

Rij met fiets naar daar (43km) ter plaatse 40 of 50km

 

Fitzy schreef op 19-07-2018 :

Ik rij hem Zaterdag

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens