Verslag 27e Rochustochten (sterrit) - 2018-07-29

Verslag

 

Sterre rit !!!!, dat noemt azo omdat vele sterren waren aanwezig !……..Iceman, Space, Drietrap, Frietpot, Krulle, Pé, Ival, Dalton, Eagle, Join, Frodo, Chuck,Safety First……… ‘ The Ghost ‘ ging ook komen ?, maar wij hebben hem al terug niet gezien, veel beloven maar nie komen !. Allemaal goed vertrokken aan de Molenhoek waar dat de sfeer al inzat. Frodo schrijf ons dan allemaal in en betaalt ook, wat een kerel en ook met het nieuws dat wij mocht nog twee drinken nadien, yeeha !!!!!, kheb bijna mij lidgeld terug LOL !!!!!!.

 

Wij waren weg, easy tempo en een babbel voor een goede 30kms…….dan waren ze daar Laurel & Hardy………..we ga een keer tetsen !!!!!, Ice de normaal braaf burger was ook mee met de bastards !. De rest rij op de gemak verder tot de food stop, geen spoor te zien van de weg lopers ?, al terug door zeker ?……..nee, nee, 5 minuten later komen ze aan, verloren gereden LOL !!!!!!, de max. Wij waren ook bijna mis, maar ik heb in de rem gegaan an de juiste pad gevonden, wel met bijna een accident met Frietpot ( mijn excuses maat ), maar de ‘ Sharpshooter ‘ was zeer snel van reactie en het was geen probleem !.

Terug alweer weg, met af en toe een beetje ‘ Breakaways ‘ maar niks erg en direct alweer samen, de sfeer was de max, met een echt toffe bende, de sterre ritten zijn echt super !. Allemaal samen aangekomen, met een redelijk mooi parcour van 73 kms achter de rug !. Het was dan tijd voor ‘ bier ‘ Eagle, Fikken, Frodo heeft ons bediend gelijk de machtig bestuurs leden dat ze ben. Wij hebben zo als altijd het lokaal streek bier gedronken, wel straf en natuurlijk direct naar Ival zijn kop !, waar mee hij smijt een broodje ham recht……maar recht in Frodo’s oog, amai de jong !!!!!!!, wel een goede shot !!!!!!. In feite hebben wij vier gedronken, dus redelijk happy en zat ( Ival toch lol ) was het tijd om naar huis te gaan. Machtige ochtend !!!!!!.

 

 

Barry moest zijn broers kindjes meenemen ( VOOR WA ?, vraag zijn vrouwtje Nathalie ), dus de twee mooi mieden hebben moeten luisteren naar ROCK  ( het was GHOST ( niet Longfellow ), mega CD trouwens  ) all the way home !!!!. Ik mocht gaan eten met Nathalie maar dan moest Frodo in de garage wachten, en dat wilde ik nie voor mij beste maat, dus ik ben naar huis gegaan.

 

Bedankt voor de lift Bigman en bedankt Wacky’s voor de Wacky rit !

 

FITZ

 

 

 

Info

 

We vertrekken om 7u aan de Molenhoek zodat we rond 14u terug thuis zijn!!

 

De rit van 73km loopt door de mooie streek rond Gavere en Ooosterzel.

 


Afstanden:  37 - 52 - 73 km

 


Startlocatie
Sporthal De Kluize
Sportstraat 5
9860 Oosterzele

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Frodo, Fikken, Ival, Chuck, Space jr., micky, , iceman, A-dalton

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Ival schreef op 31-07-2018 :

Hela Peetje, ikke jodelen ??? Up gemak hé, what happend in de car stay in de car hé.

 

schreef op 31-07-2018 :

Inderdaad nog eens echt old school Wacky vtt'tje met wat "titsen" en het daarop traditioneel volgend verkeerd rijden... :):) leuke apres ook, met als gevolg dat ik weerom een "jodelende " Ival naar huis kon voeren en daarbovenop meneer z'n boot nog eens mocht gaan helpen toeleggen.....ben er zo toch ook eens op geweest..:):):):) p.s juist jammer van het "trapincidentje" :):):):)

 

Fikken schreef op 31-07-2018 :

Top ritje👍. Bedankt iedereen voor de gezellige sfeer.😜

 

Space jr. schreef op 30-07-2018 :

Ja men kleuten , was da met den dieen?

 

Chuck schreef op 30-07-2018 :

Scheun verslagske Fitz ! … in ’t beginne was ’troage maar na de bevoorrading was’t vree ziere en met momenten krieg ik ’t vliegend schijt dak niemer mee konne. ‘k was ’t enden oasem me momenten; ‘k zat op een wiere , peizdeke, lap ’t is hier van de oend zijn kluute maar kreeg terug de keroazje om aan klampen aan die duurijers…. (dikke merci aan mijn wacky copains die me an passant ut de wind zette ! ). Goeien appel was me da eu ritje ! Den ambianze in ‘t kavietse achteraf was vree wijs , den cola was van mien kluten maar da pietsen e me zo gesmoakt ! Tot noastekier ! Chuck –me-een- missie ! Aja, bedankt bestuur voor de trekteren hé !

 

Space jr. schreef op 30-07-2018 :

Mogow Fitz , Barry zou wel je fiets gekuisd hebben in de garage terwijl je aan het eten was met Nathalie , enfin schoon verlag maat van een scone morgen , parcours was niet subliem maar het gezelschap maakte dat ruimschoots goed , goed tempo gereden en gezellige apres , meer moet dat niet zijn , bedankt mannen.

 

Orval euh Ival schreef op 30-07-2018 :

Machtig verslagje champ. Ik zat wel wat boven mijn theewater zowel op of naast de fiets. Machtige bende maffe gasten.

 

Fitzy schreef op 30-07-2018 :

Sterre rit !!!!, dat noemt azo omdat vele sterren waren aanwezig !……..Iceman, Space, Drietrap, Frietpot, Krulle, Pé, Ival, Dalton, Eagle, Join, Frodo, Chuck,Safety First……… ‘ The Ghost ‘ ging ook komen ?, maar wij hebben hem al terug niet gezien, veel beloven maar nee komen !. Allemaal goed vertrokken aan de Molenhoek waar dat de sfeer al inzat. Frodo schrijf ons dan allemaal in en betaalt ook, wat een kerel en ook met het nieuws dat wij mocht nog twee drinken nadien, yeeha !!!!!, kheb bijna mij lidgeld terug LOL !!!!!!. Wij waren weg, easy tempo en een babbel voor een goede 30kms…….dan waren ze daar Laurel & Hardy………..we ga een keer tetsen !!!!!, Ice de normaal braaf burger was ook mee met de bastards !. De rest rij op de gemak verder tot de food stop, geen spoor te zien van de weg lopers ?, al terug door zeker ?……..nee, nee, 5 minuten later komen ze aan, verloren gereden LOL !!!!!!, de max. Wij waren ook bijna mis, maar ik heb in de rem gegaan an de juiste pad gevonden, wel met bijna een accident met Frietpot ( mijn excuses maat ), maar de ‘ Sharpshooter ‘ was zeer snel van reactie en het was geen probleem !. Terug alweer weg, met af en toe een beetje ‘ Breakaways ‘ maar niks erg en direct alweer samen, de sfeer was de max, met een echt toffe bende, de sterre ritten zijn echt super !. Allemaal samen aangekomen, met een redelijk mooi parcour van 73 kms achter de rug !. Het was dan tijd voor ‘ bier ‘ Eagle, Fikken, Frodo geeft ons bediend gelijk de machtig bestuurs leden dat ze ben. Wij hebben zo als altijd het lokaal streek bier gedronken, wel straf en natuurlijk direct naar Ival zijn kop !, waar mee hij smijt een broodje ham recht……maar recht in Frodo’s oog, amai de jong !!!!!!!, wel een goede shot !!!!!!. In feite hebben wij vier gedronken, dus redelijk happy en zat ( Ival toch lol ) was het tijd om naar huis te gaan. Machtig ochtend !!!!!!. Barry moest zijn broers kindjes meenemen ( VOOR WA ?, vraag zijn vrouwtje Nathalie ), dus de twee mooi mieden hebben moeten luisteren naar ROCK ( het was GHOST ( niet Longfellow ), mega CD trouwens ) all the way home !!!!. Ik mocht gaan eten met Nathalie maar dan moest Frodo in de garage wachten, en dat wilde ik nee voor mij beste maat, dus ik ben naar huis gegaan.Bedankt voor de lift Bigman en bedankt Wacky’s voor de Wacky rit ! FITZ

 

schreef op 29-07-2018 :

Dank u Thierry, bij deze weer een punt bij als sympathiekste bestuurslid !!!!!!

 

Eagle schreef op 29-07-2018 :

Bedankt gasten ,super voormiddag !!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens