Verslag 1e Plakkers Summer MTB - 2018-08-25

Verslag

 

Na heel wat heen en weer geklets, op de sociale media door het bestuur en actieve leden waren we tot een besluit gekomen om er een 2daagse tt van te maken.
Eén voor diegene die de zaterdag niet moeten werken. Boeeee protest alom waarschijnlijk!! en twee voor diegene die enkel de zondag kunnen of mogen fietsen mits op tijd thuis te (moeten)zijn. BAM eerste bommetje weg!!

 

Afgesproken met crisis en Spys aan de Molenhoek om 7.45h. Den dezen op tijd bij crisis maar die moest nog per se zijn banden opblazen en zeker nog de juiste druk meten... Ik dacht zo in mijn intellectuele zelf dat wurth hier close mijn gedacht. Wat bleek Spys dacht er het zijne van met zijn infra rode stralen en vertrok om 7.47h Wij daar ook aangekomen om 7.47h maar helaas! De Westkapelse burcht toonde al barsten. Ale jong en ik ben nooit te laat😢
Na een stevige knuffel en enkele troostende woorden van rij nu maar een beetje op kop zijn we aan de achtervolging begonnen. Eens aangekomen aan de siphon( en neen geen sifon mopjes van Ivan) waren de groen-witten van Heist aan zee daar al. Sterk, en op tijd uit het ruime zeesop vertrokken.

 

Zowaar een eilandbewoner uit Zeebrugge gespot!! Sven el muntro verdikke. Zeg nu nog eens dat hij geen ellebogen heeft. Hij heeft zelf een tennis elleboog opgelopen. En zal nu meer tijd hebben om te fietsen. Zegen voor het bestuur want we waren met 4. Zeg mannen zouden we niet eens aan de andere kant gaan kijken waar de rest is? Tuurlijk dade, de east boys stonden daar ook al wortels te schieten!! Tis toch aan die kant dat we afspreken? We gaan daar eens duidelijk komaf mee maken en halverwege de brug afspreken de volgende keer. Nog 2 min. En we zijn weg. Toch even bellen naar fille om hem wat op te jagen. Hallo zeg ik sta hier aan de siphon. Ok ben daar zei de man met het breedste stuur van heel de wereld en hij kon nog juist tussen de siphon brug manoeuvreren. Nog wat high fives en plaagstootjes over mijn zwart witte bloemenkousen! Don’t mess with schumi😤 Zal later blijken.

 

Zalig langs de vaart en easy ride naar varsenare. We gaan ook eens een oproep via tinder moeten doen want we waren in het stamcafé van Fre wielie. Jammer genoeg geen Fre te zien Niet super veel volk maar wel 15 goedgezinde Wackys. En vooral kollin was daar ook op TIJD om de 30 km op zijn gemak te doen. Machtig, emo kroele kreeg er niet genoeg van en wou vlug nog een foto nemen voor Barry devito. Die was met zijn gedachten in love land. 🌸 Mini Tomorrowland. Het enige wat leuk was, was mijn grote zonnebril😎 zei hij. Waarom weet ik natuurlijk niet.

 

Het was geen sterrit of training dus besloot ice na 5 km er de pees op te leggen en werden er 2 groepjes gevormd, alvorens kollin en rotsie in de branding uit te zwaaien. Kollin ging voor de 30 en popol wou wat vroeger thuis zijn en ging de 45 doen. Die heilige zondag he😁. ICE,kroele,crisis,vedder,space,ikke, en Fluppe tussen hangen en wurgen. Zijn koptje zakte lager en lager tussen zijn stuur want hij had weer last van het lesy syndroom!! Lees, geen bochten kunnen nemen en telkens cartouche verschieten om er terug bij te komen. Paar minuutjes wachten aan de eerste bevoorrading op Chuck,Ludo,Sven eagle,ghislain die weer met de pedalen speelde en iedereen hielp waar hij kon👍🏻spijs en drank en terug op weg naar de gekende bos weggetjes.

 

Ik kon nog juist opmerken dat eagle zijn rugzakje kleiner aan het worden is door zijn borstomtrek. Ofwel was het een kleinere rugzak of had hij een goede zomer achter de rug. Soit, aangekomen aan het bos van snellegem zag ik mijn Kans schoon om ICE voorbij te glippen en eens te testen hoe de beentjes na 3 weken aanvoelden. Al vlug hoorde ik gevloek op de achtergrond. Blijkbaar paar met de voetjes uit de klikkers. Op de weg dan maar stevig doorgereden tot na een poos ghislain daar aan kwam gestoven met in zijn zog de schatjes. Het laatste gaatje dichte hij alleen aan 45 per uur hoorde ik achteraf in de wandelgangen. Hij nam me dan maar alleen mee en karma is a bitch!! Batterij plat en weg was ghislain op het gemak naar huis.
Even de tijd genomen aan de laatste stop in een plaatselijke garage waar ik om 4 nieuwe banden vroeg. Niet mogelijk want de baas slaapt nog. Blijkbaar groot feest in Jabbeke met Get Ready gisteren. Ik zei dit kan niet want ze rijden mee vandaag😂 en daar waren ze dan de Koen,Jimmy,Glenn en Jean Marie!!

 

Terug allemaal klaar om te vertrekken en Chuck vond het nodig om plat te staan. Moet gezegd zeer rap herstelt.
Laatste km’ers proberen samen te rijden en nadien nog eentje gedronken op mooi terras van het oud gemeentehuis. Thiery kon het niet laten om zijn orval mopje nog eens te zeggen aan de serveuse.😆

 

Leuk samenzijn en iedereen flink zijn best gedaan.

 

Trots op jullie 👌🏻

 

Schummie

 

 

 

Info

 

Zaterdag en zondag!

 

Start: 7.30-16.00

 

 

Afstanden: 30 - 45 - 60 km


Startlocatie
Oud Gemeentehuis
Oude Dorpsweg 70
8490 Varsenare

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

McG schreef op 31-08-2018 :

Amai Shummi. Was je vroeger ook zo goed in opstellen schrijven ? Zo een mooi verslag. Onze wegen waren iets te vroeg gescheiden, doordat Collin en ik de korte toer deden. Ik wilde idd voor aperitieftijd thuis zijn. Op de kop 45 km toertocht, maar hier en daar toch ergens misreden, want wij zijn geen enkele bevoorrading tegengekomen. Rond kwart voor twaalf thuis aangekomen met 96km'tjes. Jammer dat ik de frikadellen gemist heb...

 

Space jr. schreef op 29-08-2018 :

Schoon verslag Schummi , weer eens een grote groep aan de start wat altijd tof is , buiten de 2 minuten in Molenhoek nooit moeten wachten maar toch wijselijk besloten om in de tweede helft de racers te laten gaan en bij de wacky's gebleven , die racers braken soms en dat is niet tof om daar achter te hangen. Schone voormiddag , lekkere apres en op tijd thuis , meer moet dat niet zijn. Bedankt mannen.

 

Fitzy schreef op 28-08-2018 :

....mooi.........Fuck, kga da nooit kunnen e 😂🤣😂🧘🏿‍♂️

 

Fitzy schreef op 28-08-2018 :

Super verslag Schumi, moe om te lezen en bij momenten ‘ hilarisch ‘. Welcome terug rit voor een deel Wacky’s en goed gedaan mannen !. Een goede verslag schrijver erbij !

 

Schumi schreef op 28-08-2018 :

Haha graag gedaan Thierry! En lesy Het enige wat Tine zei was gaat dat nog lang duren dat verslag😁 Je moet je zo niet aangevallen voelen hoor!!

 

jimmy samijn schreef op 28-08-2018 :

Bedankt Ian Thomas voor het schitterende verslag en je geweldige humor, we moeten eens afspreken x.

 

Chemical Pete schreef op 28-08-2018 :

Jawaddde, schoon geschreven van Juf Tine!

 

Schumi schreef op 27-08-2018 :

Verslagje volgt!!

 

Fitzy schreef op 27-08-2018 :

Schuim is lik Fruim, de Engelsman van Sky

 

Space jr. schreef op 27-08-2018 :

Schuim is de kopman van een goeie pinte🍻

 

Schumi schreef op 27-08-2018 :

Wie is schuim!?????

 

Eagle schreef op 26-08-2018 :

Toffe rit,veel minder wind dan zaterdag goed voor elkaar gezorgd!! Schuim gaat nog uitgebreid verslag schrijven, kijk er naar uit!!!

 

Lift1 schreef op 25-08-2018 :

Ik rij m zondag. Niet wachten op mij.

 

dierckxsens schreef op 25-08-2018 :

ik zal aan de siphon zijn 8u05

 

smokey schreef op 25-08-2018 :

ik ga zondag met de wagen

 

Space schreef op 25-08-2018 :

Ik kom naar Molenhoek , wie zal naar siphon komen zodat we niet nutteloos wachten , normaal staan we daar om 8u05?

 

Fitzy schreef op 25-08-2018 :

Simpel leuke rit, met ons kleine bende. Dalton, Eagle en ik zelf, een goede tempo gereden ( nee optrekken achter de hoek ;-) ). Eagle en Dalton hebben al de kop werk gedaan omdat ik zit met een koers Maandag ;-), en wild de benen laten rusten !, bedankt daarvoor. Pé, ging mee, maar belt af s’morgens, waarschijnlijk in de drank gezeten !, Dalton en Eagle waren zeer trieste omdat hij nee afgekomen was !!!!!!. Nadien iets gedronken, kwestie om reclame te maken voor ONS club, zo dat vele volk komt naar ONS TT, graag gedaan jongens !. Fitz. Geniet van jullie rit morgen gasten.

 

Schumi schreef op 25-08-2018 :

Morgen,zondag! Voor die met de fiets willen gaan zouden we om 7.45h vertrekken aan de Molenhoek. Om dan via hoeke,siphon,Damme,Brugge,vaart Oostende. Aan de siphon ong 8.10h!! Laat maar weten!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens