Wacky Toertocht - 2018-12-23

Info

 

Mountainbikeclub The Wacky Racers organiseert voor de 10de maal de Wacky Toertocht. De volgende editie gaat door op zondag 23 december 2018. Er kan ingeschreven worden vanaf 8u30 tot 13u in het Sportcomplex Molenhoek, Herenweg 11A te Westkapelle (Knokke-Heist).

Het parcours werd grondig aangepakt en waar nodig gewijzigd zodat elke strook goed berijdbaar blijft. De mountainbiketoer wordt dit jaar in tegenwijzerzin gereden. Verder zijn er een aantal leuke privéstukken toegevoegd en lastigste stroken geschrapt maar niet getreurd, het offroad-gehalte is toegenomen. Alle ingrediënten zijn terug present om de geoefende maar ook de minder geoefende biker te laten genieten van de natuur en de mooie veldwegen die Knokke-Heist en omstreken te bieden heeft. De meest technische stukken kunnen terug bekampt worden maar ingeval van twijfel of angst ook gewoon worden overgeslagen (Wacky or Easy way).

Er kan dit jaar gekozen worden tussen drie afstanden: 35, 47 of 55 km. Daarnaast wordt er zoals elk jaar een begeleide kidstoer georganiseerd (start om 10u). Voor de korte afstand is er één ruime bevoorrading voorzien en voor de langere afstanden twee. Bij aankomst zijn er in het Sportcomplex “De Molenhoek” ruime en warme douches aanwezig. Ook wordt er opnieuw een bewaakte fietsparking (in de zaal) opgesteld en krijgt elke deelnemer een heerlijke warme tas soep aangeboden.

Na de verkwikkende inspanning kan er gezellig worden nagekaart met de “Wacky’s” en ander bikersvrienden en vriendinnen. Wij voorzien alvast genoeg spraakwater!

Alvast veel bikersgroeten en hopelijk zijn jullie, net zoals vorig jaar, opnieuw massaal aanwezig!!!

Alvast tot dan,

De Wacky’s

 

Link Mountainbike.be : https://forum.mountainbike.be/viewtopic.php?t=148009

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

fikken schreef op 25-12-2018 :

Bedankt sponsors,bikers en helpers. Dikke merci namens het bestuur.

 

BIKING BOBBY schreef op 23-12-2018 :

Ja kindjes twas weer dik in orde! Bedankt voor de top dag! Wackyracers will always have a special place in my heart! BB

 

Space jr. schreef op 15-12-2018 :

Bijna geen zandstroken in parcours beste Anton

 

Anton schreef op 14-12-2018 :

zit er veel zand in het parcours?

 

Space jr. schreef op 11-12-2018 :

Dat ziet er hier niet goed uit , 4 inschrijvingen waarvan 2 wacky's?😁

 

Barry schreef op 03-12-2018 :

Yes you can Steve!! Regards

 

Anoniem schreef op 02-12-2018 :

Hi Can you ride Cyclocross bikes, thanks Steve

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens