Verslag Beverhoutsveldtoertocht - 2018-10-20

Verslag

 

k ging geen verslag schrijven, maar waarom nie ?, tis toch leuk een verslag en in de toekomst zal het leuk zijn om op naar terug te kijken, in ons oude dag !. Eagle is achter mij gekomen, waarvoor dank, en wij hebben ook een ‘ ik wel Wacky ‘ worden nieuwe gast mee genomen……Maarten Cobbaert de Kine, ex voetballer bij Knokke…….maar nu wil hij een echte vent worden en begin MTB, en nog met de strafste Club in de wereld !!!!, we zie wel.

 

Een leuke babbel op weg naar ginder, altijd leuk. Frodo heeft afgebeld met al zijn werk voor ons TT, braaf jong da…….zijn mulle was ook gelijk dat hij 15 ronden gevochten geeft met Mohamed Ali, mschn best dat hij thuis blijft !. Dus met Golfi, Amar, Eagle, Space, Ival, Bontempi, MC, en mij zelf waren wij vertrokken. Er was direct een redelijk tempo op wat redelijk saai off-road baantjes met ons Space aan kop !, Eagle zou ietske trager liever begonnen, maar ons ‘ Dirk ‘ beseft nie dat hij zo sterk is !!!!, toch waren we mee en de tijd ging snel voorbij met de eerste deel. MC, kon redelijk goed volgen op de fiets van zijn schoonvader, dat hem totaal nee past, maar dat komt goed !. Elke klimmetje heb ik gekoerst tegen de sterke ‘ Dirk ‘ en laat ons zeggen dat het was een gelijk spel, waarbij dat ik content ben.

 

De tweede deel van de TT was vele beter met vele meer bos en singletracks. Ons Champ dreeft de tempo op en was in vorm nu dat hij 100gr kwijt is van zijn eerst dag regime, sterk. Ik voelde dat het was te snel voor som, maar ik ging hem zeker nieet laten gaan………..en dan een verslag van hem krijgen dat hij heel de boel voor de kloten gereden was !!!!! lol. Dus het was koers, Amar en Space waren mee, Amar was nie in vorm maar kon er aanhangen. Ik was trots dat ik kon ons Champ achter mij houden in da draaien en keren in de bos stroken, niet mij sterkste punt, maar het woord blijkbaar wel iets beter. Er was een gast met een BMC pak aan en een maat dat maakt een perfect snel tempo, met wij in de wiel, zalig !.

 

Natuurlijk op het einde moest wij erover. Met een Gem van bijna 25 km’s per uur ik denk dat deze TT is goed gereden geweest !!!!!. Een beetje later komt de rest aan, onder de vleugel van de Eagle en nog vele bestuurs leden, sterk !. Nadien moest natuurlijk MC, de drank halen, moet zijn plaats weten e !, wel goed zijn best gedaan !. Chemical was achteraf gekomen met Mathis en zijn prente, de sexy Veronique !. Jack Sparrow en Nico plat hebben wij ook gezien, maar zij waren met hun chic maten en geeft geen tijd gehad voor de Marginaltjes !!!!! lol.

 

Eerst een paar Grimbergens en een water voor Ival en het was tijd om naar huis te gaan om Leeds te zien verlezen FUCK FUCK FUCK !!!!!!!!!!. Maar nee erg, kheb de Wacky way of life to get me through the bad times;

 

LOVE IT ! Fitz

 

 

Info

 

Start: 8.00-14.00

 

Afstanden: 33 - 46 - 57 km

 


Startlocatie
Voetbalkantine KSVO
Rodenbachstraat 42
8020 Oostkamp

 

 

Deelnemers

 

1

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Schumi schreef op 25-10-2018 :

Thanks Fitzy en Maarten zal zeker een toppertje worden💪🏻

 

Eagle schreef op 23-10-2018 :

Merci champ!!!

 

Space jr. schreef op 21-10-2018 :

Goed geschreven vriend , altijd tof om te lezen , was inderdaad saaie start maar twee helft viel best mee , een beetje klim wedstrijd onder elkaar bracht toch ietsje spanning in het parcours , en inderdaad je rijd zeer sterk , daarom moest ik den apres missen om terug bij te trainen zodat ik je volgende keer gemakkelijker kan kloten . Volgende week hangt natuurlijk af van weer en tijd maar liever naar Kain - Tournai dan het vlakke Middelkerke , die heb ik ondertussen al 7 keer gereden en zeker geen slechte toertocht maar liever iets anders proberen , als er mee willen ( vroeg vertrekken!)

 

Fitzy schreef op 21-10-2018 :

k ging geen verslag schrijven, maar waarom nee ?, tis toch leuk een verslag en in de toekomst zal het leuk zijn om op naar terug te kijken, in ons oude dag !. Eagle is achter mij gekomen, waarvoor dank, en wij hebben ook een ‘ ik wel Wacky ‘ worden nieuwe gast mee genomen……Maarten Cobbaert de Kine, ex voetballer bij Knokke…….maar nu wild hij een echte vent worden en begin MTB, en nog met de strafste Club in de wereld !!!!, we zie wel. Een leuke babbel op weg naar hinder, altijd leuk. Frodo geeft afgebeld met al zijn werk voor ons TT, braaf jong da…….zijn mulle was ook gelijk dat hij 15 ronden gevochten geeft met Mohamed Ali, mschn best dat hij thuis blijft !. Dus met Golfi, Amar, Eagle, Space, Ival, Bontempi, MC, en mij zelf waren wij vertrokken. Er was direct een redelijk tempo op wat redelijk saai off-road baantjes met ons Space aan kop !, Eagle zo ietske trager liever begonnen, maar ons ‘ Dirk ‘ beseft nee dat hij zo sterk is !!!!, toch waren we mee en de tijd ging snel voorbij met de eerste deel. MC, kon redelijk goed volgen op de fiets van zijn schoen vader, dat hem totaal nee past, maar dat komt goed !. Elke klimmetje heb ik gekoerst tegen de sterke ‘ Dirk ‘ en lat ons zeggen dat het was een gelijk spel, waarbij dat ik content ben. De tweede deel van de TT was vele beter met vele meer bos en singletracks. Ons Champ dreeft de tempo op en was in vorm nu dat hij 100gr kwijt is van zijn eerst dag regime, sterk. Ik voelde dat het was te snel voor som, maar ik ging hem zeker nee laten gaan………..en dan een verslag van hem krijgen dat hij heel de boel voor de kloten gereden was !!!!! lol. Dus het was koers, Amar en Space waren mee, Amar was nee in vorm maar kon er aanhangen. Ik was trots dat ik kon ons Champ achter mij houden in da dragen en keren in de bos stroken, niet mij sterkste punt, maar het woord blijkbaar wel iets beter. Er was een gast met een BMC pak aan en een maat dat maakt een perfect snel tempo, met wij in de wiel, zalig !. Natuurlijk op het einde moest wij erover. Met een Gem van bijna 25 km’s per uur ik denk dat deze TT is goed gereden geweest !!!!!. Een beetje later komt de rest aan, onder de vleugel van de Eagle en nog vele bestuurs leden, sterk !. Nadien moest natuurlijk MC, de drank halen, moet zijn plaats weten e !, wel goed zijn best gedaan !. Chemical was achteraf gekomen met Mathis en zijn prente, de sexy Veronique !. Jack Sparrow en Nico plat hebben wij ook gezien, maar zij waren met hun chic maten en geeft geen tijd gehad voor de Marginaltjes !!!!! lol. Eerst een paar Grimbergens en een water voor Ival en het was tijd om naar huis te gaan om Leeds te zien verlezen FUCK FUCK FUCK !!!!!!!!!!. Maar nee erg, kheb de Wacky way of life to get me through the bad times; LOVE IT ! Fitz

 

Mocky schreef op 19-10-2018 :

Schatjes op mij nie wachten ik vertrek al om 0800 uur. Zit volgende week terug in Duitsland dus moet ook wat thuis zijn.

 

Chemical Pete schreef op 19-10-2018 :

Ik fiets met Mathis op mij hoef je dus niet te wachten. Prettig weekend!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens