Verslag - 6e Dunebikerstocht (Sterrit) - 2018-11-24

Verslag

 

Vele werk, geen reactie’s, woord niet meer gelezen, de site is ouderwets, hoor ik op een TT. So what !!!, ik zal toch een schrijven. Heel vele Wacky’s op post voor de heel leuke ‘ star ride ‘. Frodo belt af om dat ze vrouw ziek was, maar brengt wel de cash naar Ival, de avond ervoor, merci maat. Ik rij zo als gewoonlijk door met Dalton en Eagle, Firmin en Rookie waren met de fiets naar hinder, Krulle ook denk ik, de rest met de auto of tram. De sfeer was heel goed van in de begin en iedereen helpt en blijft met elkaar. Af en toe was een stuk dat je kon door rijden, maar op het einde van de strook woord het were gewacht, echte ‘ Wachties ‘. Piet was mee, en de ze best zo als altijd, off-road was ietske minder zo als altijd, Smokey was ook op post en geeft nog steeds de hoest, hij rakt da nee kwijt !!!, maar rijd wel goed. Bontempi was er ook en rij GVD goed, ik heb een stuk achter hem gereden tegen wind op strand, ik was gelijk achter een bouw van Versluys, nul wind dus !. Ival was ook happy op zijn fiets gewoon een stuk op het strand geeft hij ietkse zwaar gehad, wij zwaaide naar hem om te komen, waardoor hij dacht dat wij aan het zwemmen worden lol !!!. Rookie en Firmin waren zeer rustig en blijf gans de tijd met hun Wacky brothers. De parcours was leuk, en zelfs de stukken op het strand ging heel goed, Ik ben klaar om concurrent te worden van King Henri ;-). Eagle was ook happy en zorgt heel goed voor ons, zo als altijd.

 

Wel een stuk wa minder nieuws !!!!!!, op een bepaalde moment was Dalton, ik zelf, en Kroele, wat achter op een single track……waardoor Dalton en Ik makt wa snelheid om terug te komen, Kroele probeert zijn idolen te volgen……….helaas ging het nee, en hij rijd op een boom, jammer hij was zo goed bezig !!!!!. Ik denk wel dat hij hem redelijk zeer gedaan geeft, kop op maat. Naar de rit zijn wij allemaal iets gaan drinken, het zo wel al 500€ gekregen van Frodo, met conclusie dat het was 14.30 voor dat we thuis waren……….wat zeg je…... Kalmthout is te ver, ik was vroeger thuis toone!!! lol.

 

Heel vele gelachen, zeker met de vent met zijn zak op een stoel, verder uitleg de Donderdag avond !. Ik denk dat als Club, kan je maar trots zijn op zo een bende, een voor een toffe gasten met een positieve ingesteldheid !!!!. Good luck to the Beach Boys tomorrow, en de Sint Niklaas bende ook. Vanavond ( ben een uur ) een feest met Eagle, hij vraagt aan mij……..ga da zwaar zijn ?, wieder toppe broer, ik denk van wel !!! LOL !.

 

Have a Wacky weekend !

 

Fitzy

 

 

Info

 

Unieke tocht aan zee met bos, duinen en strand.

Bij aankomst "patatjes met spek" en verse pannenkoeken In het kader De Warmste Week (ten voordele van VilaVip Bredene).

 

Start: 8.00-13.30

 

Afstanden: 30 - 50 km

 

 

Startlocatie
VZW Horizon
Kappelestraat 88
8450 Bredene

 

 

 

 

Deelnemers

 

Fitzy, Stevie D en wout, piet velo, A-Dalton, smokey, val

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Bontempi schreef op 28-11-2018 :

Leuk verslag fitzy, van een leuke rit!!

 

Donald schreef op 27-11-2018 :

tof verslagsje fitzy, alsof ik er zelf bij was ;)

 

schreef op 27-11-2018 :

Alles komt terug, zelfs verslagen op de site !!!Whatsapp eat your hart out....:):):) Toppie Fitzy !!

 

Schumi schreef op 26-11-2018 :

Cool verslagje Fitzy! Het zijn idd altijd dezelfde members he. We kunnen ook niet alles verwachten van onze mannen he. Zolang ze maar komen fietsen😉

 

Eagle schreef op 26-11-2018 :

Nieuwe champ,gouden pen ......,weer machtig verslag bro, de sfeer zit goed en de site wordt top !!!!

 

Fitzy schreef op 26-11-2018 :

De site komt goed, ik geloof erin !.

 

Space jr. schreef op 26-11-2018 :

Die site is redelijk wat bekent , moet eens tijdens toertocht met bikers beginnen spreken , de meeste kennen zowel onze naam als onze site waar zij zelf rondsnuffelen achter info van toertochten, het zijn blijkbaar enkel de wacky's zelf die zo weinig op de site zitten? Of enkel lezen en nooit reageren? Hoeveel clubs zouden zo'n site hebben?

 

McG schreef op 26-11-2018 :

Mooi verslag van een toffe sterrit Fitzy. 't Wordt tijd dat die site een keer mooi in zijn plooi gelegd wordt, zodat hij wat meer bekeken wordt.

 

Space jr. schreef op 26-11-2018 :

Eindelijk nog een verslagske , dan nog van iemand die de taal het minst begeert maar het meest humor neerpent. Altijd plezant om te lezen dus , ik heb dus wat vroeger aangezet met bro en schoon ritje gereden aan goed tempo , ik zou zeggen één van de betere parcours in de omstreken met wat strand voor de liefhebbers en training voor in De Panne natuurlijk. Zeer uitgebreide bevoorrading , patatjes met speck en een pannenkoek achteraf , mooi afgewerkte TT dus , wij waren tegen 11u45 terug thuis en zo zal ik het ook houden in de toekomst , heb nog andere bezigheden in het weekend en wil vroeg slapen om morgen terug vroeg te vertrekken .

 

Fitzy schreef op 24-11-2018 :

Verslag !!!!, vele werk, geen reactie’s, woord niet meer gelezen, de site is ouderwets, hoor ik op een TT. So what !!!, ik zal toch een schrijven. Heel vele Wacky’s op post voor de heel leuke ‘ star ride ‘. Frodo belt af om dat ze vrouw ziek was, maar brengt wel de cash naar Ival, de avond ervoor, merci maat. Ik rij zo als gewoonlijk door met Dalton en Eagle, Firmin en Rookie waren met de fiets naar hinder, Krulle ook denk ik, de rest met de auto of tram. De sfeer was heel goed van in de begin en iedereen helpt en blijft met elkaar. Af en toe was een stuk dat je kon door rijden, maar op het einde van de strook woord het were gewacht, echte ‘ Wachties ‘. Piet was mee, en de ze best zo als altijd, off-road was ietske minder zo als altijd, Smokey was ook op post en geeft nog steeds de hoest, hij rakt da nee kwijt !!!, maar rijd wel goed. Bontempi was er ook en rij GVD goed, ik heb een stuk achter hem gereden tegen wind op strand, ik was gelijk achter een bouw van Versluys, nul wind dus !. Ival was ook happy op zijn fiets gewoon een stuk op het strand geeft hij ietkse zwaar gehad, wij zwaaide naar hem om te komen, waardoor hij dacht dat wij aan het zwemmen worden lol !!!. Rookie en Firmin waren zeer rustig en blijf gans de tijd met hun Wacky brothers. De parcours was leuk, en zelfs de stukken op het strand ging heel goed, Ik ben klaar om concurrent te worden van King Henri ;-). Eagle was ook happy en zorgt heel goed voor ons, zo als altijd. Wel een stuk wa minder nieuws !!!!!!, op een bepaalde moment was Dalton, ik zelf, en Kroele, wat achter op een single track……waardoor Dalton en Ik makt wa snelheid om terug te komen, Kroele probeert zijn idolen te volgen……….helaas ging het nee, en hij rijd op een boom, jammer hij was zo goed bezig !!!!!. Ik denk wel dat hij hem redelijk zeer gedaan geeft, kop op maat. Naar de rit zijn wij allemaal iets gaan drinken, het zo wel al 500€ gekregen van Frodo, met conclusie dat het was 14.30 voor dat we thuis waren……….wat zeg je…... Kalmthout is te ver, ik was vroeger thuis toone!!! lol. Heel vele gelachen, zeker met de vent met zijn zak op een stoel, verder uitleg de Donderdag avond !. Ik denk dat als Club, kan je maar trots zijn op zo een bende, een voor een toffe gasten met een positieve ingesteldheid !!!!. Good luck to the Beach Boys tomorrow, en de Sint Niklaas bende ook. Vanavond ( ben een uur ) een feest met Eagle, hij vraagt aan mij……..ga da zwaar zijn ?, wieder toppe broer, ik denk van wel !!! LOL !. Have a Wacky weekend !

 

Space jr. schreef op 23-11-2018 :

Ik start 1 uurke vroeger met Black Magic .

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens