Verslag - 21e Lockedyzetoertocht - 2019-01-12

Verslag

 

De Lockedyzetoertocht in een notedop !!!

 

Ival wordt op de autostrade” voorbijgevlamd” door Cockroach, blijk dat die eerste aan 90km/u aan het rondtuffen was… - Aanwezig op deze parel van een tt : The voice & Junior, Fitzy, Dalton, Chemical, Micky, Ival, mezelve en met enige vertraging Kroele - Chemical na enige twijfel z’n Wacky maten verkoos boven de goezeput strevers !! - Chemical, the voice , Kroele en een verbazend sterke Maxime de berggeiten van dienst waren - Ival dacht dat ie dat ook was… - Fitzy wat last had van kampioenendecompressie - Hij als kampioen wel blijft rijden, we kennen er andere… - Dalton als vanouds trouw als rode lantaren speelde - De bevoorradingen van de beste waren die ik de laatste tijd al gezien heb, goeie muziek inclusief !! - Chemical me op een bepaald moment vroeg of ik me nog kon herinneren hoe ie enkele jaren geleden in een soortgelijke vtt een werkelijk magistrale val maakte in een plas ten grote van de noordzee ! - Hij 500m verder een “kwakje” van Ival kreeg en terug met z’n zootje het koude sop indook !! - Ival al veel te vroeg al onze “tsjechiesche trukken” aan het verraden is !! - Maxime op een moment een spoor zocht die er niet was en daarvoor met een 9ptn voor schoonduiken verdiende !! - Ival z’n val op 500m van het einde nu al een plaatsje verdiend in “bloopers van het jaar” - Er bij elke van de 3 valpartijen van de Wackywege enkel een luid gelach weerklonk en het de andere bikers waren die vroegen of het ging... - We dus echt harde motherf*ckers zijn !!!:)😊😊 - Er in de kantine één saunaplaatsje voorzien was en Chemical die innam !! - Het precies 1u05 min rijden is naar de kemmel en dat al de afwezigen dus weeral ongelijk hadden !!!!!

 

 

 

Info

 

Afstanden: 25 - 35 - 45 - 55 - 65 km

 
STARTLOCATIE
 
Eethuis De Lockedyze
Kemmelstraat 40
8950 Kemmel-Heuvelland

 

 

Deelnemers

 

Fitzy

 

 

 

Reacties op dit evenement.

 

Fitzy schreef op 17-01-2019 :

Bedankt Pé, het was de max ban een rit. Machtig bende, wind, modder, en klim, alles om een mens te testen. Geniet van mij dipje, I will be back !

 

Schumi schreef op 16-01-2019 :

Mooie poging Pé!😆 Ik verwacht een tegenreactie van ival hoe het er echt aan toe ging?

 

Space jr. schreef op 16-01-2019 :

Team Tsjechië , hoelang gaat dat duren , tegen volgende maand rijden jullie elkaar eraf zo niet duw je elkaar in de vernieling😂

 

Bahamontes schreef op 15-01-2019 :

machtig notedop, spijtig dat ze deze niet buiten het strandraceseizoen organiseren!

 

schreef op 14-01-2019 :

De Lockedyzetoertocht in een notedop !!! - Ival wordt op de autostrade” voorbijgevlamd” door Cockroach, blijk dat die eerste aan 90km/u aan het rondtuffen was… - Aanwezig op deze parel van een tt : The voice & Junior, Fitzy, Dalton, Chemical, Micky, Ival, mezelve en met enige vertraging Kroele - Chemical na enige twijfel z’n Wacky maten verkoos boven de goezeput strevers !! - Chemical, the voice , Kroele en een verbazend sterke Maxime de berggeiten van dienst waren - Ival dacht dat ie dat ook was… - Fitzy wat last had van kampioenendecompressie - Hij als kampioen wel blijft rijden, we kennen er andere… - Dalton als vanouds trouw als rode lantaren speelde - De bevoorradingen van de beste waren die ik de laatste tijd al gezien heb, goeie muziek inclusief !! - Chemical me op een bepaald moment vroeg of ik me nog kon herinneren hoe ie enkele jaren geleden in een soortgelijke vtt een werkelijk magistrale val maakte in een plas ten grote van de noordzee ! - Hij 500m verder een “kwakje” van Ival kreeg en terug met z’n zootje het koude sop indook !! - Ival al veel te vroeg al onze “tsjechiesche trukken” aan het verraden is !! - Maxime op een moment een spoor zocht die er niet was en daarvoor met een 9ptn voor schoonduiken verdiende !! - Ival z’n val op 500m van het einde nu al een plaatsje verdiend in “bloopers van het jaar” - Er bij elke van de 3 valpartijen van de Wackywege enkel een luid gelach weerklonk en het de andere bikers waren die vroegen of het ging... - We dus echt harde motherf*ckers zijn !!!:)😊😊 - Er in de kantine één saunaplaatsje voorzien was en Chemical die innam !! - Het precies 1u05 min rijden is naar de kemmel en dat al de afwezigen dus weeral ongelijk hadden !!!!!

 

 

Plaats een reactie

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens