Nieuws

 

  Geen Training vanavond!!! (1)

  Vanavond traininen we niet wegens te gladde wegen maar komen we samen om 20u aan de Molenhoek om materiaal te verdelen en met een pintje in de kantine en bij Walters een nabeschouwing van de TT te doen.

   

  Geplaatst op: 27-12-2010

   

  Reacties(1)

  Geen training, wel SPINNING (18)

  De donderdagavondtraining is door de gladde fietspaden afgelast.

   

  In de plaats daarvan hebben we 20 plaatsen gereserveerd in de Vision (Natiënlaan) voor een uurtje spinning tussen acht en negen uur 's avonds .

   

  We komen samen ginder om kwart voor acht.

   

  Wie komt laat het zo vlug mogelijk weten. De eerste 20 hebben een vélo de rest mag aan de bar blijven zitten. Nadien gaan we bij Jimmy's!!!

   

  Geplaatst op: 03-12-2010

   

  Reacties(18)

  Chuck trakteert!!!!!!! (10)

  De meesten denken dat hij al veel ouder is maar niets is minder waar, Chuck wordt 40 en trakteert komende donderdag op frietjes met stovers bij Jean Boudain.

   

  Iedere Wacky wordt na de training uitgenodigd en we gaan onze rit dus niet te lang maken (toerke Cadzand-Beestenweg).

   

   

  Wie aanwezig zal zijn zet zich hieronder om a peu près te weten met hoeveel we daar zullen zijn.

   

  Op het gastenboek tel ik al  13 eters met ook Nightrider daarbij als grootste maag. Reken daarbij ook Mark “Neute” en Hungry Harry en ge weet dat er veel friet zal mogen worden gesneden.

   

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 29-11-2010

   

  Reacties(10)

  Weit Heuker overleden (4)

  Na het droevige nieuws van de onfortuinlijke biker in de Bart Brentjenschallenge opnieuw slecht nieuws uit mtb-land.
  Weit Heuker, een Nederlander van 59 jaar, overleden aan hartstilstand tijdens de Crocodile Trophy.

  Weit is een bekende van ons want tijdens de LCMT van 2007 was hij nog kamergenoot van Bontempi. Tijdens de Transschwarzwald van vorig jaar deed hij met Harryman en mij regelmatige een klapke.
   
  Ongetwijfeld kennen er nog Wacky's deze minzame biker.

  God hebbe zijn ziel

   

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 29-10-2010

   

  Reacties(4)

  Mosseltraining (7)

  Donderdagavond 21/10 trakteert Bontzo na de training op mosselen in café Land en Zee (Knokkestraat - Heist).

   

  We worden verwacht rond 21u30.

  Baha

   

  Geplaatst op: 25-10-2010

   

  Reacties(7)

  Ernstig ongeval voor Vlamme!!!! (7)

  Vlamme (Koen Vyvey) blesseerde zich ernstig aan de rechter bovenarm na een ongeval met een boomzaag. De biceps en een zenuw werden hierbij doorgesneden.

   

  Een lange revalidatie (anderhalf jaar) en nog drie operaties moeten onze Wacky er terug bovenop helpen. Eerstdaags plannen we een bezoekje met gans de bende na de training om hem een hart onder de riem te steken.

   

  Hou jullie op de hoogte.

   

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 06-10-2010

   

  Reacties(7)

  Craft Bike Transalp 2011 (0)

  Craft Bike Transalp 2011

  De veertiende editie van de Craft Bike Transalp vindt volgend jaar plaats van 16 tot en met 23 juli. Gedurende acht dagen trekken 550 duo's oftewel 1100 bikers doorheen de Alpen.

  Het definitieve parcours voor editie 2011 ligt nog niet geheel vast, wel heeft de organisatie zopas de datum van inschrijving bekend gemaakt. Op 14 december 's middags worden de inschrijvingen geopend en kan iedere geinteresseerde biker meedingen naar een deelnameticket. Het ligt in de lijn der verwachting dat 's werelds meest beroemde en tevens hardste mountainbikewedstrijd in no time zal uitverkocht zijn.

  www.bike-transalp.de

   

  Geplaatst op: 01-10-2010

   

  Reacties(0)

  Verslag drie-urenchallenge online!!! (1)

  Het verslag van de drie-urenrace in Wielsbeke staat online (via kalender).

  Foto's volgen nog!!!!

   

  Geplaatst op: 16-09-2010

   

  Reacties(1)

  Foto (7)

  De foto's van de Transalp staan online! Geniet ervan en spaar jullie commentaar niet!!!

   

  Geplaatst op: 06-09-2010

   

  Reacties(7)

  Verslag Houffa online!!!!! (1)

  Onze marathon verslagschrijver Pé heefr weer werk gemaakt van een lijvig maar wreed amusant verslag van de Houffa.

   

  switch naar kalender/ Houffa en geniet 

   

  Geplaatst op: 06-09-2010

   

  Reacties(1)

  Wacky van de maand (0)

  De foto's die horen bij het interview van Miguel zijn nu geplaatst.

   

  Geplaatst op: 26-08-2010

   

  Reacties(0)

  Afsprake TT St Joris Beernem (0)

  De afspraken voor de TT in St-Joris Beernem staan online.

   

  Geplaatst op: 20-08-2010

   

  Reacties(0)

  Verslag Poperinge staat online (0)

  Het verslag van de megarit in Poperinge staat online!!!!

   

  Geplaatst op: 17-08-2010

   

  Reacties(0)

  wacky kampioenschap (3)

  Het is gelukt om de punten voor iedereen op de site te zetten. Ik vul het in eer en geweten in maar ik kan altijd iets vergeten natuurlijk. ik ben bijna zeker dat het ongeveer juist is ...

   

  Geplaatst op: 13-08-2010

   

  Reacties(3)

  Afpraken voor Poperinge (1)

  De afspraken voor Poperinge en je aan te melden vind je terug via kalender en dan Poperinge XL. Oftewel via de hoofdpagina op het icoontje Poperinge XL en dan bij "lees meer".

   

  Geplaatst op: 10-08-2010

   

  Reacties(1)

  verslag Kruiskerke (0)

  verslag TT Kruiskerke van 8/08 is online

   

  Geplaatst op: 09-08-2010

   

  Reacties(0)

  Zondag plaatselijke rit (0)

  Zondag spreken  we om 8u af bij Molletje voor een plaatselijke rit.

   

  Geplaatst op: 30-07-2010

   

  Reacties(0)

  Verslag Tijdrit Ramskapelle online!!! (0)

  Het verslag van de tijdrit staat online met dank aan Space jr.

   

  Geplaatst op: 26-07-2010

   

  Reacties(0)

  Problemen met site (0)

  Om een of andere bizarre reden verdwijnen bepaalde zaken op de website. Zo is de ledenlijst plots gehalveerd, zijn een aantal sponsors uit de lijst verdwenen.
  Ook bij de nieuwsberichten en in het foto-album zijn een aantal zaken plots verdwenen... Ik heb hiervoor nog geen verklaring, maar ik probeer het probleem zo snel mogelijk uit te vissen.

   

  Geplaatst op: 26-07-2010

   

  Reacties(0)

  TT Aalter zaterdag en zondag (1)

  zaterdag en zondag wordt de TT van Aalter gereden. Er wordt telkens om 8u vertrokken aan de Molenhoek. Voor de praktische afspraken best via de kalender naar het evenement gaan en daar je reactie toevoegen.

   

  Geplaatst op: 16-07-2010

   

  Reacties(1)

  tijdrit Ramskapelle (5)

  we zijn er een beetje laat mee maar volgende week zaterdag 24/7 wordt de tijdrit in ramskapelle gereden. Als je zin hebt om mee te doen laat het dan vlug weten zodat we weten hoeveel ploegen we kunnen inschrijven. Voor de praktische afspraken best op de kalender naar het evenement gaan en daar je reactie toevoegen.

   

  Geplaatst op: 16-07-2010

   

  Reacties(5)

  Verslag Ingelmunster online (0)

  Wie het nog niet moest doorhebben, je kan het verslag lezen (indien er één gemaakt is, door op evenementen te drukken en op het soort krantje te klikken. Daar staat dan het verslag van het voorbije evenement.

  Zo zie je naast de TT van de Brigandsbikers mijn verslag staan (10/6)

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 12-07-2010

   

  Reacties(0)

  Verslag TT Sijsele (0)

  Zoals verwittigt op de site ging ik en brother Space onze tijd nemen om ons pistoleetjes op te eten en dan te gaan stemmen voor we gingen aanzetten , dat stemmen was niet zo moeilijk je moest gewoon één uitkiezen met een bolletje voor zijn naam. In de media had ik gehoord dat je deze keer kon stemmen voor Verandering , maar ik heb die naam niet gevonden , al die twee bladeren afgelezen zonder resultaat. Ze hebben hem waarschijnlijk vergeten...allé tot daar dat verhaal.

  We hadden intussen Phone gekregen van Iceman die stond te wachten aan de Groene Wandeling met Nightrider om te vragen waar we bleven , ja wat wil je met kapotte timer en navigatieprint. Die mannen zijn toch wel terug gekomen naar Westkapelle zeker , waarvoor dank want hoe meer zielen hoe meer vreugde. Dus tenslotte aangezet met 5 man waaronder Floyd die bezig is met zijn Kom Bak , ja je moet wel trainen als je wil mee rijden in de ploeg van Space op de toekomstige tijdritten , anders vlieg je eruit, zeker met het verlies van vorig jaar. Ik denk dat ik op die datum ergens een weekendje ga boeken , k’wil dat niet op mijn geweten hebben.

  Op veel anderen moesten we niet rekenen want Smokey en the Bandit waren al naar ginds vertrokken samen met molletje die dan uiteindelijk op de baan verder is blijven rijden , die zijn Kom Bak is voor volgende week gepland , en de voetbal fanatiekers die daar gisteren schoon braaf op dat tribunetje zaten in de VRT studio’s zijn blijkbaar losgebarsten in de nachtelijk uitgangsbuurten in Knokke town , daar moesten we ook niet op rekenen dus.

  Rustig zijn we dan naar Sijsele gereden dat toch op zich een mooi opwarmertje is , Nightrider ging voor geen meter vooruit zei hij en dat was zo ook want het tempo bleef menselijk , dat heb je als er al één zot minder aan de kop zit te sleuren. Ikzelf bleef ook voorzichtig nadat ik donderdag een beetje zieketjes ben geweest , niemand die daar om gaf . Eenmaal ingeschreven zijn we er toch stevig tegenaan gegaan met een paar mooie landelijke taferelen , korte maar toch leuke single tracks die we al verschillende malen hebben bereden in de laatste toertochten en trainingen , gezellige stukjes bos en kasseistroken , allé kortom eigenlijk een toertocht om op je groot blad te rijden ,met weerom de berg van Oedelem als hoogte punt (3 meter hoog).

  Het weer zat lekker mee , Floyd heeft dan uiteindelijk in een zanderige bocht gecontroleerd of de bodem eigenlijk wel pas lag ,niet dus , ja dat heb je als je altijd maar op die vlakke baantjes traint den donderdag hé. Niks ergs aan de hand want even later moest we terug stoppen voor zijn lekke band , die ging redelijk rap plat nadat hij een hoeksteen had getoucheerd , vier jumpen erover en den jumper rijd er kloefe op. Floyd had intussen ergens in een koolmijn gereden die wij moeten gemist hebben , die was zo zwart of Sinterklaas zijn knecht. Verder geen noemenswaardige gebeurtenissen tegengekomen en de tocht vlotjes uitgereden.

  We hadden besloten om daar niks te nuttigen en terug naar Westkapelle te rijden om bij den Jimmy er één te gaan pakken , we krijgen daar altijd wel een hapje. Iceman heeft ons in Westkapelle binnen geloosd aan een 45km/uur, er was dus geen sprint meer van gekomen. Daar hebben we dan ook Smokey en the Bandit tegen het lijf gelopen die ook hadden gekozen om naar ginder te rijden en de 40 km te nemen , met een gemiddelde van 25 km/uur hebben die twee zeker sterk gereden en heeft ook niemand hun ingehaald , waarvoor chapeau.

  Ons gemiddelde weet ik niet echt ,t’zal niet vet genoeg geweest zijn zeker maar we hadden toch een 90 km op de teller door voor de 60km rit te kiezen , de mannen die de groene wandeling 2 keer gezien hebben hadden 100km op hun teller. Aan allen bedankt voor de mooie rit en het gezelschap en op naar de volgende.

   

  Space Jr

   

  Geplaatst op: 13-06-2010

   

  Reacties(0)

  TT Sijsele (0)

  Zaterdag is er in Sijsele de OLYMPIA'S VTT TOUR. De plaatselijke parcoursbouwer voorziet 60 goedbollende kilometers!!!

  We vertrekken ter plaatse om 8u30. Wie naar ginder biked komt om 7u30 aan de Molenhoek, met de auto om 8u.

   

  Geplaatst op: 11-06-2010

   

  Reacties(0)

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens