Nieuws

 

  eten na de training donderdag ! (6)

  donderdag na de training geven Dierckxsens en Chemical Pete om 21u iets te eten bij Jimmy. Alweer een korte training dus ...

   

  Geplaatst op: 12-12-2011

   

  Reacties(6)

  wacky kampioen gekend ! (4)

  De eindstand van het kampioenschap van 2011 staat op de site ! Het mag geen verrassing heten dat Space Jr met een straatlengte voorsprong kampioen van 2011 geworden is, proficiat ! Een kampioen waardig om in de wacky erelijst opgenomen te worden. Voor de ereplaatsen is een bittere strijd geleverd met kleine onderlinge verschillen. Jullie hebben een excel overzicht per mail gekregen en jullie hebben nog tijd tot eind deze week om mij op fouten te wijzen en ik zal ze dan aanpassen.

   

  Voor volgend jaar gaan we het als volgt aanpakken :

   

  Als je wil dat een rit meetelt voor het kampioenschap laat je dat weten aan mij of Barry en wij zetten de rit op de kalender.

  Wie wil dat hij de punten krijgt moet zorgen dat hij op een verslag of een reactie vermeld staat en dan nog liefst met het aantal gereden km. Wie het hele puntensysteem iets vindt voor grote kinderen die vroeger op school nooit hun best hebben gedaan om veel punten te verdienen en die dat nu willen compenseren moet daar uiteraard niet achter kijken. Mij een mailtje bezorgen kan uiteraard ook maar ik zou liefst hebben dat er een reactie bij het evenement zelf staat, later kan ik dan nog altijd eens nazien. Op het eind van iedere maand bezorg ik dan nog eens de lijst en als er fouten in staan kan je dat uiteraard laten weten. 1 week nadien zet ik de punten op  de site en dan kan er tot het einde der tijden niet meer over gediscussieerd worden.

   

  Dierckxsens

   

  Geplaatst op: 22-11-2011

   

  Reacties(4)

  Fikken wordt 50!!!!!!! (7)

  Het kransje 50 plussers binnen de Wacky's blijft maar groeien!!!!!

   

  Zondag was het beurt aan onze minzame Fikken.

   

  Van Harte proficiat aan de half-eeuwling!!!!!!!!

   

  Biking Bobby verjaarde op dezelfde dag en werd 42!!!

   

  Ook welgemeende felicitaties aan Biking Fliek.

   

  Geplaatst op: 08-11-2011

   

  Reacties(7)

  Vandaag Training!!!!! (0)

  Bij uitzondering trainen we vandaag omdat het donderdag algemene vergadering is bij Kurt Dujardyn (Roden Ossenstraat 5A).

   

  We rijden de Fitzyroute langs Aardenburg!!!

   

  We blijven plakken in de kantine, donderdag na de vergadering bij Jean.

   

  See ya!!

   

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 28-10-2011

   

  Reacties(0)

  Donderdag McG (9)

  Donderdag verjaart onze sympathieke McG en trakteert op spaghetti in de kantine.

   

  Allen daarheen!!!!

   

  Geplaatst op: 26-09-2011

   

  Reacties(9)

  Verslag ladiesnight!!! (7)

  Na het verslag van de ‘meester’verslaggever konden wij, als Angels en tevens treurende, eenzame weduwen, toch niet achterblijven…

   

  Het begon allemaal bij casa Red Flame waar het roze ballonneke aan de deur hing (en onze sporty spice nog twijfels had waar het feestje nu exact doorging?! We steken het op met tranen doorlopende ogen )…

   

  Druppelsgewijs kwamen de Angels enorm geëmotioneerd bij mij aan de deur bellen om, nu ze Vulcanbikeweduwe waren, getroost te worden. Allen immens eenzaam, verbolgen van verdriet, met de onmogelijkheid om te functioneren zonder ons Wacky mannen, maar ja… de tijd was gekomen, we hadden ze donderdag moeten uitwuiven, Kleenex alom…

  Ook Angels die al een half jaar weduwe of helemaal geen weduwe waren, belden aan…

   

  Gelukkig kon ik ze een klein aperitiefke en een klein hapje aanbieden  om wat op krachten te komen…

   

  Maar toen bleek dat er een paar hun verdriet gingen verdrinken en aan hun rietje zaten te slurpen toen het glas leeg was, was het overduidelijk dat ik Mojito had moeten maken in grote hoeveelheden. 

  Chance da Metal Angel, die in een vroeger leven al eens achter de bar gestaan had ipv erop, van wanten weet en met ‘flessen’ drank begon te jongleren en zo een kanne Mojito op tafel toverde. 

  Van die stripper kwam niks in huis, want ik had orders gekregen ‘geen neger in huis’ en den dienen dat dà anders doet was op buitenlandse 4-daagse.(?!) Allé gow…

  En ja… na een paar Mojito’s en 10 om ter luids kakelende Angels (zelfs onze buurvrouw van 4 huizen verder hoorde heel wat rumoer) was het tijd om ons te verleggen voor het avondeten. 

  Eénmaal bij Jean Boudin werd de toon verdergezet, bij ons groot jolijt… bij die mensen aan de tafels rondom ons grote spijt … klachten van geluidsoverlast volgden, gelukkig vond Jean ook dat we ons eens mochten laten gaan ;-)… weduwen zijnde…

  Algauw werden ‘oude kennissen’ mee aan tafel geschoven en verbeterde de situatie niet…. Er werd gezongen, op tafel gedanst, mannen van straat geraapt en ga zo maar door… Wreed, ik had het nog zo gezegd ‘hou jullie in’ maar geen één die luisterde…

  Na al dat geflikflooi vonden we dat het tijd was om ons eens te verleggen en zijn we afgezakt naar de Travellers waar er een paar Angels dreigden in slaap te vallen (lees: ongemakkelijk door teveel gegeten) en dus tijd was om in ons nest te kruipen.

  En dat was de vrijdag….

   

  Wat betreft de zaterdag… hadden maar een paar Angels de mogelijkheid om te komen. De één moest voor de dochter zorgen (lees: flokken in de zetel en uitrusten) en de andere moest werken of bekomen…

  Maar desalniettemin waren we toch met 5 om een privéfeestje te bouwen met een stevig muziekske in een best gezellig achterkot ergens in het duurdere gedeelte van Heist. 

  Er werd vooral gepraat over hoe Pé eruit zou zien met een coupe soleil, een brilleke en zelfs een rood barretje (allé stel je voor…) maar ook over hoe je soep moest maken en welke de juiste groenten waren om de soep te bereiden; kwestie van onze medemens niet te vergiftigen.  Deze kookcursus was ook voor herhaling vatbaar!

   

  Wat hebben we met deze bijeenkomsten geleerd:

   

  - Dat ook een bende vrouwen goed kunnen overeenkomen (ondanks wat de mannen denken…)

  - Dat de vrouwen niet moeten onderdoen voor hun venten

  - Dat er geen negers in huis mogen (er werd nie gesproken over negerinnekes)

  - Dat ons mannen ook roddelaars zijn (lees: panikeurs)

  - Dat we allen milieubewust zijn cfr carpooling

  - Dat er in 1 kleine auto véél volk kan

  - Dat je in de Colruyt je boodschappen kan laten klaarzetten en zo veel tijd bespaart

  - Dat er oordopjes moeten uitgedeeld worden in onze omgeving

  - Dat dit alles voor herhaling vatbaar is!!

   

  Bedankt aan Metal Angel, Rock Angel, Sparky, Sporty Spice, Smalletje, Duracell, Miss Hollywood, Powie en Twilight om er een spetterend feestje van te maken!  Ik heb me kostelijk geamuseerd met jullie!

  Neuze neuze!!

   

  Red Flame

   

  Geplaatst op: 21-09-2011

   

  Reacties(7)

  Donderdag naar Maldegem!!! (2)

  Donderdag vertrekken we een kwartier vroeger, om 18u30 dus, en rijden een iets langere tocht richting Maldegem waar den Beul iets leuk in petto heeft.

   

  Vijs allemaal jullie lichten aan het stuur want het zou kunnen donker zijn in de terugkeer!!!

   

  Geplaatst op: 30-08-2011

   

  Reacties(2)

  Kroele out met polsbreuk!!!! (6)

  Kroele (Kurt Roels) heeft door een overstekende kat (of was het een konijn) een lelijke val gemaakt met zijn koersfiets. Hij hield er een gebroken pols aan over en zal waarschijnlijk meer dan twee maand out zijn.

  Net als Nightrider zal Kroele echter op de Vulcan Bike meegaan om te bevoorraden, schotels te wassen, kots op te kuisen....Knap!!!

   

  We wensen Kurt een voorspoedige revalidatie toe.

   

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 24-08-2011

   

  Reacties(6)

  Foto (1)

  Vinnie stuurde een paar geestige foto's vanuit zijn tweede vaderland.

  Hier vind je ze.

   

  Geplaatst op: 24-08-2011

   

  Reacties(1)

  Nightrider 6 maand uit (10)

  Nightrider zullen we voor een klein half jaar moeten missen!!!

   

  Nightrider overtrok zijn biceps bij het proberen opheffen van een zonnebank en is vorige week met succes geopereerd. De taaiste der Wacky's zal een half jaar moeten revalideren.

   

  We wensen hem na zijn zware beenblessure nu opnieuw veel sterkte toe en hopen hem als één van de steunpilaren van het team gauw terug te zien.

   

  Ps: De zonnebank werd nadien door een colerieke Nightrider  in 4 stukken gezaagd met de slijpschijf en door het venster gekieperd.

   

  Geplaatst op: 08-08-2011

   

  Reacties(10)

  Donderdag naar Maldegem!!! (3)

  Donderdag biken we richten Maldegem waar Den Beul en Kroele ons zullen opwachten met een lekker parcours en mischien ook wel een lekkere après!!!

   

  Plaats alleszins jullie lichten op de bike!

   

  Baha.

   

  Geplaatst op: 28-06-2011

   

  Reacties(3)

  Webbie verlaat de Wacky Racers (als actief lid) (10)

  Beste Wacky Racers,

   

  Eerder dit jaar had ik reeds Barry op de hoogte gebracht, maar nu vind ik ook de tijd gekomen om alle Wacky Racers in te lichten over een beslissing die ik kortgeleden heb gemaakt.

   

  Sinds begin maart ben ik terug vrij actief op de fiets, zowel op de MTB als op de koersfiets. Samen met een aantal vrienden uit Brugge, waar ik al jaren mee optrek, bezochten wij verschillende TT’s of reden we ’s avonds met de koersfiets.

  Deze bende werd langzaam maar zeker groter en meer en meer kwam het voorstel een eigen wielerteam op te richten. Enkele weken terug hebben wij na doorgedreven overleg besloten om inderdaad een nieuwe club op te richten.

  Daar de leden hoofdzakelijk uit Bruggelingen bestaan opteerden wij voor een naam met een duidelijke verwijzing naar Brugge. Brugse Bikers was een naam die we liefst zouden gebruiken, maar die club bestaat al. We hebben dan maar geopteerd voor een kleine knipoog naar de Blauwe Armada uit Knokke en we zijn uitgekomen op de naam “Brugse Racers”.

  Ondertussen zijn alle taken binnen de club ingevuld en hebben zich reeds 24 leden ingeschreven in de club. De nieuwe zwart-gele fietsuitrustingen zijn besteld en dus binnenkort zal men deze uitrustingen dus ook tegenkomen op de onverharde paden van diverse toertochten en chrono’s.

   

  Wat hebben de Wacky’s nu met dit verhaal te  maken?

  Ikzelf stond zo goed als aan het doopvont van de Wacky’s. Deze blauwe bende ligt me dan ook nauw aan het hart en ik was en ben nog altijd zeer trots om in de mooie blauwe kleuren rond te rijden.
  Niettemin heb ik toch de beslissing genomen om mij te engageren in dit nieuwe project en de Wacky’s te verlaten als “actief” clublid. Het feit dat de Brugse Racers voornamelijk bestaan uit vrienden die ik al vele jaren ken (school, uitgaan of voetbalclub) gaf voor mij uiteindelijk de doorslag. Ook organisatorisch ligt het voor mij nu allemaal wat makkelijker. Trainingsritten vertrekken steeds vanuit Brugge, en ook voor verdere verplaatsingen wordt dicht bij huis afgesproken.

   

  Ik wil de band met de Wacky’s niet echter volledig verbreken. Zo heb ik aan Barry laten weten dat mijn jaarlijkse sponsorbijdrage aan de Wacky’s gewoon verder loopt. Ook wil ik nog volledig blijven meewerken aan de verdere ontwikkeling van de website. Jullie mogen  ook nog steeds een beroep op mijn blijven doen voor de opmaak van kalenders en ander drukwerk, zoals bvb. De flyers en affiches van de Wacky Toertocht.

   

  Die toertocht hebben wij nu trouwens al met stip aangekruist! Wij zullen er naar streven om met zoveel mogelijk Brugse Racers aanwezig te zijn op dit evenement, sneeuw of geen sneeuw. Misschien is dit dan de uitgelezen mogelijkheid om met beide clubs te verbroederen.

   

  Ik behoud vele mooie herinneringen aan mijn lidmaatschap bij de Wacky’s. De 1ste kennismaking in Houffalize, de Houffaweekends de jaren er op, de buitenlandse trips naar Ultra Bike en Bikefest Willingen, de BBQ waar ik vermist was, de bowlingavonden enzovoort. Te veel om op te noemen eigenlijk!

  Ik hoop dan ook dat ik nog een klein beetje deel mag uitmaken van de blauwe armada, ondanks dat ik niet meer in het koningsblauwe fietstenue zal rondrijden…

   

  Greetz
  Webbie

   

  Geplaatst op: 22-06-2011

   

  Reacties(10)

  Foto's BBQ en Angels (0)

  Eindelijk wat tijd gevonden om de foto's van de Angels op de site te zetten.

   

  Geplaatst op: 21-06-2011

   

  Reacties(0)

  Niieuwe foto (0)

  Foto's van de Hagelandse chrono, Herdersmarathon en het back to the rootsweekend staan online!!!!!

   

  Geplaatst op: 16-06-2011

   

  Reacties(0)

  Foto's Ardennes Trophy 2011 (0)

  De foto's van de prachtige 2-daagse staan op de site

   

  Geplaatst op: 14-06-2011

   

  Reacties(0)

  Foto's Hagelandse Chrono (0)

  Ik heb de foto's van de Hagelandse chrono online gezet, met dank aan de organisatie van de chrono.
  De foto's kan je terugvinden onder de link "Foto's"
   

  grtz.
  Webbie

   

  Geplaatst op: 07-06-2011

   

  Reacties(0)

  Veel Wacky (1)

  Donderdag werden we op geschrikt door een zware valpartij van Chuck toen die een trick uitprobeerde met helaas een slechte afloop. In het ziekenhuis werd gelukkig slechts een barst in de schouder vastgesteld zodat hij binnen 6 weken opnieuw zijn trick kan uitproberen.

   

  Wie ook geluk heeft gehad was onze président. Hij was betrokken bij een zwaar verkeersongeval maar gelukkig kwam hij er vanaf met enkel zijn teen uit het let. Hij mag binnen twee weken uit de plaaster. 

   

  A Dalton sukkelt wat met zijn rug (door Renée ?), Rookie me zijn achillespees (overtraind?), Pé ook met zijn rug (1 dag moeten werken op de dokken), Grasshopper heeft last van zijn knie (hij wiet niet hoe het kwam) en tenslotte moet Bigfoot ook weldra onder het mes voor zijn knie (te veel gestapt).

   

  Veel beterschap gewenst aan iedereen!!!!

   

  Geplaatst op: 07-06-2011

   

  Reacties(1)

  Training donderdag en spaghetti!!! (2)

  Donderdagavond op Hemelvaartdag is er training!!!

   

  Fitzie verjaart zondag maar tracteert reeds donderdag met spaghetti in de kantine.

  We doen ook de "Fitzie-route" want ze beloven prachtig weer. Nadien kunnen we douchen in de Molenhoek.

   

  Geplaatst op: 06-06-2011

   

  Reacties(2)

  Foto's Waimes 2011 (0)

  Al waren er maar 2 Wacky's aan de start toch was het een mooie dag

   

  Geplaatst op: 03-06-2011

   

  Reacties(0)

  FOTO'S PARIJS-ROUBAIX (0)

  De foto's van Francis die werden genomen  tijdens Parijs-Roubaix staan op de site.

   

  Geplaatst op: 16-05-2011

   

  Reacties(0)

  PAPA Bontempi (10)

  Dat we Bontempi de laatste maanden niet meer hebben gezien had alles te maken met talloze schietoefeningen op donderdag en tijdens het weekend met wel een zeer mooi resultaat!

   

  Bontempi en Angel Patricia werden namelijk zaterdag de trotse ouders van een flinke dochter Enora genaamd.

   

  De ganse Wacky familie wenst hen veel felicitaties en uiteraard gaan we dat vieren nu donderdag na de training in de kantine waar Bontempi er ne lap het opgeven op het kersverse vaderschap!!!

   

  cheers!!!!

   

  Geplaatst op: 22-04-2011

   

  Reacties(10)

  wacky kampioenschap (4)

  De strijd voor het wacky kampioenschap lijkt een broederstrijd te gaan worden. Wat opvalt : in de top tien staan maar liefst zes hardwerkende (?) zelfstandigen aangevuld met wat gemeentewerkers wat dan weer logisch is.

   

  Geplaatst op: 15-04-2011

   

  Reacties(4)

  Foto (0)

  Dankzij onze fotograaf Francis, Fikken, Stevie D... staan er een heel pak nieuwe foto's op onze site (zie foto album - Zegening, Sart Tilman, RVV...). 

   

  Hier nog een paar van de strandrace.

   

  Deze van de Ronde kan je hier vinden.

   

   

  Ook Tanks vrouwtje nam prachtige foto's. Deze vind je hier.

   

  Geplaatst op: 12-04-2011

   

  Reacties(0)

  Papa van Chemical Pete overleden (22)

  Op 21 maart is de vader van Chemical Pete (Pieter Lesy) jammerlijk overleden na ziekte.

   

  De ganse Wacky familie wenst hierbij Pieter en gans de familie veel sterkte toe.

   

  Geplaatst op: 03-04-2011

   

  Reacties(22)

  foto (2)

  de foto's van onze home wedstrijd staan al online met dank aan kelly op volgende site

  http://picasaweb.google.com/112492982087560986254

  die van francis volgen

  grtz rookie

  ps speciaal voor de wacky champ deze foto

   

  Geplaatst op: 15-03-2011

   

  Reacties(2)

  foto (0)

  foto's die kelly gemaakt heeft van de strandrace in de haan hier te zien!!!

  foto's van francis volgen

  grtz rookie

  ps sorry barry da je der uit ziet als ne kind op ne minivelootje

   

  Geplaatst op: 03-03-2011

   

  Reacties(0)

  Donderdag sandwiches!!!! (0)

  Niet te veel eten vóór de training donderdag want Mic en Harryman trakteren op zandwieskes.

   

  Santé!

   

  Geplaatst op: 11-02-2011

   

  Reacties(0)

  nog foto (0)

  heb zonet nog eens zitten zoeken en heb nog foto's gevonden van aan de bevoorrading in schoondijke

  grtz rookie

   

  Geplaatst op: 09-02-2011

   

  Reacties(0)

  Training kwartuurtje vroeger!!!!! (15)

  Donderdag trakteer ik op een pakske friet met stovers of vol-au-vent, weet et nog niet jus twa.

  Voor het gemak starten we donderdag op training een kwartiertje vroeger dus om 18u30.

   

  See ya

   

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 24-01-2011

   

  Reacties(15)

  Foto (0)

  Kelly en Francis hebben ons terug mooie foto's bezorgt van de duatlon in Kleit en nog een pak van de toertocht. Wie er maten op herkend stuur ze misschien naar hen door.

   

  Kleit

   

  Toertocht deel 4

   

  Toertocht deel 5

   

  Veel Dank!!

   

  Geplaatst op: 19-01-2011

   

  Reacties(0)

  Oorlog op het gastenboek!!!! (13800)

  Het weekend was zwaar!!! Verjaardag, etentje, concert, korte nachtjes en zware rit in Kluisbergen. Zelfs voor ne jonge mens als ik is het teveel van het goeie. Dan probeer ik een beetje uit te rusten op het werk en kijk ik op mijn gemak snoens eens naar de website en zie ik een veldslag op het gastenboek. Heb het eens op mijn gemak gelezen en wil daarbij toch het één en al verduidelijken.

   

  Ten eerste over het systeem van de kalender. Een week voor de nieuwe maand begint zien jullie de puntenritten voor de komende weken op de site verschijnen en krijgen jullie ze nog eens in de mailbox ook. Deze activiteiten zijn gevarieerd van clubactiviteiten, strandraces, toertochten, marathons enz… We (het bestuur) probeert er een beetje van alles in te steken (ver, niet ver, plaatselijke rit….) Dit programma kan worden aangepast in onderling overleg, wat meestal na de donderdagtraining gebeurt, wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten of bij betere voorstellen. Die voorstellen kunnen jullie me altijd doormailen ook (voor de Molletjesbende die er niet zijn in de Molenhoek) .

   

  Ten tweede hebben we vanaf de oprichting van de club mekaar gekloot wanneer iemand pletst, een grote fluite heeft, krampen krijgt, in den “duk” traint, een rode helm draagt…. Het woord baanjeanette is eigenlijk nog één van de fatsoenlijkste woorden die je naar je kop krijgt geslingerd. Denk dat iedereen van ons wel eens een baanjeanette is geweest want wie een beetje vooruit wil geraken in het sliek moet af en toe ook eens met zijn noppen de baan op. Krijg zelf veel zottigheden naar mijn hoofd als ze me de dinsdag zien trainen op de baan maar dat is net het plezante aan de club. We zijn niet kleinzerig en kloten gewoon weer zonder evenwel te kwetsten (We gaan voorbeeld nooit meer zeggen dak ne kleinen uk ben).

   

  Wat de sprint betreft op de Hazegrasstraat is het soms de kers op de donderdagtraining maar we moeten blijven voorzichtig zijn wanneer we mekaar voorbij rijden. Zou niet graag een stapel Wacky’s op mekaar zien liggen omdat er ene zijn plaatske uit de wind wil behouden.

  Wat de Molletjesbende zelf betreft kunnen we alleen maar respect opbrengen voor wat die mannen op 50+ leeftijd nog voor mekaar krijgen in weer en wind. Dat zij de zondag voor een baanrit kiezen is zelfs heel verstandig naar opbouw naar conditie toe en te zorgen voor de nodige souplesse en snelheid  in de benen. Dat er hier en daar ene baanjeanette zegt is niet bepaald bedoeld om jullie te kwetsen maar ge weet in welke wacky paljassenbende je zit.  We mogen natuurlijk niet cavalier seul spelen en midden in de week op de topic van de TT in Kluisbergen Wacky’s ronselen voor een plaatselijke rit. Doe dat dan via het gastenboek of via mail. Wil jullie daarbij nog helpen. We willen natuurlijk de zondag of zaterdag met zoveel mogelijk Wacky's aanwezig zijn op een toertocht. Maar zoals gezegd het staat vrij om af te spreken voor een rit wanneer het niet past voor thuis of gewoon geen goeste hebt om in het sliek te rijden.

   

  Wanneer er iets jullie tegensteekt mail dat dan gewoon door aan mij ipv op het gastenboek een guerrilla te voeren. Dit is niet zo geestig voor het imago van de club. We worden aanzien (veel gehoord op onze toertocht maar ook op andere)als een bende kamaraden met een groot hart voor mountainbike.

   

  Bahamontes

   

  Ps: Wie goeste heeft, kan na de training donderdag iets komen eten en drinken op mijn verjaardag.

  Cheers!!!!

   

  Geplaatst op: 19-01-2011

   

  Reacties(13800)

  Foto's TT Kluisbergen 16/01/2011 (0)

  De foto's van de TT Kluisbergen van zondag 16/01/2011 staan online!

  Geniet ervan en spaar jullie commentaar niet!!!

   

  Geplaatst op: 17-01-2011

   

  Reacties(0)

  Alle foto (2)

  Alle foto's van de Toertocht kunnen nu bezichtigd worden op onderstaande sites ook deze van het bos en de voorbereiding.

   

  Geniet!!!

  Deel 1

  Deel 2

  Bos

  Voorbereiding 

   

  Bahamontes

   

  Geplaatst op: 11-01-2011

   

  Reacties(2)

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens