Nieuws

 

  El Guido trakteert!!!! (7)

  Geen getreur voor het gure weer op training want erna trakteert El Guido op spaghetti ter ere van zijn verjaardag!!!!!!

   

  Proficiat Guidon en santééé

   

  LJ

   

  Geplaatst op: 22-11-2013

   

  Reacties(7)

  Icemans nakomend verslag Hoek Van Holland (8)

  Het verslag van Iceman was in mijn spam geraakt maar hier alsnog het machtig verslagje van onze "vlieger van Hoek":

  Iceman:

   

  Wacky's got talent

   

  1 maand voor de start ;

   

  Zoals alle voorgaande jaren is de maand oktober de drukste mail -maand voor onze strandman BB. Hij krijgt het voor elkaar om de groepen ( 1- ik ga mee ) met ( 2- ik weet het nog niet zeker ) met ( 3- zou het nog kunnen ) met ( 4- ik kan voorlopig niet ) met (5 -ik moet opzeggen ) uit elkaar te houden. Toch de stress werd hem dit jaar iets te veel en dat had gevolgen. Toch bedankt BB voe de organisatie .

   

  1 week voor de start ;

   

  BB blijft in goeie doenmaar de mede-wacky's hebben goed gepiekt en worden beter met de week .Hij komt dan ook met het voorstel af om in ' kudde ' te rijden wat bij sommigen zelfs tot inschrijven komt ( Mc G ) . Barry daartegen stelde voor om ook een vlugger ploegske bij elkaar te brengen om zo een goed resultaat te halen . Barry haalde ' ooit ' een 35ste plaats . Harry en de Beul gingen voor nog scherpere tijden en onze specialized Kroele wild naar top 50 . Ik hoopte binnen de 100 te blijven maar twijfelde door de meerdere grote mannen die dit jaar meededen.

   

  10 min voor de start ;

   

  Nog voor de start stonden de vliegers overal verspreid ( daar gaat het voorstel dacht ik ) en de ' kudde ' was een gezellig klapje aan het doen .BB stak gebalde vuist op en riep 'gon voe wa je waord ziet e ' . We wisten dat het strand er slecht bij lag tussen km 7 en km 12 ,Barry zegde me daar kalm te blijven en niet te veel kracht te verspelen.

   

  1 min voor de start ;

   

  Nog vlug een slok water nemen en een banaan naar binnen duwen en de meute vliegt uit één...  EINDELIJK GESTART ... Iedereen rijd dan zo rap en dicht bijéén dat ik het moeilijk had om met Barry en Harry in groep samen te blijven .Ik hoopte om op km 12 samen met hen  uit de slechte strook te komen maar zag daar enkel Harry . Deze wist ook niet juist waar Barry verbleef . Mijn moteur sloeg aan en kon gemakkelijk tot bij een rapper groepje geraken waar de beste gast één van beernem was . Niet twijfelen ... speed up . Van groep naar groep werkten we ons vooruit . Als het vat van onze mede mensen op was gaven we ne snok en waren we ribedebie . We haalden een groep putters ( oostkamp ) in , die mannen konden ook een stukje rijden en er werd goed gedraaid ... tot het welletjes was. M'n elleboogkes op het stuur , rugske plat en de kraan open ... vule gaze , gedaan met draaien . M'n maat overleefde , de rest had ne schone rooie toeter . Tot we in rekkervorm bij het sas in ijmuiden aankwamen ging alles perfect maar helaas. De brug lag net terug op z'n plaats maar de slagbomen waren nog naar beneden ... en ergens brande een rood licht . Rap eten en drinken . Slagbomen naar boven en we waren terug weg ...dachten we . De arm der wet ( collega-vrienden van BB ) stopten ons en gaven ons een salvo van waarschuwingen omdat we door het rode licht  zouden gereden hebben . Na twee lange minuten terug op pad richting het strand . Daar knalde een jonge dame me voorbij samen met een gast type ' de beul' x 2 .Ik moest alles uit de kasse halen om bij die twee te blijven en tot m'n verbazing kon ik meedraaien  .Het vat van diene gast liep leeg en ging vriendelijk langs de achterdeur weg .

   

  De groepjes werden kleiner van aantal personen en net voor de lange macadamdijk kreeg m'n maat een hongerklop en haakte hij af . Aan de laatste bevoorrading net voor het opgaan van het strand zat ik alleen , was het ongeveer 11.30 uur en nog iets meer dan 20 km te rijden . Ne volle tank en nog steeds fris up de velo besloot ik om te proberen voor 12.00 uur binnen te zijn . Hans Krampf kroop even serieus in m'n kuit bij het rechtstaan op een golfbreker maar Frits de spits ging er weer voor en met Hans cadans bereikte ik de laatste harde zandstrook waar 200 meter voor me nog een putter aan het werken was . Hij keek meer achter zich door tette te zitten en niet meer ingehaald wilde worden dan voor zich . Bij de jeep net voor de duinovergang had ik hem ' MEN EM ' . Op de asfaltweggetjes in de duinen stond nog een sukkelaar z'n band op te pompen , nog een plaatsje vooruit voor mij , en dan richting finish. ....pfffft het zat erop . Geen bekend volk rond de boog en zo kon Gino  de eerste  mtb terug op stal hangen . Vlug ne cecemelk binnengewerkt ( goei recup )en nog eens richting de meet om de rest op te wachten . De één iets frisser dan de andere kwam in groepjes binnen en zo  kon er vlug gedoucht worden . Na een bezoek aan den cafitaria allemaal de bus op richting de sporthal van Westkappelle . Mezelf en nog enkele anderen zijn dan vertrokken naar het formidabeldastische kuuroord Heist om daar  omhelst te worden  door vrouwlief . Een verslag maken met ieder z'n verhaal is moelijk maar van  de eerste Wacky tot de laatste  hebben we uitgereden zonder kleerscheuren of botbreuken .

   

  Bedankt aan iedereen die er iets mee te maken heeft en tot de volgende !!!!

   

  Geplaatst op: 06-11-2013

   

  Reacties(8)

  McG trakteert op spaghetti!!!!! (13)

  Donderdag trakteert McG na de training op spaghetti ter ere van zijn op-één-na vijftigste verjaardag!!!!

   

  Opgelet t'is vanaf nu in de Molenhoek te doen!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 04-10-2013

   

  Reacties(13)

  Last Call bij Robby!!! (3)

  Donderdag vertrekken we voor de laatste keer van bij Robby!!! Vanaf volgende week terug van bij de Molenhoek!

   

  Het bestuur voorziet iets extra's na de training om de RBSC op een gepaste manier uit te wuiven tot mei 2014.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 30-09-2013

   

  Reacties(3)

  Biking Bobby doet gooi naar Belgisch kampioenschap politiediensten!! (7)

  Op vrijdag 20 september vindt het Belgisch kampioenschap voor politiediensten plaats in Kasterlee.

   

  Tussen de deelnemers bij de 40+ onze eigen Biking Bobby die zal moeten afrekenen met oa Jumper Philip Vilain.

   

  Veel succes Bobby en leg die Jumper maar over je knie!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 25-09-2013

   

  Reacties(7)

  Succes voor de Wacky Triatleten (2)

  We wensen onze Wacky Racers en Angels veel succes op triatlon deze namiddag.

   

  Go Wacky's!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 09-09-2013

   

  Reacties(2)

  Fluppe deed de Grand Raid Cristalp - een verslag!!!! (2)

  De Grand Raid is stevige kost! De uitzichten zijn ongelooflijk, en als er een klim begint ben je ineens een paar uur aan het klimmen. Het enige wat voor "druk" zorgt is de tijdslimiet op diverse punten van de Raid. Tot halverwege zaten we meer dan een uur onder de tijdslimiet, je kon namelijk aan 8 a 9 km/ u klimmen, en dan afdalen aan 60km/u. Verder op het parcours werden de afdalingen straffer, en slonk onze voorsprong op de tijd.
  De voorlaatste zware klim voor de beruchte Pas de Lona is de Madelon, vergelijkbaar met de Alpentour TimeTrial, alleen veel langer.
  Na de middag arriveerde dan een zwaar onweer. Donder en bliksem boven uw kopke, en gietende regen a la Alpentour en een temperatuurval van 25 naar 7 graden.
   

  Vinnie en ik ondertussen licht onderkoeld maar eigenlijk beiden met nog frisse benen naar La Vieille, dit is het laatste bergdorpje op de Pas de Lona en daar is de laatste plaats waar je kan gestopt worden als je buiten de tijdslimiet geraakt (om 16u moet je daar zijn).
   

  Op deze klim passeerden ons meer en meer bikers in tegengestelde richting, wij gingen er van uit dat deze het niet meer zagen zitten, tot er een paar tegenliggers begonnen te roepen "annule", "finished" ... Wij besloten toch verder te klimmen tot la Vieille om te zien of de race echt geannuleerd was. Onderweg ook nog een volledig onderkoelde Duitser tegengekomen die volledig de kluts kwijt was wegens onderkoeling. En dan het lang verwachte La Vieille: bestaande uit enkele koeien, enkele barakken en vooral een touw van de Grand Raid die het parcours afsloot. Blijkbaar had de organisatie besloten om het parcours een uur vroeger af te sluiten wegens te gevaarlijk door bliksem, mistwolken en vooral veel regen.
   

  Er kozen 780 stevige bikers voor de langste afstand, 335 haalden de finish, wij waren 487 en 488sten.
  Gelukkig werden wij daar opgevangen door een madammeke in zo'n barak, met thee met een scheut alcohol erin en vooral een hete stoof! Onze madammen zorgden onderweg samen met de junior Fluppe voor de nodige bevoorrading en aanmoediging. Er stond op het volledige parcours trouwens overal veel volk. Wij konden tenslotte mijn madam overtuigen om met de 4x4 ons te komen oppikken aan La Vieille, gezien Vinnie ondertussen al in zijnen blote aan de stoof zat te shaken a la Biking Bobby in de Alpentour ...

   

  Fluppe

   

  Geplaatst op: 09-09-2013

   

  Reacties(2)

  Donderdag TEAMBUILDING!!!!! (18)

  Voor de laatste donderdag van de zomer gaan we er nog eens een lap opgeven. Voor het eerst in ons bestaan lassen we nl. een teambuilding in!!!

   

  Laat dus donderdag jullie bike en koerskledij maar thuis en kom allen om 19u naar Robby's in jullie zwembroek, badmuts en breng ook wa handoeken mee om jullie af te drogen.

   

  Wat gaan we doen? Awel Harryman en Robby gaan ons wedstrijdjes doen kajakken, peddelen op surfplanken, hockeyen, beachvolley ....De temperatuur van zee is redelijk goed maar voor de kouwe kiekens onder ons zijn er surfpakken beschikbaar.

   

   

  Tot morgen!!!!!!!

   

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 02-09-2013

   

  Reacties(18)

  Wacky (1)

  Wie dacht dat de Crocodile Trophy de laatste straffe stoot van de Wacky's was zit ernaast!! Pé, Fikken, McG en Eagle Eye schreven zich deze week namelijk in voor de Transrockies in Canada. Deze zesdaagse laat zich vanaf volgend jaar Singletrack 6 noemen en zal, hoe je het raad, zes dagen duren!!!. Na het Afrikaans continent (Senegal), Oceanië (Australië) betreden nu de Wacky's één van de meest uitdagende parcours van het Amerikaans continent nl de rocky mountains in Canada!!!! Het evenement gaat door tussen 26 en 31 juli 2014, tijd genoeg dus voor de voorbereiding.

   
  De nieuwe formule houdt in dat je iedere avond in een ander hotel kan overnachten ( vanaf 44€). De organisatie belooft o.a ook concerten en beergardens.... Vroeg inschrijven loont wel, want vanaf 3 tot 9 aug. kost het 807 €, en dat loopt gestaag op tot 1027 €..Voor 182 € zorgt de organisatie iedere morgen en avond ook nog voor eten. Bustranfers van en naar het vliegveld, alsook naar de hotels zouden daar ook ( in die 807 € ) inbegrepen zijn.
   
   
  Wie het viertal nog wil vervoegen doet er dus goed aan vóór morgen zich in te schrijven!!! Als bijkomende troef zou ons ere-lid Filip Meirhaeghe, als zijn programma het toelaat het team vervoegen!!!!
   
   
  Natuurlijk zal de club net zoals bij de Crocodile allerlei evenementen op poten zetten voor onze deelnemers om het dure vliegtuigticket wat draaglijker te maken.
   
   
  Alle info over deze zesdaagse vinden jullie op deze site: http://singletrack6.com/.
   
   
   
  Baha

   

  Geplaatst op: 19-08-2013

   

  Reacties(1)

  Webmaster werd vader!! (6)

  Ben hier wat laat met dit nieuwsbericht maar de congé zit er iet voor tussen..

   

  Op 22 juli namelijk beviel Marianne, de vrouw van onze webmaster Mario, van een flinke dochter Eline genaamd.

   

  Uit naam van de ganse Wacky familie heten we hen van harte proficiat met het ouderschap!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 08-08-2013

   

  Reacties(6)

  Gekwetsten en verlof voor secretaris!!! (6)

  Yo Mannen

   

  Morgen vertrek ik met verlof tem dinsdag 6 augustus. Als er miserie is of je wil iets op de site plaatsten kan ik met plezier Bontempi of Dierckxens aanbevelen die alles netjes zullen overmaken op de site.

   

  Voor de rest zijn er heel wat wacky's out om diverse reden. Zo zal onze kopman op training Nightrider voor weken out zijn wegens operatie aan de rug (wordt volgende week vrijdag geöpereerd). Oermens Ivan komt ongetwijfeld nog sterker terug uit zijn revalidatie!!! Voorzitter Lepe Luc brengt momenteel de zwoele zomerdagen door in de kliniek van Knokke alwaar zijn zoontje drie weken moet verblijven wegens een virus in de ruggewervel. Fikken heeft nog steeds last van zijn knie waardoor biken nog niet aan de orde is en ook Oscar zijn revalidatie van zijn been na de van stuik van de kerk van Westkapelle loopt nog moeizaam. Bontzos is ook nog niet terug de oude maar we verwachten hem terug in het najaar.

   

  We wensen hen allen veel beterschap toe en hopelijk kunnen zij gauw hun plaats in het wack peloton terugnemen.

   

  Tot de 8ste!!!!

   

  grtz

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 06-08-2013

   

  Reacties(6)

  Kroele verjaart en trakteert pizza!!!! (9)

  Kroele verjaart op vandaag (10 juli) en trakteert na training op pizza bij Robby!!!

   

  Proficiat en Santé!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 13-07-2013

   

  Reacties(9)

  Vader van Alain Van Damme overleden (7)

  Het spijt me te moeten melden dat de vader van Alain Van Damme is overleden.

   

   

  In naam van alle Wacky's wensen we Alain en zijn familie veel sterkte toe

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 28-06-2013

   

  Reacties(7)

  Zondag worsten na rit!!!! (2)

  We hadden nog een kleine 80 worsten over van de strandrace. Pé heeft die al de tijd bewaard in zijn diepvries en we gaan deze verorberen nu zondag na de plaatselijke rit.

   

  We smijten ze op de BBQ aan The Alley met heerlijke picollo's van Bakkerij Vlaeminck en sauskes van Delino. Adzuuns zijn er ook!!!

   

  De vrouwkes zijn natuurlijk ook welkom (voor te bakken, ons drinken te serveren, op te kuisen....). 

   

  We spreken of rond 12u.

   

  Tot zondag!!!!

   

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 17-06-2013

   

  Reacties(2)

  Donderdag half kieken van drie jarigen!!!! (26)

  Donderdag trakteren Vedder, Fitzy en Eagle Eye na de training met een half kieken bij Robby's.

   

  Wie komt laat het weten door hieronder naam te vermelden vóór woensdagmiddag. Niks laten weten is geen half kieken, zelf geen vlerke!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 15-06-2013

   

  Reacties(26)

  Greaties 70, 80, 90 fuif (4)

  Zaterdag smijten heel wat Wacky's de beentjes los in the alley 98 op de Greaties 70, 80, 90 fuif.

   

  De fuif begint om 21u en de inkom bedraagt 6 euro.

   

  See Ya

   

  Geplaatst op: 10-06-2013

   

  Reacties(4)

  Training vertrek bij Robby (0)

  Yo Wacky's

   

  Geen betere avond om het strandseizoen bij Robby te beginnen.

   

  Allen op post om 19u bij RBSC voor ritje Wendune!!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 07-06-2013

   

  Reacties(0)

  Sneeuw in de Alpentrophy!!! (1)

  Net als bij de eerste rit kregen de arme wacky's opnieuw een bak sneeuw over zich tijdens de twee rit. Maar liefst 30cm sneeuw viel er zodat het meer op langlaufen dan om biken begon te gelijken. Hier vinden jullie enkele "sfeerbeelden".

   

  Hier een filmpje van dag 1.

   

  De rit van morgen zou worden ingekort omdat er nog meer sneeuw wordt voorpeld.

   

  Courage Wacky's!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 03-06-2013

   

  Reacties(1)

  Crocodile Trophy - We did it!!!!! (30)

  De Wacky Crocs zijn weer thuis!!! Vrijdag landden we in Schiphol waar vrouw, kinderen en een delegatie Wacky’s ons stonden op te wachten met vlag en wimpel. Een kippenvelmoment!!! Bij onze aankomst in de Molenhoek stonden er dan opnieuw een kleine meute ons stond op te wachten. Thx Fikken, Roosje, McG, Isabel, Renée, Kurtje Coster, Rossi en al onze vrouwtjes en familieleden. Was echt hartverwarmend!

  Had vanuit de outback al een verslagje gestuurd (zie hieronder). Het verslag van de 6 tem 9 hadden jullie nog te goed (was echt niet simpel om vanuit de broese een verslag te maken)

   

  “Dag 2 tem 4 kan ik samenvatten als enorme lasting door de zeer hoge temperaturen (ca 40 °C) en dat gecombineerd met Ardens veel hoogtemeters. Harryman verbaasde hier vriend en vijand door in etappe twee en vier het podium te halen bij de masters 1-categorie. Den Beul hield zich die etappes vrij rustig om vandaag in rit vijf verschroeiend uit te halen en de overwinning te behalen mede door het ideale afstoppingswerk van Harryman die tweede werd. Wereldse prestatie van allebei. De Wacky’s staan hiermee definitief gensters in de MTB-wereld!!!!

  Pé houdt zeer goed stand en heeft zijn krampen zeer goed onder controle. Dierckxens en Eagle Eye trokken de eerste etappes ploegmaat Fitzy over de streep maar zagen hem kraken in rit vier. Vandaag echter kwam onze Engelse Wacky er weer door en finishte hij samen met de andere musketiers zeer mooi binnen tijd. Met mij gaat het tot nu toe zeer goed buiten wat last van pijnlijke pootjes door de hitte. Hopelijk blijft iedereen gespaard van materiaalpech en valpartijen maar de Crocodile kan met het behalen van twee podiumplaatsen en een boomerang nu al niet meer stuk!!!”

   

  Rit6:

  Rit 5 was echt qua temperatuur een opluchting en vele konden deze gebruiken om op de bike te recupereren van de drie zware ritten ervoor maar bij de aanvang van rit zes liep de temperatuur in Mt Mulligan weer aardig op. De eerste 70 km kondigden zich aan als vrij vlak en goed berijdbaar. Dat was het ook maar de miserie begon bij het overschrijden van de rivier. De temperatuur was intussen opgelopen tot een graad of veertig en de hellingen liepen evenredig op van “hily” tot “steep” oftewel hellend tot steil.  Eénmaal de top bereikt werden we getrakteerd op een adembenemend zicht maar ook  nadien  bleef het parcours de hoogtemeters opstapelen. De laatste kilometers waren op asfalt maar verdekke weer hellend. Met 130 km op de teller werd het een slopende rit!!!! Een Belg die de dag voordien met mij meer dan twee uur in een groepje zat kwam zwaar ten val en werd per helikopter naar het hospitaal van Cairns gevlogen. Gebroken ribben, hersenschudding en open hoofdwonde was de zware balans!! Alle Wacky’s kwamen wel ongedeerd uit de veldslag maar veel respect voor ons olijke trio die meer dan 9 uur op de fiets zaten en dat in een bakoven van 40° en meer.

   

  Uitslag WR’s

  12.          Harryman                           5:17:51

  38.          Den Beul                             5:53:58

  54.          Bahamontes                      6:10:28

  95:          Pé                                          8:06:37

  105:       Fitzy                                      9:04:53

  106:       Eagle Eye                            9:04:53

  107:       Dierckxens                         9:04:53

   

   

  Rit7:

  Rit 7 naar de oude mijnstad Maytown werd in de voorbespreking bestempeld als goed lopend en beperkt in hoogtemeters (slechts 1600 op 120 km). Bovendien werd deze rit ingekort door de zwaarte van de voorgaand rit en beperkt tot 95km. In werkelijkheid bolde het goed op en neer waarbij de afdaling kon gebruikt worden om je te lanceren tot op de volgende helling maar bij de hoogtemeters hadden zich wel wat misrekend want die kwamen weer dik boven de 2000 uit. Voor Fitzy zat hier de Croc er bijna op want na een zware val reed hij zijn wiel paraplu. Gelukkig was hijzelf zo goed als ongedeerd en kon hij een wiel lenen van een biker waardoor hij de volgende dag terug kon starten. Maytown was een mooie stopplaats aan een meer waar we ons konden verfrissen van de alweer zeer hoge temperaturen. Harryman behaalde voor de 4dekeer het podium en eindigde tweede master!!!. Den Beul eindigde mooi vijfde. Formidabel

   

  Uitslag WR’s

  16.          Harryman                           3:24:12

  22.          Den Beul                             3:27:38

  60.          Bahamontes                      4:10:16

  96:          Pé                                          5:21:05

  97:          Eagle Eye                            5:47:44

  98:          Dierckxens                         5:47:44

  DNF:      Fitzy                                      wiel paraplu

   

  Rit 8:

  Rough, very rough, extreme rough…Gerhard Schonbacher liet er geen gras overgroeien bij de analyse van deze rit. Dit zou ongezien zijn in de mtb-wereld wat we gingen voorgeschoteld krijgen. De rit naar de min of meer door Aboriginals bewoonde dorp Laura zou onze technische capaciteiten op de proef stellen. Een kolfje naar de hand van de Beuls uit het peloton maar velen leefden met een ei in hun broek naar deze rit toe. En toch…het werd voor mij de mooiste van alle negen. Technische hellingen, afdaling door grote rotsvlaktes, klieven door het zand, kilometers laveren door singletracks. Heerlijk. Ik maakte hier mijn enig stuik van de Croc en dan nog vlak voor de camera’s. Wie naar sporza heeft gekeken zondag kon er getuige van zijn. Harryman reed in deze rit helaas lek maar Den Beul loodste hem veilig door de zware stukken terug naar de voorhoede zodanig dat hij niet té veel tijd veloor. Sterk staaltje teamwork.

   

  Uitslag WR’s

  35.          Harryman                           4:12:08

  44.          Den Beul                             4:28:19

  54.          Bahamontes                      4:45:03

  89:          Pé                                          6:01:38

  103:       Eagle Eye                            7:26:34

  104:       Dierckxens                         7:26:34

  105:       Fitzy                                      7:26:34

   

  Rit9:

  Lekker sfeertje ‘s morgens want we stonden klaar om de laatste klip te omzeilen richting finish van de Croc. De laatste 10 in de stand mochten eerst vertrekken en zo om het kwartuur de volgende tien. De drie musketiers starten zo reeds om half acht. Het parcours was een veredelde wegrit waar de overgebleven corrugations de laatste goede plekken op ons gat naar de kloten hielpen. De rit zelf had niet veel om het lijf, de aankomst des te meer. Grassy Hill was de laatste helling van de Croc met stukken van 30%. Alle wacky’s, de één wat soepeler dan de andere hese zich een weg naar het walhalla van de mtb-wereld. Het uitzicht aan de finish in Cooktown was niet-te-beschrijven. Een zicht op de stille oceaan aan de ene kant en het overwelmend landschap langs de ander kant. Mooier kan een aankomst echt niet zijn!!! Tranen vloeiden, oerkreten werden geschreeuwd, iedere Wacky verwerkte de aankomst van misschien wel de zwaarste editie van de Crocodile Trophy op zijn manier.

  De ontlading was enorm en het pintje nadien in de plaatselijke pub een hemel op aarde. Den Beul werd op deze laatste rit knap derde master!!!

   

  Uitslag WR’s

  7.            Den Beul                             5:04:02

  16.          Harryman                           5:07:04

  55.          Bahamontes                      5:52:19

  95:          Eagle Eye                            7:26:13

  97:          Dierckxens                         7:34:43

  102:       Pé                                         8:09:34

  105:       Fitzy                                      8:18:17

   

   

  Wij Wacky’s waren zo fier als een gieter om de finisherskrokodille te mogen ontvangen ’s avonds. Het verslag van de randactiviteiten krijgen jullie nog van master Brusselmans Pé himself maar onthou dat alle zeven bikers en onze fantastische begeleider Marc als klitte aan mekaar gingen en iedere werd beloond voor de inspanning van maart tot oktober om deze Croc tot een goed einde te brengen.

   

   

  Harryman en Den Beul waren outstandingzoals reeds gezegd met voor Harryman een derde plaats in masters I-categorie als beloning en een boomerang voor zijn overwinning voor Den Beul, Pé zag bij wijlen af door problemen met oververhitte voeten en een joekel van een bleine op zijn gat maar kwam altijd welgemutst over de streep. Gedaan met krampmopjes en meer, Pé is een sterke positieve gast die treitert tot hij er bij neervalt maar vooral een schoon mens is ook in moeilijke omstandigheden (wist nie dak nog zo romantisch kon zijn).  Dierckxsens overtrof zichzelf op elk gebied en reed de Croc uit op karakter maar ook met kunde want hij loodste zich feilloos door de technische passages, Eagle Eye oogde het meest fris van de drie  en reed na amper twee jaar ervaring op de bike deze Croc niet zonder moeite maar wel met veel stijl uit. Fitzie zag van iedereen misschien wel het meeste af, kraakte in rit 4 bij de plaatselijke ronden en moest gedwongen opgeven met gebogen voorwiel in rit 6 maar verloor er nooit de moed bij en gesteund door twee Wacky brothers op het terrein en de andere ernaast beet hij iedere dag door en haalde op die manier Cooktown mét een finisherstijd.  Ik had het vooral bij rit 2 en 3 lastig met de hitte, de andere ritten verteerde ik vrij goed, nam ik weinig risico in het dalen en loodste mijn nieuwe bike me rimpelloos door de outback zonder één mankement. Veel sjance gehad!!!

   

  Het Croc-avontuur zit er op en de Wacky’s hebben weer iets om jaren over te klappen, nu terug naar de wintertochten en strandraces in het gure weer. Wacky’s zijn sterke mannen!!!

   

   

  Bahamontes (alias Little Jack, alias Barry Reef)

   

  Eindstand Crocodile

   

  11.       Harryman                    36:57:35

  38.       Den Beul                      40:09:12

  58.       Bahamontes                44:13:55

  92:       Pé                                55:13:47

  103:     Eagle Eye                    62:10:57

  104:     Dierckxens                  62:22:32

  107:     Fitzy                            66:31:17

   

  Geplaatst op: 14-05-2013

   

  Reacties(30)

  Nightrider (6)

  Donderdag was Nightrider verdacht afwezig en wist niemand waar hij was. Nu bleek hij donderdag gesignaleerd te zijn bij zijn grote idool Justin Bieber!!!!

   

  We hopen dat hij ongeschonden weerkwam uit het ongetwijfeld snoeihard concert.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 18-04-2013

   

  Reacties(6)

  Rummikub op donderdag!!!! (10)

  Wie de donderdag gen goeste heeft omdat het te koud is, beetje ziek is, vroeg moet opstaan of misschien kan worden opgeroepen om te gaan werken kan zich vanaf nu leeriijk bezighouden met het woordspel Rummikub!!! Een spel om wat rustiger de donderdagavond door te komen....

   

   

  Alle info te bekomen bij Nadia en Pé

   

   

   

   

   

  Geplaatst op: 16-04-2013

   

  Reacties(10)

  Oscar (Mark De Lange) maanden out!!! (16)

  Oscar (Marc De Lange) verloor tijdens het blussen van de kerk van Westkapelle het evenwicht en viel van de brandweerladder. Korporaal Marc liep hierbij een gecompliceerde beenbreuk op en zal wellicht een halfjaar buiten strijd zijn.

   

  In Het Laatste Nieuws sakkerde hij over de gemiste buitenlandse trip maar veel belangrijker is dt alles weer op zijn plooi komt en hij rap zijn groot verzet mag stampen.

   

  Uit naam van alle Wacky's wensen we Oscar veel sterkte toe en een voorspoedige revalidatie.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 03-04-2013

   

  Reacties(16)

  Nightrider trakteert!!!! (9)

  Nightrider werd weeral een jaartje oude en de sympathieke koptrekker trakteert donderdag na de training bij Jean op stovers met friet!!!

   

  Merci Nightrider en smakelijk iedereen!!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 01-04-2013

   

  Reacties(9)

  High 5 paket-zonnebril -Bedankt Bikeworld!!!! (1)

  De Wacky's bedanken Bikeworld voor de mooie ontvangst zondag op opendeurdag met jupiler, een high 5 pakket en zonnebril als cadeau. Je moet het maar doen!!!

   

  Wie zondag niet mee was, er ligt voor elke wacky een high5 pakket en zonnebril klaar voor jullie. Wacht niet te lang om erachter te gaan!!!!!

   

  Eind volgende week worden ze weggenomen!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 25-03-2013

   

  Reacties(1)

  Donderdag spaghetti van spearhead!!!! (4)

  Donderdag trakteert Spearhead na de training op spaghetti in de kantine voor alweer een jaartje ouder!!!!

   

  Geplaatst op: 22-02-2013

   

  Reacties(4)

  nieuwe wacky van de maand online!!!! (0)

  Het werd een moeilijke bevalling maar eindelijk konden we tijd vrijmaken voor nieuwe wacky van het jaar, of seizoen of oe da get ook wil noemen!!!

   

  Geniet van interview met Mic en zijn familie!!

   

  Geplaatst op: 18-02-2013

   

  Reacties(0)

  Donderdag breughelavond na training!!! (8)

  Donderdag na training trakteren Harryman en Mic met een breugeltafel (worst, bacon...) in de kantine!!!

   

  Geplaatst op: 11-02-2013

   

  Reacties(8)

  Donderdag komt filmploeg!!! (1)

  Door het gevaarlijke weer zondag kon Woestijnvis zich niet vrijmaken zondag en daarom komen ze nu donderdag filmen op training.

   

   

  Doe allemaal tenue aan. Wanneer het regent doe de regenvest onder truitje dan aan voor wie gene van Wacky's heeft.

   

   

  see ya

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 01-02-2013

   

  Reacties(1)

  Zondag bier proeven in de Vouwte!!! (13)

  Zondag zijn alle Wacky's met familie uitgenodigd op de voorstelling van een nieuw bier "Paljas" gebrouwen door de zoon van Jean 2XL.

   

  Jean zette mede zijn schouders onder de Ramskapelle Trophy en beseft dat de meeste Wacky's ook bierkenners zijn. Hij zou daarom ten zeerste appreciëren op wat Wacky volk om de primeur te krijgen.

   

  Place-to-be: zondag 27/01 om 17u in café De Vouwte!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 28-01-2013

   

  Reacties(13)

  Donderdag Spinning!!! (15)

  Donderdag gaan we ons niet op glad ijs en in de vrieskou begeven maar gaan we ons in het zweet rijden op een spinningfiets.

   

  Harryman heeft 30 vélo's besteld voor meer dan een uur spinningleute op tonen van boenkende beats.

   

  We worden om acht uur verwacht in de spinningzaal en spreken dus om kwart voor af in de kleedkamers van de Vision 21 (Natiënlaan 176)

   

  Wie meedoet vermeld hieronder zijn naam of stuurt me een mail, de eerste 30 Wacky's hebben ne vélo, de andere zuipen zich een stuk in hun kloten aan de bar.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 25-01-2013

   

  Reacties(15)

  Donderdag spinning!!!! (28)

  Donderdag gaan we ons niet op glad ijs en in de vrieskou begeven maar gaan we ons in het zweet rijden op een spinningfiets.

  Harryman heeft 30vélo's besteld voor meer dan een uur spinningleute op tonen van boenkende beats.

  We worden om acht uur verwacht in de spinningzaal en spreken dus om kwart voor af in de kleedkamers van de Vision 21 (Natiënlaan 176)

   

  Wie meedoet vermeld hieronder zijn naam of stuurt me een mail, de eerste 30 Wacky's hebben ne vélo, de andere zuipen zich een stuk in hun kloten aan de bar.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 22-01-2013

   

  Reacties(28)

  geen training maar zwemmen en spaghetti!!! (13)

  Wegens gevaarlijke wegen gaan we donderdag deze week zwemmen ipv biken.

   

  We spreken af om 19u aan de inkomhal van het zwembad (sportoase) om erna  baantjes te trekken, in de glijbanen mekaar te kloten en nieuwjaarsdrank uit te zweten in de sauna's.

   

  Nadien spaghetti om 21u30 in de kantine van Molenhoek nav verjaardag Bahamontes en Den Beul!!!

   

  See ya

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 18-01-2013

   

  Reacties(13)

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens