Nieuws

 

  Verslag plaatselijke rit (7)

  Vrijdagavond tijdens de jaarlijkse quiz in zaal De Ravelingen werd er reeds druk gediscussieerd waar er ging gereden worden dit weekend. Net op dit moment kwam de serveuse van dienst Nathalie Sey mij vragen wat ik graag te drinken zou hebben. Zou ik een cola kunnen krijgen a.u.b waarop ze antwoorde met plezier, ik zei neen met ijsblokjes.

  Ik had met Pé afgesproken dat hij mij nog zou opbellen of berichten of we de TT van Beerst gingen rijden of niet.

  Ik zou liever in mijn bed blijven liggen maar ik moet wel iets doen aan mijn conditie, deze zomer lag ik nog te zonnen op strand toen ik plots opgetild werd door mannen van Greenpace en mij terug in zee gooiden, hoogstwaarschijnlijk dachten ze dat ik een achtegelaten zeehondje was.

  Zaterdag kreeg ik dan het verlossende bericht dat we Beerst gingen aandoen in het gezelschap van niet minder dan McG  en of er een Castelinomobiel ter beschikking was.

  Ik als hardwerkende mens die op dit moment druk aan het werk was heeft dan maar mijn activiteiten stopgezet en alles klaargestoomd om deze heren in alle veiligheid en comfort naar Beerst te kunnen brengen.

  Camionette uitgemest, raampjes gelapt en hier en daar een arbre magic van dennengeur  zou moeten volstaan.

   

   

  Wat later in de vooravond tijdens een culinair etentje te Brugge in een sterrenrestaurant waar wij te gast waren kreeg ik terug een berichte van Pé met de mededeling dat McG had afgezegd voor Beerst.

  De vraag drong zich meteen op of wij dan wel zou gaan ?

  In eerste instantie vond ik het straf dat pé wist waar ik vertoefde , sterk !

  McG vergezeld van Pé zouden me komen ophalen om 9.15 uur.

  Bij deze heb in dan maar ingestemd met voorgestelde lokale rit.

  ’S morgens in alle vroegte dan maar de camionette terug uitgeladen en alles klaargezet voor de lokale rit.

  Toen alles uitgeladen was kreeg ik terug een berichte van Pé om 9.10 h  met de woorden en ik citeer “ ben mee met Go-Carl naar Beerst, kwestie om punten te sprokkelen”. Val nu dood !!!

  Net op dit moment klopt McG op mijn poort en vroeg of ik iets had gehoord van Pé.

   

   

  Lichtjes in m’n gat gebeten antwoorde ik , ja die pipo is nu toch naar Beerst vertrokken met Go-Carl.

  McG kon zijn lach niet inhouden wat mij nog bozer maakte toen plots Pé van achter de camionette verscheen.

  Ha, ha, ha , eentje nul , nu heb ik je beet hé grijnsde hij.

  Ik had nog geen meter gereden of het zat er alweer meteen op.

  Ik weet eigenlijk niet wie die pipo ooit in onze gerenommeerde club heeft toegelaten.

  Mcg die toch wat verdwaasd om zich heen keek wist ons te vertellen dat hij had gedroomd van een zwarte neger die avances maakt ter zijne adres en steeds hem achterna liep.

  Zoiets noemen gewone mensen een nachtmerrie en geen droom wetende dat een kok in het eten roert van vandaag en een homo in het eten van gisteren.

   

   

  De weg naar  Lakeside waar we hadden afgesproken met de rest van de meute verliep zonder enige problemen.

  De champ in wording Fitzy vergezeld van Moose en Jonathan stonden reeds ongeduldig te wachten op de drie meest getalenteerde bikers onder de Wacky’s.

  Een rit naar Cocq Sur Mer werd door allen gesmaakt en goed bevonden, de wind vol in het gezicht  in het doorgaan en rugwind op de terugweg onder de copains, wat moet je nog meer hebben om gelukkig te zijn.

  Op een gegeven moment stonden we bijna oog in oog met de vaargeul in Blankenberge toen we op de dijk aan het bollen waren op aangeven van Fitzy.

  Eventjes dacht ik dat we er een triathlon gingen van maken.

  Trouwens de triathlon is uitgevonden met dank aan een Marrokaan die te voet naar het zwembad was geweest en terug thuiskwam na het zwemmen met een fiets.

  Aangekomen ter hoogte van de duinen verliep alles

  vlekkeloos tot niemand minder dan Pé eens doortrok in de technische passage te Wenduine.

  Hij haalde alles uit de kast ten koste van zijn fysiek en rijkunst waardoor een valpartij niet lang kon uitblijven.

  Een beetje afstand houden was aangeraden en ja hoor.

  Een slecht ingeschatte bocht en een fysiek onder nul lag aan de basis van de eerste val van de dag .

   

   

  Pé tegen dek, ha, ha, en alsof niemand het had gezien sprong hij even snel terug op zijn fiets alsof hij eraf vloog.

  Ik heb het gezien Pé en ik zal het in het verslag zetten, Pay Back Time maotje !!!

  Toen we in de bossen vertoefden kwam ik op een gegeven moment in een benarde situatie door het toedoen van Pé zijn alom gekende trucen waardoor ik  de controle over mijn stalen ros verloor en ten val kwam nog vastgeklikt in de trappers .

  Allez gauw vulle neute  !!! wen euh gat, we zien hem kwiet riep Pé naar Jonathan die vol ongeloof en verbazing zijn richting uitkeek.

  Ival is wel gevallen hoor, misschien heeft hij wel pijn of slechter nog iets gebroken ? Je moet doare ni achter kieken, je moe pakken wa daje kan, onkrud vergoat ni.

  Jonathan die een wel opgevoede jongen blijkt te zijn vroeg hulp bij de Fitzy en Moose wat hij moest doen.

  Doorrijden en niet achterom kijken, die n’ouden kan nieks mé breken t’is oal isder dat in zien balg zit.

  Toch leuk een ritje met je vrienden in de wijde natuur.

  De ganse voormiddag hebben we ons nog tegoed gedaan mooie paadjes doorheen het Vlaamse landschap, single tracks en duinen.

  Op de terugweg zat het tempo er goed in tot grote ergernis van mijner twege.

  Op een gegeven moment vond ik het welletjes en trok ik alle registers open waardoor ik in een mum van tijd een onmetelijk gat trok.

  Mijn gesofistikeerde Garmin toestel gaf steeds de melding error- error , de hoge snelheid lag hoogstwaarschijnlijk aan de basis van deze foutmelding.

  Na een tiental minuten te wachten op de rest na mijn escapade kwamen ze volledig leeg aangereden. Gie zot azo rien, fuck zeg.

  Alles bleek later opgezet spel te zijn en was ik terug een illusie rijker.

  De voormiddag nog afgesloten ten huize Pé waar we overvloedig getrakteerd zijn geweest met drank, salami en kaas in aanwezigheid van de mooie en charmante vrouwe des huizes Mme Nadia Strubbe.

  Fitzy en Jonathan zijn na het benutten van een frisdrankje nog vertrokken richting Knokke om Dalton en Tiritomba te gaan begroeten.

  Als derde man is McG  huiswaarts vertrokken daar hij op tijd thuis moest zijn om te gaan tafelen naar een sterrenrestaurant.

  Isabel is daar zéér strikt op !!!

  Mouse en ik hebben dan maar de laatste teugjes opgedronken en

  de vrouwe des huizes eens goed vastgepakt en tegen mijn gilet getrokken als bedanking voor al het spijs en drank.

  Toen ik thuis kwam stond mijn vrouw des huize in het deurgat met mijn kommerslaatje in haar hand, je ziet were te laote he vintje.

  We leven wij hier net in de verleden tijd, altijd te laat !

  Geen probleem de verleden tijd van in eet een kommetje komkommersla is een makkie.

  Ik at een kwammetje kwamkwammersloeg, en het ijs was weer gebroken.

  Eind goed al goed.

   

  Op naar de volgende uitdaaging.

   

  Ival.

   

  Geplaatst op: 11-12-2015

   

  Reacties(7)

  BOOM ….WHAT THE FUCK, (3)

  BOOM ….WHAT THE FUCK,

  Op een warme herfstdag midden in mijn dagelijkse stresserende functie belde mij een dokwerkertje genaamd Pé mij op met de vraag of ik deze week geen zin had in iets zéér speciaals ????.
  Iets speciaals, wat moet ik mij daar bij voorstellen vroeg ik hem verwonderd.
  Ewel, we zouden eventueel een soort Bloso parcour kunnen rijden in Boom die enkel is voorbestemd voor ervaren mountainbikers net zoals wij, wat denk je ?
  Wat denk je pipo, ik ben wel druk bezig aan t’ werk zoals altijd in tegenstelling van sommige dokwerkers die open boten laden en lossen die nooit geen congé hebben maar er toch in slagen om reeds een week thuis te zitten. Doch kon ik het niet over mijn hart krijgen hem alleen naar Boom te laten gaan wetende dat hij daar z’n nek om de 5 minuten zal breken en moeder ziels alleen zal achterblijven en op hulp van buitenstaanders zal hij met zijn figuur ook niet veel moeten rekenen, hoe zou je zelf zijn als er daar kreunend een soort Conchita Wurst op de grond zou liggen, ik zou doorrijden en niet omkijken, wat loopt er tegenwoordig niet allemaal rond.
  Zo gezegd, zo gedaan, met een maffe bende Wacky’s afgesproken aan de Molenhoek zijn we vertrokken richting Boom het onbekende avontuur tegemoed.

   

  Moet wel zeggen dat de beste techniekers onder de Wacky’s aanwezig waren en maar best ook.
  Fitzy, Fenne , Go-Carl, Pé, Ival, Dalton en jawel Nico Plat die zowaar in zijn achtertuin ging rijden waren de vedetten van de soap in Boom.
  Dat het een soap ging worden voorspelde het vochtige klimaat reeds toen we aankwamen op onze bestemming.
  Na wat zoeken waar we het traject konden aanvatten had pé er niet beter op gevonden om iedereen punten te geven telkens als je lateraal tegen de vlakte gaat. Dit was een voorstel die hij reeds na 5 minuten terug introk.
  Nog geen 2 meter op het parcour of pé ging al tegen de vlakte en weer en weer en weer.
  Doe effentjes normaal man, dit doe je toch wel met opzet vroegen we ons af, mijn woorden nog niet afgekoeld of we lagen er ook.
  Wat we voor de wielen geschoven kregen was een enorm machtig parcour met tal van obstakels, putten, heuvels en bruggetjes, maar helaas door de regen de dag voordien was de kleien ondergrond zowaar veranderd in een glijbaan besmeurd met zwarte zeep van Marseille, en ik kan je verzekeren sjeepe van doare da gletst !!!

   

  Dapper als we waren hebben we toch alles eruit gehaald die er in zat met tal van hilarische taferelen als gevolg. Dat er geen andere biker te bespeuren was die dag was al een voorteken dat je Wacky moet zijn om daar nu te rijden.
  Op zeker moment stond Pé op een heuvel terwijl ik niets vermoedend aan getuft kwam volledig onder het zweet van de stress en riep hij “t’is hier noar beneden doe mo t’is te goed te doen.” De lafaard, toen ik over de rand kwam was het reeds te laat om te stoppen en vloog ik zowaar in kamikaze stijl volledig ongecontroleerd naar beneden met als resultaat een spectaculaire val tussen vlijmscherpe rotswanden, afgeknakte boomstronken , versplintert glas en achtergelaten bajonetten van de eerste wereldoorlog met de punt naar boven gericht en zowaar er toch nog heelhuids uitgekomen, zo een stunt voor een jury van Belgium got talent kan dit mee tellen.
  De Fenne die alles onder controle had dacht er het zijne van en onder volledige concentratie ging hij als enige deze uitdaging niet uit de weg met als gevolg ….. 2 meter en je zag de Fenne over zij stuur vliegen en zo het record verspringen met 6 meter te verbreken om vervolgens met een dubbele flik-flak met gestrekte benen te eindigen, chapeau niemand doe je dit na.
  De rest van de bende die bleek zagen van onze getalenteerde free style move’s hadden wat meer verstand en namen een andere weg doorheen het bladerdek naar beneden.
  Ik moet zeggen dat zowel Fitzy , Go-Carl als Nico het zéér behoorlijk deden tot tegenstelling van Pé en Fenne en misschien ook een klein beetje ik.
  Dalton was zowaar in zijn sas, doch stonden er reeds meerdere val partijen op zijn palmares.
  Helaas kwam er bijna abrupt een einde aan het verhaal toe we op een prachtig single track zaten en een klim van jewelste gingen aanvatten die er zeer spectaculair bijlag kwam ik op een gegeven moment in moeilijkheden waardoor ik in een benarde situatie terecht kwam waardoor mijn enigste optie het vastgrijpen van een boom de enige optie was.
  Zoals gewoonlijk ken ik het einde van mijn macht niet en trok zowaar die boom (die toch een diameter had van /- 15 cm en een lengte van 12 meter) met wortel en al uit de grond en viel met een ongeziene snelheid recht op Pé zijn kop, waardoor die boom in 2 brak. En zeg nu nog een keer dat pé niet scherp staat !!!Gelukkig had hij de boom zien aankomen en had hij zich schrap gezet, wat kon ik anders doen zij hij, kweet niet wegspringen misschien ?
  Rap is hij nooit geweest en zal hij nooit worden ook.
  Iedereen hield zijn adem in, plots werd het akelig stil zelfs Fitzy hoorde je niet meer, what the fuck zeg.
  Gelukkig had mijn fiets geen schade opgelopen tot tegenstelling van Pé, hij was vertrokken met een korte broek en had plots een ¾ broek aan , bleek later een vertekend beeld te zijn, hij zat tot zijn enkels in de modder.
  Na wat graafwerk hebben we pé kunnen bevrijden uit zijn hachelijke positie.
  Hopelijk heeft hij geen hersenschudding opgelopen !!! Een volledige check-up was totaal overbodig want er valt bitter weinig te schudden, je moet wel iets hebben om mee te kunnen schudden.
  Om deze emotie te boven te komen hebben we ons dan maar te goed gedaan aan een Colake en een jatte kafi die ons aangeboden werd door Fitzy en de Nico waarvoor onze oprechte dank.

   

  Na enkele uurtjes bikeplezier zijn we terug gekeerd naar de wagens en zijn wij voldaan en tevreden huiswaarts gereden.
  Nog een kleine pitstop bij Dibo om onze raspaardjes te ontdoen van slijk en modder.
  Een onvergetelijke dag met een bende maffe kerels.
  Zeker voor herhaling vatbaar.
  Thanks my friends
   

  Ival.

   

  Geplaatst op: 10-11-2015

   

  Reacties(3)

  Broodjes na training donderdag (11)

  Donderdag na training trakteert Moose op broodjes. Naart schijnt geeft Choco het dessert (Choco-Moose)....

   

  Wederom dikke proficiat en merci aan Moose!!!

   

  B

   

  Geplaatst op: 09-10-2015

   

  Reacties(11)

  McG trakteert!!! (10)

  Donderdag na de training trakteert McG op spaghetti!!!!

   

  Bedankt Pol en proficiat!!

   

  Geplaatst op: 04-10-2015

   

  Reacties(10)

  Pé (9)

  Besloten om de vtt van Wachtebeke aan me te laten voorbijgaan ( volgens Night moet je daar toch altijd wachten..) en m’n techniek wat bij te schaven met een plaatselijk ritje onder deskundige begeleiding van de dalton-brothers. 

   

  Voor alle zekerheid nog een wake-up-smsje naar Night gezonden, want na zaterdag één (!!!) vodka-orange ( waarbij hij terug alle sterren terug zag die hij de hele voorafgaande rit al eens gezien had…) te hebben gedronken, en achteraf nog tot 3u. op een feestje te zijn blijven plakken, had ik er m’n bedenkingen bij of ie op tijd uit z’n nest ging zijn…( volgens de geruchten zal er trouwens dringend iets aan zijn A.P. ( alcohol probleem) moeten gedaan worden….) Night was echter trouw op post en in zijn roes vond hij het nog nodig om op weg naar Dalton’s huis 2 “coureurs” in te halen ook… Dalton, Lifty en Fenne stonden ons al op te wachten en na het nuttigen van een tasche caffie en het wachten op Tierrietomba konden we aan ons “technisch spiellereike” beginnen !!

   

  We waren echter de straat nog niet uit of een peleton bumpers kabbelde ( kabbelen is een term voor bejaardentempo) ons voorbij, een peleton waaruit hier en daar een schreeuw van herkenning uit kwam…ik meende Jacques, biking bobby en helemaal achteraan Chemical Pete te herkennen….zie ik m’n goede vriend eindelijk nog eens en blijkt die dan nog op een koersvélo te zitten ook…Na hun nog een scheldwoord in de trent van “ banejannetten “ of zoiets achterna te hebben geworpen, zetten we vlug ( ze waren met veel meer dan ons…) richting park 58, waar we voor de eerste keer insloegen aan een bord waarop een fiets afgebeeld stond omcirkeld door een rode kring ??

   

  Ival nam de kop, leidde ons door alle doornen van het park, reed meermaal verloren en reed zich uiteindelijk vast in een zandstrook waar ie “normaal” altijd doorraakt… (A.P.?) Daarna kon het “trappenfestival” beginnen…eerst nog de”put” aan Robby’s meegepakt, waarbij we onder bewonderende blikken van enkele toeristen zelf door hen op film gelegd werden !!! Jammer genoeg werden onze momenten van glorie helemaal teniet gedaan door Ival die het nodig vond om de trappen eens op te rijden, waarbij hij bij trap 4 bijna met z’n klieken en klakken terug naar beneden donderde…(A.P?) Daarna het boske aan de minigolf ( waar we terug dat bordje met dien vélo tegenkwamen…) om vervolgens de trappen van de vossenhul op te rijden…ietwat uiteindelijk alleen de 2 gebroeders lukte, waarbij ik me de bedenking maakte dat die cammionetten van Casteleyn toch wel verdacht veel aan het ouderlijk huis staan, dat zich op een meter of 100 bevind van de betreffende trappen…)

   

  Na het bosje van Heist in alle mogelijke richtingen te hebben doorcrost, alle trappen gedaan te hebben en waar tot ontgoocheling van Ival niemand op z’n bek ging, tijd voor het echte werk in het “grote bos” Dit niet na eerst kennis te hebben gemaakt met Fennes ma, van wie we hoorden dat ie alles van haar geleerd had, en hij vooral met z’n fikken van haar gsm moet afblijven !!!! Via het caddiespad, waar Night nog een prestige sprintje verloor tegen ondergetekende stormden we het bos in, waar onze gids meermaals het noorden kwijt was, paadjes uitvond die er niet waren, het steeds maar nodig vond om boven op de hellingen wat te treuzelen zodat de anderen voet aan de grond moesten zetten, om dan uiteindelijk op een helling die hij nog nooit opraakte, mezelf, Fenne en Dalton vlotjes naar boven te zien rijden…en alsof dit allemaal nog niet genoeg was, besloot hij zich nog eens in slowmotion neer te leggen in een bedje gebladeren (??) letterlijk en figuurlijk neerleggen heet dat dan(A.P ?)…

   

  Genoeg gespeeld en via weerom het caddiespad, waar ik Night een revange aanbood, maar die niet verder raakte dan een vals tikje tegen m’n achterwiel ging het richting Nation voor den après,alwaar 

   

  De uiterst charmante serveuze duidelijk verheugd was om naast die verlepte casinomannekes ( onder wie een niet nader te noemen Wacky die waarschijnlijk tevergeefse pogingen deed om een jonge casinodeerne te versieren) nog eens een paar echte venten te mogen verwelkomen…Het was een leuke zondagmorgen met dito compagnos waarvan het opviel dat : Lifty voor een ex-safari toch nog over een redelijk techniek beschikt, Fenne als “nieuwkomer” waarschijnlijk meer techniek heeft dan het gros van de Wacky’s en zelfs tegen de beul niet kanseloos is in een wedst’ijdje “wheelien”, Tierietomba een “ echte” Wacky is die ondanks z’n enorme crash van enkele maanden geleden geen enkele uitdaging uit de weg ging, Dalton nog steeds de Wacky is met de meeste technische bagage en Ival tenslotte dringend iets mag doen aan z’n A.P  !!!!

   

   

  Geplaatst op: 24-09-2015

   

  Reacties(9)

  Choucroute na training!!!! (11)

  Ter gelegenheid van hun verjaardag trakteren Jack Sparrow en Nico Plat op Choucroute met worst en brood.

   

  Proficiat en dikke merci!!!!!!

   

  Geplaatst op: 11-09-2015

   

  Reacties(11)

  Donderdag vertrek vanuit de Molenhoek!!!! (1)

  Morgen is er in Duinbergen vuurwerkfestival en verhuizen we voor één week terug naar de Molenhoek. Ik zal Jan en Patrick verwittigen voor de après en de zaalwachters voor de douches.

   

  Dus morgen start de training om 19uur aan de Molenhoek!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 31-08-2015

   

  Reacties(1)

  Wackys in Single Track 6 Canada (1)

  Het vertrek:
  Hoi gasten hier een beetje nieuws van zij die tot 5maal gaan sterven vandaag :). Na een nacht van gietende regen dat nog tot 9s'morgens duurde kwam de zon erdoor, we vonden het een geschikt moment om de laatste 10km door te rijden naar onze eerste startplaats Salmon arm. Tof stadje waar veel bikers zijn ,the shuwap area is een mekka voor mountainbikers. Na lekker gegeten te hebben en wat rondgereden in het stadje haalden we onze startpakket op, we telden daar al 14 Belgen die ook stonden aan te schuiven :).

   

  Tijd om de startplaats te gaan verkennen, eerst een double track van een 3tal km om selectie door te voeren en dan een single track machtig machtig MACHTIGGGG op en af kronkel en draaien naar boven gewoon super. En dan een afdaling waar iedere biker van droomt allebei met een grijns tot achter onze oren naar beneden vliegend terug naar de camper. 10a12 km van het parcour leerde ons dat behoorlijk technisch is maar dat de tracks er goed bijliggen na de zware regen, en we verwachten mooi weer dus das ook al super.

   

  Verslag eerste rit
  Na geslapen te hebben aan de start, het gemak van een RV ,ons klaargemaakt voor de strijd. Snoeiharde rockmuziek mooi weer en een toffe sfeer ik kreeg er gewoon kippevel van. Eens in de startbox stonden we bij een groep belgen lullen en lachen en dan opeens klonk highway to hell door de boxen, you know what this means zei de dj op een laconieke toontje ONE MINUTE TO START .We dachten dat we ongeveer wisten wat ons te wachten stond door de dag ervoor een dik uur van het parcour te rijden, mis want dat was het gemakkelijkste stuk. 7keer doodgegaan en 15 keer door de muur en meneer kramp op bezoek van km 19, het klimmen was moordend een stuk dat eigenlijk een downhill stuk was naar boven, daar tot 3maal toe mogen afstappen omdat het gewoon niet te doen was.

   

  Dirk duidelijk veel sterker in technisch klimmen kon zijn energie daar beter verdelen terwijl ik me moest opblazen. De downhill stukken waren ongelofelijk tof snelle stukken ,drops van meer dan een halve meter ,combochten en technisch het zat er allemaal in daar waar ik vorig jaar meerdere keren iemand moest doorlaten omdat ze sneller waren hebben we nu niemand gezien die voorbij moest. Gemiddelde hartslag was 164 onze tijd was 3h40 minuten. ZEVENTIG van de 289 niet aangekomen denk dat dit veel zegt over de rit , als 8ste team van de 11 over de streep ik als 27ste bij de 40plussers van de 42. Zeker niet wauw maar toch content als je ziet wat er hier aan de start staat. Hopelijk goed gerecupereerd om er vandaag weer een lap op te geven, voor de mensen die geïnteresseerd zijn check silverstar Bike park want hier is het te doen vandaag :)))))

   

  dag 2
  Een rit om nooit te vergeten voor mij de tofste rit dat ik al gedaan heb, zegt misschien niet veel omdat ik nog nie lang rij maar dirk en gelijk wie ook spreekt erover dat dit de rit van hun leven was!!
  vanmorgen wa laat in de startbox gekomen waardoor we ver achteraan stonden, vond het nie zo erg want ik was bang dat ik er gisteren over gegaan was. door dirk te volgen die dan veel beter was dan ik en ik me steeds opblaasde tijdens de technische kilms. maar wonderbaarlijk me benen waren goed vandaag de rit was op me lijf geschreven  dirk had het nu iets moeilijker. eens gestart op het gemak een 40a50plaatsen opgeschoven naar voor dan een single track in het bos op en af dat ons nog hoger bracht tot op 1850meter ik moet jullie er niet bijzeggen welke views we voorgeschoteld kregen zeker maar twas awesome  . dan een decent waar iedere biker van droomt super fast en flowy te zot voor woorden  . terug in het bos waar we trails zoals the superman,tricky dicky,paradise trail enz op en af vlogen en vliegen neem dat maar letterlijk.
  Gisteren 2maal over me stuur vandaag 1maal en een serieuze crash op een houten bruggetje, BAMMMM ik gaf dees een kopstoot gelukkig helm eerst de planken zullen we een week in me bil getatoeëerd zijn. dirk had iets gehoord maar reed door ik direct terug in de achtervolging een beetje groggy de eerste 30sec maar no pain no gain hé gasten. mister cramp bleef weg maar bracht dirk een bezoekje die dirk ook over zen stuur liet gaan zonder erg. en dan een klim van 500a600meter aan 20procent gelukkig op grind een killer ik heb er daar tevoet zien gaan ze

   

  Wij hadden wel een goeie cadans hahahaha  met een grijns op me gezicht maar kapot gaan vanbinnen eens goedendag knikken. dan terug een afdaling van een 5tal km naar de finish waar dieren met een smile tot achter hun oren stond van de machtige rit. de dj the belgian guys are here hell yeah we are verdomme. ik denk dat deze rit moeilijk zal te overtreffen zal zijn je moet het gedaan hebben om het te geloven. check silverstar bike park uit op het net. btw da bruggetje is in frieten 

   

  race dag 3
  thohoho waar moet ik beginnen ze hadden ons verwittigd dat het de zwaarste dag zou zijn met een hele lange technische afdaling. mannekes lief wa was me da!!!!
  kzal beginnen bij het begin een 2km asval klim en dan een single track op naar de top die ze BIG ED noemde 21km klimmen langs die single track, die had super benen en perste er alles uit den dezen zichzelf weer 7keer tegengekomen. jullie weten waar space jr intoe staat is als die in zen goeie is hé, der was geen stoppen aan die berggiet fuccccckkkkkkk kwas echt kapot aan het gaanop km 17 gingen de 2chrissens ons voorbij onze belgische trots om maar eens te zeggen hoe hard wezelf reden die mannen natuurlijk wel op het gemak naar hun kunnen maar toch. op 4KM van de top een bevoorrading welgeteld 1MIN14sec gestopt die kleine pauze deed me wonderen en ik kwam erdoor.eens op de top een afdaling jezus zeg nie normaal de score van koprollen staat op 5-2 voor mij maar die van dirk vandaag was een 2punter en staat op foto check raven eye we hebben nr 24Aen B.

   

  ik maak er meer een kunst van om over me stuur te springen  . we pushte onszelf ver buiten onze comfort zone maar hier tevoet met de fiets gaan leek ook geen optie dus verstand op nul voor mij gemakkelijk hahaha en gaan. denk moest zoiets in het bos van knokke zijn der rijd niemand nog int bos zonder zeveren. nu allebei overleefd wel 20min pech gehad want we gingen een super tijd hebben space tot 3maal plat en we hebben dan maar een binnenband gestoken jammer maar niks aan te doen. toch overleefd met hier en daar wa schrammen erbij. twas groot onderhoud massage voor mezelf want de spieren waren serieus verzuurd ze kunnen zeker 15auto batterijen mee opvullen  fiets ook nodig voor check up want tis niet alleen wij die afzien. aan de finish likte iedereen zijn wonden denk dat er niemand is dat nie gevallen was vandaag. ze hadden dus niet gelogen !!! grtz space en black magic ps beul stuur eens jou benen op want ik heb ze nodig 

   

   

  rit 4
  de koninginnen rit hele zware rit en bloedheet!! 42KM 1600HM
  we hebben op een prachtige locatie geslapen midden in de natuur gewoon de max en onze camper lijkt ook steeds meer op een wildenis :))).
  opstaan beetje losrijden allebei klagen van stijfheid en vermoeid zijn beloofde nie veel goeds en
  we waren gewaarschuwd van de avond tevoren 2technische klims van 600HM in 5km. en 2gevaarlijke gevaarlijke afdalingen stenen en rotsen.
  er wordt hier en daar geklaagd dat de afdalingen die veel zwaarder zijn dan vorig jaar zeker gisteren en vandaag te gevaarlijk zijn. een paar amerikanen wisten ons te vertellen dat ze zoiets niet mogen in een XC wedstrijd steken, tja tis hier je grenzen verleggen hé.
  na klim 1 mochten ze me bijna in een kist leggen ik was kapot jezus, gelukkig een doos extra cartouche mee en den dezen kwam er weer door.

   

  dan de time decent niet zo steil als de dag ervoor maar veel gevaarlijker met 5a6 drops van 1m. je kan daar op 2manieren van te voet of springen , ik had niet zoveel tijd om telkens af te stappen en koos voor optie 2 :)))))met hulp van onze belgische vriend rob die een fietszaak heeft of in 1werkt( voor de gasten die hier vorig jaar waren). naar beneden gevlogen en dirk achter gelaten ik vroeg den Rob gewoon om me te verwittigen voor de drops, met een ei in me gat riep ik nog eens gaan met die banaan en hij stapte op het gaspedaal FUCCCCKKKKgewoon te zot.
  best dat ik niet gevallen ben want ze hebben er hier een paar mogen naar de spoed doen, jammer genoeg ook 1 van onze belgische vrienden 7draadjes onder zijn oog, ziet er nu beter uit dan voordien, denk dat ze er gouden draadjes ingestoken hebben want de rekening was 1083dollar!!!!!!

   

  Dus hier vallen is niet alleen pijnlijk want tis hier rotsland maar ook kostelijk.
  we begonnen te beseffen dat we heel snel aan het rijden waren want niemand ging ons nog voorbij en we raapten er nu en dan nog 1 op.
  op 7km van de streep dat boven lag onze vriend rob achter gelaten en op 500meter van de finish halen we de 2vrouwtjes in die in rokjes rijden( remenber gasten), ik zeg tegen space jr je weet toch wat dat betekend hé. hij fronste eens maar ik wist beter die wuvetjes hebben ST6 vorig jaar gewonnen. stiekem hoopten we op een derde plaats maar daarvoor waren we 24min te traag den dju. en ja die wuvetjes waren op eerste plaats we hadden ons beter ingeschreven bij de vrouwen we konden dan nog gesprint hebben voor de eerste plaats :)))))
  maar al bij al toch terug een super dag achter de rug want we zijn niet gevallen, tis mooi weer, terug een machtige rit en een super sfeertje 

   

  Black Magic

   

  Geplaatst op: 10-08-2015

   

  Reacties(1)

  Staf trakteert!!!! (32)

  Donderdag as trakteert Staf op fajitas ter gelegenheid van zijn vaderschap!!!

   

  Wie komt laat hieronder iet weten aub.

   

  Proficiat nogmaals aan Staf en dikke merci!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 10-08-2015

   

  Reacties(32)

  Eagle Eye tijdje geveld (4)

  Ons trouw lid Thierry Ide kwam zaterdagavond zwaar ten val met zijn stadfiets thv een paaltje aan de Kragendijk en brak daarbij 4 ribben en zijn kaakbeen en liep ook nog eens een geperforeerde long op. Dionsdag pas mocht hij uit de intensieven.....

   

  Ik bezocht hem en heeft begrijpelijkerwijze nog veel pijn aan de ribben en wordt normaal gezien donderdag geopereerd aan zijn kaakbeen.


  We wensen hem alleszins veel courage en een spoedige herstel toe!!!! 

   

  Baha nms Wackys

   

  Geplaatst op: 27-07-2015

   

  Reacties(4)

  donderdag bratwurst na training (31)

  Om na de buitenlandse trip in de sfeer te blijven geven Lepe Luc, Kroele, Danny Cool en Crisis bratwust na de training. Best inschrijven zodat ze ongeveer weten hoeveel ze moeten voorzien !

   

  Geplaatst op: 17-07-2015

   

  Reacties(31)

  Staf vader geworden!!!! (11)

  Steve Landuyt alias Staf is papa geworden van dochter Anne-Fleur.

   

  Namens de Wacky Racers een dikke proficiat aan onze wacky en de mama!!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 30-06-2015

   

  Reacties(11)

  Midsummer Mountainbike Ride (2)

  Een last-minute call voor vanavond!!!

   

  Start om 19:30 aan de RBSC  tot ca 23:00.

  Zoals elk jaar, iedereen welkom en voor alle niveau's.

   

  Geplaatst op: 21-06-2015

   

  Reacties(2)

  Wackys naar de Alpentrophy (27)

  Van 11 tot 14 juni vindt de Alpentrophy in Oostenrijk plaats. Een loodzware vierdaagse door de Oostenrijkse alpen met duizelingwekkend aantal hoogtemeters te beklimmen. Drie Wacky's, Giraldo, Fluppe en Stevie D gaan de uitdaging aan en vertrokken woensdag naar Schladming.

   

  We wensen hen veel succes in het verdedigen van onze colors ginder.

   

  Fluppe heeft verslagjes beloofd die wie hier dan zullen posten!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 21-06-2015

   

  Reacties(27)

  Training half uur vroeger!!! (2)

  Donderdag 17/06 starten we de trainingsrit een half uurtje vroeger van bij Robby, dus om half zeven!!!!

   

  Het is de langste verlichte donderdagavond en daarom plannen we een ritje van ca 80km richting Maldegem.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 19-06-2015

   

  Reacties(2)

  Wacky (6)

  Zaterdag maakten twee wacky's het mooie weer op de gentlemen's race in Heist. Rookie kreeg af te rekenen met een lekke band maar werd toch nog knap zevende.

   

  De hoofdvogel werd echter afgeschoten door Donald (Svan Demeydts) die alle beanjeanetten achter zich liet en de overwining schonk aan een mountainbikeclub!!!

   

  Proficiat aan beide krakken!!

   

   

  Geplaatst op: 08-06-2015

   

  Reacties(6)

  Wackys in Chemin du soleil slot! (7)

  Op woensdagochtend vertrokken Danny Cool, Duracel, Choco en Moose op weg naar Zuid-Frankrijk. Als transportmiddel gebruikten we de 5-sterren mobilhome van Choco en Duracel met optimale klimaatregeling. 35 graden dankzij de airco a l interieur, 24 graden a l exterieur. Door de warmte dienden we zelfs een noodstop te maken om de nodige reparaties met tec7 en ducktape uit te voeren om de 5-sterren mobilhome samen te houden.

   

  Bij aankomst ontvangen door een onvriendelijke Nederlandse camping uitbater (die blijkbaar ook nog eens Frans kon) installeerden we de 5-sterren super deluxe mobilhome. Na het afzweren van enig alcoholverbruik voor de wedstrijd, werd het wachten Danny echter na 5 minuten reeds te zwaar. Strafpunt uitgedeeld door de kamping uitbater: 4,50 euro er Duvel.

   

  Op de inschrijvingsdag verliep alles vlot. Terwijl Danny en choco de 5 sterren mobilhome wegbrachten naar Gap (eindbestemming) genoten Moose en Duracel van een idyllische rit langs de Rhône die beiden reeds fataal kon worden na het nemen van enkele onvoorziene trappen met de MTb op sportschoenen.

   

  De eerste wedstrijddag begon met hevige regen die de hele dag aanhield. Na enkele kilometers geklommen te hebben met aan kop Danny, gevolgd Door Moose en op de voet door Duracel. Aan de staart van het Wacky peloton begon choco aan een inhaalpoging. Echter werd alles afgestopt door een singletrack waar iedereen tegelijk door wilde (wandelend). Conclusie: stilstaand verkeer waar de ring van Brussel niets bij is. 1u in de koude regen, 5 graden op het hoogtepunt.
  Veel onberijdbare stukken. Het is het ideale duathlon parcours. Evenveel wandelen als fietsen.
  Klassement: choco gestopt tussen de eerste en tweede bevoorrading. Moose opgave na 53 km. Cool opgave op 15 km van het einde, echter opteerde geen enkele Wacky het busje te nemen en reed op eigen kracht via de baan naar de eindbestemming. Angel Duracel reed op bovenmenselijke krachten de volledige rit uit. 18 eliteteams van de 110 gaven ook op. Na de rit aanschuiven voor de afspuitdtand: 1 tuinslang voor 800 deelnemers. Daarna een plaatsje in 1 van de twee douches voor evenveel deelnemers proberen te bemachtigen.

   

  De tweede ritdag begon bewolkt. Na een klim 5 kilometer besloot Moose om de file te verlaten en de col via de baan op te beklimmen. De overige teamleden schoven verder aan. Op de col waar tevens de eerste bevoorrading was (na 20 km). Daar hadden cool, Duracel en choco 4u over gedaan. Conclusie alle water was reeds aan vorige deelnemers uitgedeeld. Bij het vertrek van de bevoorrading besloten cool en choco om de baan te nemen naar de eindbestemming, Duracel zette standvastig maar met bang hart door. Op hetzelfde ogenblik bevond Moose zich bij de kop van de elite teams. Deze plaats werd door hem aangehouden tot op 9 kilometer van het einde waar hij choco en cool tegenkwam die via de baan waren gereden. Maar kwam zo toch op een toptijd binnen.
  De rit was de mooiste van de twee tot nu to met enkele zeer mooie technische afdalingen. Duracel heeft met volledige mentale kracht ook vandaag opnieuw de rit uitgereden.

   

  Morgen de finale dag

  Op een dag... (lees nog de zaterdagavond) besloten Danny Cool en Choco Prince om de zondag reeds niet meer te starten aan de laatste ritdag. Het vele wandelen op de parcours (zie boven wegens onbereikbaar/onbereidbaarheid van het parcours per fiets) zorgden hier mede door, althans dit volgens beide deelnemers. Na het nemen van een inslaper en oordoppen besliste Danny te gaan slapen, echter was dit van korte duur daar de camping tijdens een nachtelijke uitstap begon te draaien (van horen zeggen)

  De zondagochtend werd de start van de rit gegeven om 6u45 wat tot zeer vroeg opstaan leidde. Dit lukte Duracel enorm goed! De mederijders vergaten echter topfavoriet Moose wakker te maken waardoor deze ook niet meer kon starten a. 
   
  De etappe van Duracel:
  Vandaag was het mooi weer, prachtige zichten via mooie single tracks. Na een routine wandeling dacht Duracel een welverdiende afdaling te kunnen maken echter sloeg dit volledig tegen. Met nog 10 min over, kwam ze aan het eerste checkpunt en mocht de etappe via het parcours voortzetten. De rijders die na bepaalde tijd voorbij dit checkpoint kwamen dienden de etappe via de baan af te werken. ( wij kunnen bevestigen zeer veel fietsers via baan tegen te komen of zelfs met volledige opgave!)
   
  De overige drie musketiers genoten van de mooie dag en verlieten de camping om per MTb naar Gap te rijden om eens te kijken of de 5 sterren super deluxe mobilhome nog aan elkaar plakte. Na een aangename / korte rit, bereikten we Gap, gingen per mobilhome terug naar de camping van de vorige nacht (want was bergop) om alles in te laden en reden daarna terug naar Gap om Duracel op te wachten. 
  De middag verliep zonder accidenten buiten een meningsverschil tussen Danny en Choco-Prince over het insmeren van de rug met zonnecrème.
   
  Na het bijleggen van enige twist (ze spraken opeens enkele uren niet meer met elkaar) zagen we angel Duracel aankomen die op haar onuitputbare mentale kracht als enige de volledige race heeft uitgereden en dit binnen tijd! Chapeaux!! 
   
  Klassement der Wacky/Angel deelnemers:
  1. Duracel 
  2. Moose
  3. Danny Cool
  4. Choco-prince
   
  De volgende straffen werden uitgedeeld tijdens de cooling down aan de Mont Ventoux onder streng toezicht:
  Angel Duracel mocht genieten van een dagje welverdiende rust aan het zwembad.
  Moose diende als straf voor de laatste etappe de George de Nesque te bedwingen 85Km.
  Danny Cool mocht de elitaire mountainbike inruilen voor een minder geliefd vervoersmiddel (koersfiets) om de Ventoux te bedwingen (125 km,)
  Choco-Prince mocht de fiets aan de haak hangen en het bij lopen houden.
   
  Deze boodschap van algemeen nut werd mede mogelijk gemaakt door het nachtelijk snurkorkest van drie niet nader te definiëren personen.
   
  Moose

   

  Geplaatst op: 29-05-2015

   

  Reacties(7)

  Donderdag 4 juni gebraden kip!!! (1)

  Donderdag 4 juni trakteren Fitzy, DTT, Vedder, Robby ( 50 ), en Dalton ter gelegenheid van hun verjaardag op kieken met salade en brood.

  Merci alleszins daarvoor en dikke proficiat aan allen.

   

  Ze moeten uiteraard wel weten hoeveel kiekens er moeten worden gepluimd en vragen ze wie er zal zijn. Zet jullie hieronder bij indien aanwezig. Niet op de site, geen kieken.!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 29-05-2015

   

  Reacties(1)

  Morgen naar de Nation ipv Boudain (0)

  Donderdag na training trekken we voor de après naar Café Nation op M Lippensplein.

   

  Volgende week gaan we bij Jean (deze week ging niet) en nadien tem  eind september bij Robby's RBSC.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 01-05-2015

   

  Reacties(0)

  Inschrijven voor Ardennenritten!!! (7)

  De twee ardennenritten zijn aan de wacky kalender toegevoegd in augustus en september waarbij de club een bus voorziet en ook wat sponsort. Het is terug de bedoeling om met minimum 20 leden ernaar toe te trekken om het betaalbaar te maken. We kozen voor toffe en goedkopere organisaties midden het Ardennengebied.

   

  Op zondag 16 augustus trekken we naar de streek van La Roche en Houffalize en meer bepaald naar het dorpje Erneuville waar de plaatselijke mtb-club Bik'ER de "Rondo des Roches" organiseert. Er moet jullie niet verteld worden dat deze streek bol staat van nijdige hellingen, super-singletracks en downhill-uitdagingen. Het is opnieuw een kleinschalige organisatie waarbij het inschrijvingsgeld betaalbaar blijft wat we natuurlijk belonen met waarschijnlijk terug een bus wacky's aan de start.

   

  06/09: Olloy-sur-Viroin is een mond vol maar is eigenlijk een grensdorp in Namen tegen Frankrijk. De Catsbikers organiseren ieder jaar hun Rando die bij de die-hards onder de bikers zeer geliefd is. Opnieuw kleinschalige organisatie en dat willen ze ook zo houden. Zie deze geestige commentaren op een forum en de lovende commentaren hier. Ze spreken van "de beste rit van het jaar".

   

  We hebben deze streek met de club trouwens nog niet verkend en daar gaan we verandering in brengen op zondag 6 september!!!

   

  Inschrijven via www.wackys.be.

   

  Doe dit zo vlug mogelijk zodat ik bus kan regelen voor die twee data. Voor de eerste ardennenrit op 31/05 zijn er nog slechts 3 plaatsen beschikbaar van de 36!!! Super!

   

  Geplaatst op: 22-04-2015

   

  Reacties(7)

  Icemans verslag RVV (9)

  één om rap te vergeten, maar dat ik lang zal onthouden .

   

  Ik was dus afgesproken met Luc Spys , Erwin Braem en Andre op het einde van de Heistlaan tegen 6.15 . Tot 6.25 daar gewacht en geen kat te zien , dan alleen naar de markt in Brugge waar ik het drietal snel vond . Andre sukkelde met z'n benen en Tiery had z'n plaats ingenomen .Af en toe viel er een druppel uit de lucht maar het stelde niet veel voor .Om 7.00 viel het startschot zowel voor ons als voor de regen , niet echt veel maar genoeg om nat te worden . Het tempo lag voor tiery iets te hoog waardoor luc en mezelf al koud kregen en wij mochten doorrijden . Twee bevoorradingen gepasseerd in korte tijd om bezig en warm  te blijven zaten we aan het begin van de bergjes .

   

  Het eerste bergje ' de molenberg ' was een ramp , geen gevoel meer in de benen , koude en pijnlijke vingers ...maar toch boven geraakt. Nog wat verder gesukkeld op vals plat en wat klimmetjes tot we aan de 'paddestraat ' moesten beginnen . Ik geraakte niet meer vooruit en zij tegen Luc dat hij niet meer op mij moest wachten , ik kon m'n versnellingen amper verleggen want 'k had geen gevoel meer in m'n handen . Gelukkig einde die  kasseistrook was er een bevoorrading , daar goed gedronken en nog wat eten binnen gepeeld dacht ik er weer tegen te kunnen . In één seconde was dat mottig gevoel er terug , koud , nat, geen kracht in de benen ,pijn in de polsen ...dit had geen zin meer om nog 100 km zo verder te rijden . Ik had er toen 140 km + de rit van thuis tot de markt op zitten . Gwenny en een vriendin  stonden toen op de koppenberg , ongeveer 15 min. rijden met de auto vanwaar ik stond . M'n gsm intoetsen lukte nauwelijks maar het leek mij het best om te stoppen  ( lees dedju ) , ik stond daar te beven van de kou ...dat ne vent me kwam vragen of het wel goed was met me .

   

  De mtb in de koffer geplooid en richting schoonma in Ronse achter  Laurena gereden , even zat ik met ne dilema want gelooof me ... volle zon . De goesting om terug aan te zetten was er maar met een winterjas aan  en de verwarming volle bak kreeg ik het nog niet warm . Had de start enkele uren later geweest had het een mooie dag kunnen zijn maar moeder natuur bepaalde daar net iets anders over ... jammer

   

  ice

   

  Geplaatst op: 15-04-2015

   

  Reacties(9)

  Long Fellow en Gent-Wevelgem (5)

  Eén dagje baanjeanette in Wevelgem = meer dan genoeg en … De Ronde v Vl vr Wacky’s in gevaar 

   

  Zoals aangekondigd ging ik deelnemen aan een 2-daagse Olands wielerevenement zijnde “de Gert Jan Theunisse Classic” in De Rits (nooit als stedennaam gehoord)
  Maaaaaar … alle weerstations waren eens unaniem: kl…weer op komst. Zaterdag 150km baanjeanette  spelen op vreemd terrein en zondag nog eens een MTB-marathon van een goeie 100km te rijden in dat weer is niet echt motiverend om mijn mobilhome voor de eerste maal het seinzoen de sporen te geven.
  Maaaaaar… vergeetachtig als we worden aan 55j… ik had me ook weken voordien ingeschreven voor de grote wegrit voor baanjeanetten “Gent-Wevelgem” van zaterdag en goed voor 220 km. Dus: liever zeiknat worden niet verre van huis dan daar bij ‘d Ollanders te zitten klutteren in mijn mobilhome.

   

  Vree comlpex gekleed in laagjes  Wacky-pakkie en nog reserve mee in een Cammelbag, me om 7:30u aangeboden aan de Proximus tenten in Wevelgem. ‘t Liep daar wel vol van die Ollanders zeker in korte broek, met bruin “gespoten billen”, en zomertruitje met armstukjes terwijl de gevoelstemperatuur even boven de 2° was.  Ontzettend veel inschrijvingen tot mijn grote verwondering. Allé, ikke als die-hard MTBiker met mijne Cannondale, die al scheef bekeken werd, doch later nog niet zo’n slecht idee was.
  In miezerregen, waar je al snel moest kiezen, met of zonder bril te rijden, vetrokken naar de kuststreek met …net iets minder wind dan vandaag bij de profs, maar zeker genoeg om de langsten van den hoop veel “tegenwind” te geven. In begin een beetje waaiervorming waar ik snel doorhad dat ikke weer als schutting diende voor… de kleinere medemens. Zelf achter die medemens eens gekropen en… mijne kop en schouders vangen nog altijd veel te veel wind.

   

  Onverwachte ambiance. In de verte oponthoud aan een brugske en zwaailichten. Een schitterend spektakel, waar ik zo dom was geene foto van te nemen. Etix was de huisleverancier van drank en eten en deze gelegenheidschauffeur van een camion had duidelijk niet door dat hij in een “verhoogde” camion zat. ’t Camionneke was zeker 1 meter te hoog voor het brugske en aan de afstand te zien van de bestuurderscabine, was deze chauffeur aan een gezwind tempo willen door dat gat rijden. Machtig zicht van opzij . De rechthoekige bak van zijn camion was gewoon herleid tot een schoon parallellogram, die alle drankjes en energierepen en bananen prijsgaf op een vervroegde bevoorrading. Denk dat diene maandag niet meer voor Etix gaat werken.
  Na 10 minuten ramptoerist te zijn geweest verder gereden, schuin tegen de wind aan 18km/u. Na 5 uren nog maar goed over den helft vd afstrand en zeiknat van buiten en zeiknat vanbinnen van te zweten. Dan de Cats, Kemmel en Zwarten en meer van dat. Gleddernatte kasseien en vele jeanetten op hun bakkes op de Kemmel en in Cassel. ’t Was genieten op “miene vélo”. Met de wind van achter naar Wevelgem, maar…in tegenstelling tot de profs, moesten we heel Ieper bezichtigen en dan niet via de Rijksweg naar Wevelgem, maar via alle kleine boerenwegels, langs Zonnebeke en de vele begraafplaatsen, waar al vele doorwaaide jeanetten goed waren om der bij te gaan liggen. Achter iederen bocht een andere windstoot! Was ’t niet in ‘tgat, ’t was in mijn tote, en de snelheid ging in één wip van 55 naar 15km/u. En platte tubes, niet te tellen… leve de MTbike. ‘t Was goed als training maar had de laatste 100km vree last van “niet goed zittend textiel in” de liesstreek. En… de schade is niet gering.

   

  Thuisgekomen gezocht naar babypoeier, maar dat was al 20 jaar geleden dat we die nodig hadden, en dan maar iets anders op gesmeerd. Mijne liesstreek is schoon rauw vlees, waar de jus uitloopt. “Verluchten” zei mijne docteur die ik sms’te en ‘k lopen nu heel den dag in mijne flikker rond. Zal woensdag voor de fotoshoot toch maar een Wacky- pakkie aandoen en dan zere naar huis om verder nudist te spelen in de hoop dat ik vrijdag eindelijk weer van de partij kan zijn.

   

  Tot zover mijn weekend ervaren die eigenlijk totaal “off-topic” is, maar voor diegenen die geen gazet hebben kunnen mijne zevers lezen.

   

  Toe woensdag!

   

  Long Fellow
   

   

  Geplaatst op: 02-04-2015

   

  Reacties(5)

  Overlijden vader Dirk 800 (18)

  Met droefheid melden we het overlijden van de vader van Dirk 800.

   

   

  De club wenst hem en zijn familie veel sterkte toe!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 02-04-2015

   

  Reacties(18)

  Ival trakteert na training bij Jean!!! (13)

  Onze baankapitein Nightrider ofte Ival voegde zich vorige wek tot het kransje Wacky's van 50-maar-nog-nieversleten.

   

  Na de training trakteert hij daarom op een etentje bij Jean.

   

  Super merci en dikke proficiat aan onze tweevoudig Wacky-of-th-year!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 28-03-2015

   

  Reacties(13)

  Donald voor tweede keer vader!!!! (5)

  Vannacht iets voor 2h is de 2de dochter geboren van Donald en zijn vrouwtje.


  Féline is de naam en is 49cm groot en weegt 3.440kg.

   

  Proficiat vanwege gans de Wacky crew!!!!
   

   

  Geplaatst op: 23-03-2015

   

  Reacties(5)

  Verslag Rekkem zzaterdagvoormiddag (0)

  De echte Vikingen (Tierietomba, Fitzy, Pé en Fluppe) vertrokken bij zonsopgang naar Rekkem met de Fitzy-Cruise-MTB-Bus om daar de snijdige wind en koude te trotseren. Uiteraard werd er gekozen voor den "groten" toer. Onderweg enkele ratten doodgereden; ideaal voor de BBQ voor de "mannen van de namiddag". Niettegenstaande de sigarendoemp nog uit Fitzy zijn oren opsteeg, had hij toch nog steeds veel power over bij de "stevige" beklimmingen en modderstroken. Het jongste veulen (met staart) van de bende had vandaag ietwat meer last ... natuurlijk stak hij het op zijn Bike-onderdelen. Ook de Lange Veloow moest daar ergens rondbiken, we konden hem niet inhalen. Bevoorradingen waren ook vrij uitgebreid (de laatste zelfs in authentiek Tsjernobyl-decor) en dus TOP ! We hoorden dat de organisatie voor de luxe-riders van de namiddag de zware stroken er zouden uithalen.

   

  De luxe-Wacky-mannen van de namiddag hadden zelfs hun mentale coach "Chucky" een uurtje op voorhand losgelaten om al te zorgen voor hun inschrijvingen, het parcours te bestuderen en niet te vergeten voor hun levensverzekering. Wat een leven !

   

  Samengevat: laat de Ardennen-Marathons er maar rap aankomen ...

   

  Fluppe, the voice!

   

  Geplaatst op: 12-03-2015

   

  Reacties(0)

  Hamburgers na training!!! (9)

  Lifty en Zessenhalf trakteren donderdag na training ter gelegenheid van hun verjaardag op lekkere hamburgers uit het vuistje!!!

   

  Merci en santé aan de jarigen!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 09-03-2015

   

  Reacties(9)

  Opendeurdag bij Bikeworld (3)

  Van zaterdag 7 maart 2015 tem zondag 15 maart 2015 is er opendeurdag bij één van onze hoofdsponsoren BIKEWORLD-BRUGGE.

   

  Beul en co zullen jullie daar met open armen ontvangen!!!

   

  Baha

   

   

   

  Geplaatst op: 09-03-2015

   

  Reacties(3)

  Spearhead trakteert!!!! (9)

  Spearhead is nog maar just weer de ouwe (letterlijk en figuurlijk) of hij trakteert op spaghetti in de Molenhoek na training.

   


  Merci en sante aan de jarige

   

  Tot donderdag allemoale

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 20-02-2015

   

  Reacties(9)

  Breugel na training!!!! (5)

  Na training donderdag trakteren Mic, Harryman en Krulle ter gelegenheid van hun verjaardag op een Breugelfestijn (pensen, salami, varkenkop of Uufvlakke...).

   

  Merci en santé aan de jarigen!!

   

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 13-02-2015

   

  Reacties(5)

  Overlijden moeder Jean 2XL (9)

  Een jammerlijke mededeling maar de moeder van Jean van de Poel is deze week overleden.

   

  De begrafenisplechtigheid is zaterdag om 11u in de kerk van Heist. Onze club zal voor bloemen zorgen als steun voor onze sympathieke sponsor (Paljas).

   

  In name van bestuur en leden wensen we Jean en zijn familie veel sterkte toe!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 25-01-2015

   

  Reacties(9)

  Stovers met frietjes na training!!! (11)

  Beul en Baha trakteren na de training op stovers met frietjes voor onze verjaardag (Baha (29), Beul (45)) en vooraleer ik jullie in koor hoor zeggen: ZEKER DEN OVERSCHOT VAN DE TT?, kan ik zeggen: JAZEKER, JAWOEL, INDEED!

   

   

  Wij betalen just de frieten en mayo haha. Maar wees gerust we zijn geen ploten, gierigaards of vrekken dus zullen wij ne zwaai geven tijdens den diner!!

   

   

   

   

   

  Geplaatst op: 16-01-2015

   

  Reacties(11)

  Wacky New Year!!!!! (4)

   

  Geplaatst op: 02-01-2015

   

  Reacties(4)

  Wacky new year!!!! (0)

   

   

   

   

   

   

  Geplaatst op: 01-01-2015

   

  Reacties(0)

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens