Nieuws

 

  DE HEL DOOR DE OGEN VAN DE COACH (7)

   Groot was m’n verwondering toen Baha mij enkele maanden geleden vroeg om z’n coach te zijn tijdens de hel van Kasterlee !! Ik weet dat dit raar klinkt dat ik als zeer succesvolle coach verbaast was, maar omdat ik de naam heb nogal veeleisend kan zijn en m’n atleten mentaal zwaar kan aanpakken, had ik niet gedacht dat Baha dit zou aandurven !!! ( achteraf bleek dat ie het aan de andere 64 Wacky’s gevraagd had, maar der geen één zin in had…) Dat het menes was konden we de vorige maanden al afleiden uit de meerdere duathlons die Baha met z’n spitsbroeder Space hadden afgewerkt, het gemak waarmee ze de pedalen rondtrapten en de liters alcohol die ze de laatste weken niet in hun kelen goten !! Ook opmerkelijk was het “on-Bahajaanse” lijstje van z’n uitrusting die hij zou meedoen naar Kasterlee, alles stond er zowaar op !!! ( ik heb wel een licht vermoeden dat het van Space z’n hand kwam…) Toen ie dan de zaterdag nog stipt op het uur van afspraak was om me te komen halen, wist ik het helemaal zeker : onze kleine dictator staat messenscherp !!!!

   

   

  De rit naar de stille kempen werd vooral gevuld door luide muziek en gebabbel over luide muziek en gelukkig niet over baha’s tijd als (loodgieter)-milicien in het leger, dwergen zijn immers vrijgesteld van legerdienst !!! In Kasterlee aangekomen besloten we toch maar eerst de verkenning van het mountainbike parcours te doen voordat we gingen inchecken in de door Baha geboekte B&B (tja, een coach kost geld hé !!) Het parcours was al volledig “uitgelint” en uitgepijld en na een valse start, enkele locals stuurden ons de tegenovergestelde richting uit ( waarschijnlijk hadden ze geen snars van Baha’s koeterwals verstaan) konden we perfect het parcours volgen. Dat begon met een prachtig stukje bos waardoor een licht technische singletrack kronkelde en achtereenvolgens dreven, boswegels, landbouwgrond en hier en daar een streepje asfalt.Veel offroad dus, maar overal goed berijdbaar en dat was wel al eens anders geweest hoorden we de volgende dag ! Omdat we het mtb parcours redelijk snel (voor mij toch…) hadden afgerond, besloten we het 15km lange loopparcours er ook nog maar bij te pakken !! Hadden we misschien beter niet gedaan, want zo werd onze kleine helletemmer er weer aan herinnerd dat het looptraject vooral uit eindeloos lange rechte stukken bestond….en om de verkenning helemaal goed af te sluiten ging ie in een lichte afdaling nog met z’n klikken en klakken tegen de grond met een serieuze schelle van z’n bille als gevolg !!!

   

  Terug aan de auto gekomen, spotten we in de verte een tot op het bot afgetrainde atleet, die al stretchend een mobilhome probeerde omver te duwen, bleek het toch wel Space te zijn zeker !!! Die was samen met “broere-coach” ( en schoonzus ) en diens mobilhome al van de voormiddag terplaatse ! Op onze vraag of ie geen zin had om ’s avonds nog eens mee te gaan met ons om Kasterlee onveilig te maken, antwoorde ie met hoorbare spijt in z’n stem dat ie van broere-coach het bevel had gekregen om eerst een half b ananebrood en daarna 8 rijstpannekoeken naar binnen te slaan en ie dan in z’n bedje mocht kruipen !!!! Door mijn jarenlange ervaring als topcoach weet ik echter dat het nodig is je poulain de avond voor een wedstrijd efkes bloot te stellen aan allerhande verleidingen, zodoende te weten te komen hoe het zit met z’n mentale ingesteldheid !!!! Om zeker te zijn dat Space zich aan z’n coach z’n instructies zou houden vroegen we aan de lokale concierge om het hek te sluiten waarachter hun mobilhome stond, wa ie promt deed !! Dan was het eindelijk tijd om ons naar de door baha gekozen B&B te begeven…ik hield m’n hart al vast, de stal in gedachten die Baha ooit boekte voor de Ardens Thropy, maar wonder boven wonder, op het betreffende adres stond zowaar een kast van een villa, alleen….bleek er niemand aanwezig…. De deur bleek echter open en na een “allo” op 10 besloten we toch maar binnen te dringen ! We kwamen terecht in een zeer mooie feestzaal, 2 bars, gedekte tafeltjes, ’n koffiezet of 3, alle drank die je maar kunt wensen en een streep paarse neonlichten, wat me een moment deed twijfelen of deze zaal niet voor andere doeleinden werd gebruikt….Alle deuren waren open ( behalve die van de kamers) en overal waar je passeerde floepen automatisch alle lichten aan, maar toch was er geen kat te bespeuren !!!! Gelukkig stonden er onder de buitenbel 2 gsm nummers, waarna één telefoontje volstond om te weten te komen dat de eigenaars op een verrassingsweekendje waren ter gelegenheid van de bazin haar 40ste verjaardag !!!! De buurvrouw Chris zou ons uit de nood helpen, we moesten ondertussen( op het huis) maar een flesje wijn opentrekken en een muziekje opzetten !!!!! Zonder een harde, maar correcte ingreep van mijner twege, had Baha de hel gelaten voor wat ie was en zich gratis lazarus gedronken aan de bar…Nadat we een koffie of 4 gedronken hadden en een latte chocolade of 3 naar binnengespeeld hadden, kwam buurvrouw Chris ( lichtjes tipsy !!) ons uiteindelijk uit de nood helpen. Na een kleine zoektocht naar de kamersleutels, een rondleiding in de keuken en een tip dat er een zeer goede chimay in de frigo stond, konden we eindelijk onze kamer betrekken….Een mooie kamer trouwens, juist jammer van dat dubbel bed, maar Baha beloofde om ’s nachts z’n manieren te houden !! Na een vlug douchke konden we eindelijk het Kasterlee’se nachtleven induiken…

   

   

  Omdat onze magen evenveel lawaai maakten als een zwerm c-130 die overvlogen besloten we eerst een stukje te gaan eten. Bleek er toevallig geen food-truck festival te zijn op het marktplein zeker !!! Na een kleine verkenning van de kraampjes, bleek de geur van dat ene viskraam toch wel alle andere heerlijke aroma’s te overheersen en we besloten dan maar in een sjiek etablissement te gaan eten. Na het vertonen van mijn “coach-badge” mochten we onmiddellijk plaatsnemen aan de beste tafel van de hele zaal !!! Tijdens ons aperitiefke kwamen plots 3 dames binnen , waarop Baha : “ ik kenne kik de die precies” , bleek da nog waar te zijn ook !!! ’t Was begot de vrouw van Damien die ook aanwezig was als coach van z’n maat Tony ! ( ze kregen een klein tafeltje in de verste hoek van de zaal…) Na onze maagskes goed gevuld te hebben besloten we nog eens binnen te springen in “de gieterij”, een kroeg die ik nog kende uit een ver verleden !! Bleek nog steeds een toffe kroeg te zijn, de ideale plaats om de laatste en ultieme mentale test te doen bij mijn atleet….Ik had alle meisjes boven 18 uit Kasterlee een mailtje gezonden dat Dries Mertens om 21.30 in de Gieterij aanwezig zou zijn, met gevolg dat de ene hete bende groupies na de andere de zaak binnenrolden, Baha gaf geen krimp….en toen ik na een duvel nog een vodka-orange naar binnen goot en Baha het nog steeds bij z’n bru’tje hield, vond ik het welletjes, test met glans doorstaan !!!! Bedtijd !! Eerst nog een stukje film gebaseerd op het boek “ het jong leven van de broeders Sey”, de Hangover 3 dus, meegepikt en het goede nieuws ontvangen dat Gent met 3-1 verloren had en onze oogjes konden eindelijk dicht !!! ( een ambetante mens om naast te slapen trouwens, dien maakt dus geen enkel lawaai, waardoor ik dus serieus moest opletten niet te luid te ademen en de hele nacht m’n scheten heb moeten inhouden…)

   

  Na een nacht zonder veel slaap moest ik al weer vroeg uit de veren, want mijn veeleisende poulain had graag verse fruitsla en 2 spiegeleitjes gehad als ontbijt…(hopelijk heeft ie veel betaald voor de B&B!!) Tijdens het ontbijt maakten we ook kennis met de enige andere gasten van het huis, Luc en z’n duitse echtgenote. De sympathieke Luc, die er als een echte afgetrainde atleet uitzag en ook ging deelnemen aan de hel, bekende dat ie aan alle duathlons waar ie al aan deelnam, telkens als laatste of voorlaatste finishte, van een opsteker gesproken !!! Tijd voor het echte werk nu !!! Wonder boven wonder konden we onze auto op een kleine 50m van de start parkeren ( 10m van de Space-mobilhome..)Van Space was trouwens geen spoor meer te bekennen, die was waarschijnlijk al van 6u aan het loslopen !!! ’t Was nog maar 07.30 en de start was pas om 8u. we hadden dus nog alle tijd van de wereld….Terwijl Baha z’n fietske in de wisselzone ging plaatsen, nam ik even polshoogte waar ik de rest van z’n spullen kon achterlaten….Vorige week was er al een verkenning van de hel gebeurd en was er ongetwijfeld een uitgebreide briefing gegeven over het hoe waar en wat….Space had duidelijk zeer aandachtig geluisterd en was dus met alles in orde, wat Baha ondertussen gedaan heeft is mij tot op heden een raadsel !!! Terwijl mijn poulain zich al fluitend en op z’n dooie gemak naar de start begaf, begon bij de coach een stressuurtje van jewelste !!! Stond ik daar met bak vol gellekes, drank, koersschoenen en dito truitjes, maar wist ik in geen duizend jaar waar ik daarmee naar toe moest !!!! Na veel zoeken en enkele boze blikken van de organisatie raakte ik via een achterdeurtje toch in de deelnemerskleedkamer binnen, waar nog één stoeltje onbezet was…. Gij zeit er ook laat mee,grapte één van de officials, dien dacht dat ik ook meedeed, de kleedkamer was blijkbaar alleen toegankelijk voor de deelnemers…Helm al gecontroleerd vroeg één van die mannekes, waarna ik onmiddellijk doorverwezen werd naar een ander official ( een grijsend vrouwmens die vroeger waarschijnlijk nog lid geweest van van de hitlerjugend…) die toen ik met een flauwe glimlach Baha’s helm op m’n kop zette bijna zot werd, gelukkig voor baha kon ik nog net op tijd ontsnappen…Halsoverkop spoedde ik me dan naar onze auto, ik had immers van “ de kleinen” ( om niet steeds Baha te moeten zeggen) een meer dan gedetailleerde lijst gehad van wat meneer iedere ronde wou eten en drinken en tevens de tijdstippen waarop hij verwachtte dat ik klaar zou staan… ( ter info : Space had eten en gellekes mee voor de hele 105 km mountainbiken, broere moest enkel af en toe eens een pulle aangeven…) Met een loodzware rugzak liep ik baha bijna de helft van het loopparcours tegemoet om hem te briefen waar hij z’n zootje kon vinden !!

   

  De 2 zotten hadden er dan nog niets beters op gevonden om het eerste loopgedeelte in 01.08 te lopen in plaats van de afgesproken 01.15, waarbij m’n schema al direct helemaal voor de kl*ten was natuurlijk !!! Gelukkig duurde de kledijwissel bij baha een tikje langer dan bij de normale mens ( de toppers deden er 01.08 min over , Baha 05.12…) en toen ie uiteindelijk de wisselzone indook kreeg ie het nog voor mekaar om z’n vélo niet te vinden…na wat verwijten in mijn richting (ik had die fiets daar nie gezet é !!!) had ie hem eindelijk gevonden ( ’t was eigenlijk nie moeilijk, der stond maar één kinderfietske…) Space ribbedebie natuurlijk, waardoor baha al onmiddellijk het volle pond mocht geven om z’n copain in te halen !!! Ik spoedde me naar onze ploegauto om de 2 volgende pullen te prepareren en vervolgens in omgekeerde richting naar de bevoorradingszone !!! Na een kleine 50 minuten, 10 minder dan het voorop gestelde plan, stormde onze 2 musketiers de b.v.r.z al weer binnen, waar baha al direct zondigde tegen z’n eigen planning en z’n eerste pannekoekje al oversloeg ( wie die pannekoeken gezien heeft weet waarom…) De 2 bleven de rondjes afmalen aan een hoog tempo ( altijd net onder de 50 min !!!) Door die supertijden had ik dus niet veel tijd om rond te lummelen…pullen vullen, gellekes halen, water gaan kopen, vlug een kakske doen en en passant een bakje frieten naar binnen duwen…Om m’n atleet scherp te houden, stond ik ook telkens op een andere plaats om hem te bevoorraden ( ook al omdat ik een keer of 2 weggeschopt was…) wat telkens leidde tot hillarische en verwilderde blikken van baha leidde  In m’n weinige vrije tijd, kon ik eens de andere deelnemers monsteren. Het bleek een bezetting van zeer diverse pluimage, van messescherpe atleten ( de wereldkampioen deed ook mee !!!) tot ouwe grijsaards, een man met zowaar een anorak aan, vrouwkes die je 5 frank zou geven, tot bikers die aan een tempo passeerden waarbij de dunepissers nog zouden kunnen volgen !!! Maar schijn bedriegt, het grote deel van de deelnemers deden toch hun 45 km lopen en 105 km fietsen uit, sukkelaars zullen het dus wel niet geweest zijn !!! Op een onbewaakt moment kreeg ik plots een telefoon van Ival, ik grapte dat ik geen tijd had omdat ik dringend naar de bevoorrading moest, ’t zal wel zijn antwoordde Ival, wij staan aan de bevoorrading !!!! Ik had vorige week eens geopperd dat het een mooie motorit zou zijn naar Kasterlee….een zot als Ival moet je dat natuurlijk geen 2 keer zeggen !!! Samen met collega-zot Tierietomba hadden ze zowaar de verre verplaatsing gemaakt om hun 2 kameraden aan te moedigen, chapeau !!!!!

   

   

  De 2 grapjassen zorgden er wel voor dat Baha z’n laatste bevoorrading misliep !! Ik had net een dreupel gekregen van tierie toen Baha voorbij stormde om z’n laatste ronde in te gaan…ik maar zwaaien met de koekedoze, maar de kleinen had blijkbaar meer oog voor de trappist in Ival z’n hand, dat ie me knal voorbijreed !!!! Ik zal je de verwijtende woorden en de obcene gebaren besparen….wat een coach lijden kan !!! Gelukkig kon ik het goed maken door bij de laaste wissel mee de kleedkamer in te duiken om meneer z’n loopschoenen aan te doen en een pannekoek in z’n mond te proppen !!! Het moet gezegd, de 2 zagen er nog behoorlijk fris uit, het ergste moest natuurlijk nog komen…Onder begeleiding van Broere en coach begonnen de 2 aan de marteltocht van 30 km !!! Baha ging fel van start en zette Space al direct op een meter of 10, wat bij die al direct : “klene zot, zo rap nie” ontlokte, waarop baha repliceerde : “ je moet mo weten, azo vliegen met die vélo !!” De 2 liepen tot mijn verbazing nog redelijk vlotjes rond en die eerste ronde van 15 km verliep eigenlijk zonder echte problemen ! Onderweg spotten we ook Cockroach nog ( die was hier volgens Baha omdat er een reunie was van een instelling in Geel waar Cock nog had verbleven…), die heeft bij deze heel z’n safari verleden goed gemaakt !!! De 2de ronde verliep iets moeizamer, en mijn opbeurende grapjes zoals : een beetje rapper a.u.b, ik krijg koud, da is ier precies toch zo moeilijk nie en efkes wachten, de coaches gaan ’n dreupel drinken aan de bevoorrading, werden niet meer op het hillarisch gelach onthaald dat ze toch wel verdienden !!! Terwijl mijn atleet met z’n verstand op nul ( kan niet moeilijk geweest zijn ) z’n kilomters afmaalde, kreeg Space steeds maar meer last van kleine krampkes !!! Maar telkens toen ik dacht nu is het over en out, kwam de beresterke Space telkens mooi terug…de man heeft beentjes die 2x in die van Baha kunnen, maar wat een karakter, dien wil gewoon nie plooien !!!! Met de laatste kilometer in zicht, begonnen de 2 zowaar nog te versnellen en slaagden er nog een deelnemer op 5 op te rollen, machtig !!! Toen ze de rode loper opliepen, konden ze nog net door de tranen van emotie de Beul ontwarren, die ook afgekomen was, en toen was een stormachtig applaus hun ultieme beloning voor de maanden van hard labeur, hoed af, driemaal hoed af, doe het hun maar eens na !!!! Ik kweet me nog vlug van m’n laatste taken als coach, fietsen opbergen, m’n poulain z’n verse spullen brengen en z’n vuil zootje opruimen en het was tijd voor de welverdiende après !!!! Doordat die 2 het 150 km sporten in een supertijd hadden afgehaspeld, zaten we al om 17.15 in een overhitte sporthal met een pint voor onze neuze, terwijl de prijzenuitreiking pas om 19.30 voorzien was…Gelukkig kregen we al gauw het gezelschap van Danny Dalle en compagnie en konden we door het oorverdovende lawaai een praatje maken…

   

   

  Danny, 51 jaar was al eerste +50 geeindigd en als 37 allround !!!!! Merci Danny, je hebt het persoonlijk voor iedere +50tiger die aan z’n ploegmakkers wijsmaakt dat ie nie meer meekan door z’n ouderdom serieus verkl**t !!:) Na een dik uur een aanéénschakeling van schlagers en “erger dan schlagers” te hebben doorstaan, klonk het dat de laatste deelnemers in aantocht waren, driewerf hoera !!!! Nadat alle toeschouwers al drie maal opgestaan en weer neergezeten hadden, “Lac des Connais marades” (?) onze trommelvliezen gepijnigd had, kwamen de laatste 2 helden eindelijk de rode loper opgestrompeld !! Ze hadden er maar efkes 10u37 over gedaan, respect is hier een woord op z’n plaats denk ik !!! Daarna was het eindelijk tijd voor de prijsuitreiking en nadat Danny Dalle ( beste +50), Seppe Odyn ( beste man ) en Mieke Vyncke ( beste vrouw en beiden met een nieuw wedstrijdrecord !!!) was het tijd voor de andere helden om hun welverdiende “hel t-shirt” af te halen !!! Omdat Space verkoos om met z’n beentjes omhoog en z’n gedachten bij z’n volgende duathlon, lekker in de mobilhome te blijven, had ik op aandringen van Baha de eer zijn t-shirt af te halen !!! Ik nam de overvloedige en welgemeende felicitaties gewillig en met een kamerbrede glimlach aan, en kon ei zo na nog een medaille “meeschoepen”…. Ik, die waarschijnlijk maar de helft zo moe was als Baha, besloot dat het nu welletjes was en tijd om terug te keren naar onze vrouwkes ! Met mezelf achter het stuur van de dikke range rover ( Baha kan anders al nauwelijks deftig met een auto rijden, laat staan na een dag als vandaag) cruisden we vlotjes en onder weeral lekker luide metal naar onze heimat terug. De ongelooflijk vlotte manier waarop onze 2 helden hun hel verteerden, liet mij stiekem dromen om het volgend jaar ook eens te proberen ( nog kandidaten ???) ik besef echter wel goed dat er maanden van voorbereiding en kasteiding aan vooraf gegaan zijn, weet niet of ik dat nog in me heb, maar wie weet, met Baha als coach ????

   

  Tot slot zou ik willen zeggen : we hebben enkele ongelooflijk sterke strandracers onder ons, een paar triathlon-toppers, maar wat mij betreft staan deze 2 oersterke karakter atleten daar nog een trede boven, het was een eer om coach te zijn !!!!!!! (snik)

   

   

   

  Geplaatst op: 26-12-2016

   

  Reacties(7)

  Donald naar ronde van Burkina Faso!!! (16)

  Het is met de koersfiets maar er wordt op offroadpaden gereden en dus is de ronde van Burkina Faso redelijk "Wacky" te noemen. Donald (Sven Demeydts) stort zich in het avontuur en is deelnemer in deze maffe ronde verspreidt over 10 etappes. We wensen hem veel succes en duimen dat hij op 6 november de aankomst bereikt in Ouaga.

  Hier zijn verhaal over zijn zotte onderneming:

  In het verleden nam ik reeds deel aan de ronde van Senegal in 2007 en 2008 waar ik enkele dagen de groene (zie foto) en witte trui kon dragen en aan de ronde van Burkina Faso in 2009 waar we met de ploeg 7 ritten en groene trui wonnen.Zelf reed ik in Senegal 2 keer als 2de over de streep en vooral van die 2de keer heb ik enorm slecht geslapen, daarom wil ik nog eens terug gaan om dat recht te zetten.

   

   

   

  De ronde gaat door van vrijdag 28 oktober tot en met zondag 6 november. 10 ritten, totale afstand 1338km. Geen rustdag. Gemiddelde temperatuur tussen 37 en 43 graden, en dan zouden ze klagen in Qatar...  De wedstrijd staat genoteerd op de UCI Africa Tour kalender. Er doen enkele afrikaanse ploegen mee: Burkina Faso, Senegal, Togo, Kameroen, Ivoorkust, Eritrea, Marokko, ... De europeanen zijn: Frankrijk, Nederland, Duitsland, Belgie

   

   

   

   

  We gaan vooral de andere europeanen, kameroen, eritrea en marokko in de gaten moeten houden, die gasten kunnen met een velo rijden. De Marokkaan die vorig weekend nog in de groep van Boonen finishte in Qatar zal er ook aan de start staan... Wie zin heeft kan dagelijks kijken naar een samenvatting van +/-20 minuten op TV5 rond 23h30, franse zender op 152 dacht ik (telenet).

   

   

  Rittenschema:

   

   

   

   

  Geplaatst op: 26-10-2016

   

  Reacties(16)

  Broodjes na training van Moose!!!! (18)

  Donderdag trakteert Moose na de training de bende op broodjes ter gelegenheid van zijn verjaardag!!!

   

  Zet hieronder wie er komt zodat hij weet hoevvel hij er moet smeren...

   

  Merci Moose en santé

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 10-10-2016

   

  Reacties(18)

  Traning opnieuw vanuit Molenhoek!!!!!!!!!! (0)

  Yo Wacky's
   
  Opgelet, vanavond starten we terug van uit de Molenhoek om 19u!!
   
  Nadien gaan we ene (of twee) drinken in de Nation (ze zijn op de hoogte). Jean Boudain kon ons niet ontvangen vanavond.
   
   
  Tot straks!!!!
   
  Baha

   

  Geplaatst op: 30-09-2016

   

  Reacties(0)

  Nici Platt trakteert!!! (19)

  Donderdag, na de training, trakteert Nico Platt voor zijn verjaardag met een kaasschotel en broodjes.

   

  Proficiat en dikke merci Nico!!!!

   

   

  Geplaatst op: 10-09-2016

   

  Reacties(19)

  Ramkskapelle Trophy - Inschrijvingen (4)

  Inschrijvingen voor de 5de editie van de Ramskapelle Trophy zijn geopend.

   

  Vrouwen en mannen die graag eens proeven van een wedstrijdje onder maten, schrijf jullie nu in!!

   

  Alle info en inschrijvingen op www.ramskappelletrophy.be

   

  Tot dan!!!

   

  Wacky Racers

   

  Geplaatst op: 03-07-2016

   

  Reacties(4)

  Verslag Ardennenrit Black Magic (10)

  Op deze mooie zondagmorgen terug richting de Ardennen ( banneux)getrokken om wa hoogtemeters in de kuiten te verwerken. Om 5h30 kwam ik aan ten huize wash&go ,we wilden vroeg vertrekken zodat we op een redelijk uur terug zouden zijn. Me transpyr copain  heeft weliswaar wa meer slaap nodig dan mezelf en de afspraak was dat ik piloot zou zijn , zodoende kon Kollin verder werken aan zen schoonheidsslaapje iets waar ik natuurlijk geen noot aan heb πŸ˜‚. Stipt om 8h daar aangekomen en ons ingeschreven om tegen 8h30 op onze 2wielers te zitten. Het valt telkens op bij zulke ritten dat het niveau van de bikers redelijk hoog ligt,  en dat er weinig vrouwelijk schoon te bewonderen is .Mtb you had ons weliswaar een klein beetje met ons kloten want er stond dat er 1800hm waren op de 65km maar het waren er maar 1400.

   

  Het maakte de rit natuurlijk minder pittig gelukkig lag het er heel vettig bij en zo was het dan toch nog een hele pittige rit. We vertrokken en na 30meter !!!wisten we al hoe vettig het was nie teveel opwarmen direct stampen stampen stampen of twas parkeren! Na 500 meter kregen we dan toch wa asfalt en grindwegen om de spieren toch eerst wa los te rijden. Best want we hadden de dag ervoor ook al 115km gereden in onze contreien. Boerenwegen in de Ardennen zijn toch net da ietsje pittiger en verraderlijker dan bij ons, stenig en losse stenen met hier en daar een redelijke put in enz. En ja op 1 van die afdalingen op een verraderlijk stuk 1 op zen bek vlak voor me neus , door die fucker moest ik van me lijn en ging ik ook op me bek. Elleboog en dijbeen over de stenen gelukkig zonder veel erg , olympisch kalm gebleven en die ongelukkige nie van zen leven beroofd zeg nu zelf wat ben ik toch braaf geworden he πŸ˜ƒ. Onze weg voortgezet op de ietwat (voor een Ardennen rit )een beetje saai parcour.

   

  Aangekomen aan de zeer rijkelijk gevulde eerste bevoorrading even gestopt en dan kon het echte werk beginnen me stevige klims en wa meer technische dalingen en leuke single tracks die door de omstandigheden behoorlijk technisch werden. Na me val deed ik eerst de afdalingen wa kalmer aan maar hier kreeg ik terug vertrouwen en daalde weer behoorlijk. Kollin laste na een 25km terug een schoonheidsslaapje in en kreeg het nu en dan wa moeilijk op de toch wel pittige klims. Met als lijndraad samen  uit samen thuis  temporiseerden we wat zodat het voor ons beiden leuk bleef , het is tenslotte de laatste aanloop naar ons doel we mogen nu niks meer forceren he, Iets wat een hollander wel blijkbaar gedaan had bij het doorrijden van een beekje in een afdaling. Wij kwamen daar aan en er stond daar een man of 5 bij, we stopten ook omdat we zo barmhartig zijn en ook omdat Kollin verplicht is als fysiotherapeut . Ja en nu komt het tussen ons gezegd en gezwegen ik denk da wash&go zen diploma bij de nazis behaald heeft, want die vond het nodig om die hollander wa oefeningen te laten doen om te bepalen wat die juist mankeerde . Ik moest me draaien want ik moest bijna lachen als ik hem telkens hoorde kermen van de pijn, het was alles behalve goed da zag ik zonder 5j opleiding. Er werd een ambulance gebeld en ze gingen hem komen ophalen, dit wens je natuurlijk niemand toe maar als het dan toch moet gebeuren dan toch maar beter bij een hollander natuurlijk πŸ˜ƒ.

   

  Terug vertrokken en nog geen 5min later hoorde we al een  sirene. De rit veranderende telkens van ondergrond en het was voor elk wat wils , het maakte de rit toch meer dan de moeite waard om naar daar te rijden zeker met de super organisatie , goed bepijld zeer goede en voldoende bevoorradingen en de apres was er ook inorde. Die Walen kunnen dus meer dan enkel staken hoorπŸ˜ƒ. Het plan was om na de 65 nog een toer te doen van 35 maar eens aan de finsch toegekomen beslijkt en nat en die geur van de braadworsten die in ons neus sloeg, keken we eens omhoog en zag dat er nog meer regen op komst was en besloten om dan toch maar te gaan douchen. Gelukkig want we zaten 10min in de auto en het begon te gieten. Kort gezegd , rit super maar niet zoals vorige week, mtb you had ons met ons kloten en Kollin is een oude nazi beul hahahaha

   

  Grtz black magic 

   

  Geplaatst op: 03-06-2016

   

  Reacties(10)

  Donderdag kiekens na training (51)

  Nu donderdag na training is het de famous chicken night met dessert!!!!  

   

  Dalton, Eagle Eye, Vedder, Robby en Fitzy trakteren maar willen weten hoeveel kiekens er de nek moeten worden omgewrongen.

   

  Dus zet hieronder als je kiekens komt fretten, ze moeten weten tegen maandag hoeveel ze moeten bestellen.

   

  B

   

  Geplaatst op: 28-05-2016

   

  Reacties(51)

  Verslag van VTT St-Michiels (2)

  Aan ingang 3a van de veemarkt in Brugge Chemical nog gezien: "Ik rij de grote toer, jullie zijn toch te traag, ik ga alleen" Allee zeg, waar is dat samenhorigheidsgevoel toch gebleven...? Dan maar samen met Cockroach uitgezet voor de 58km. Hij moest vroeger thuis zijn, want hij had de kids afgezet aan een bushalte en ze moesten maar een paar uurkes rondtoeren tot hun pa gedaan had met fietsen.
   

   

  Nog voor het vertrek hadden we afgesproken dat we rustig gingen toeren en nog s echt genieten van de rit. Ik heb het woordje "rustig" nog s opgezocht in mijn woordenboek: bedaard, kalm, sereen wat het dus allesbehalve is geworden. De eerste kilometers wat opwarmen en we vlogen er weer in. Enkel de schuivers die we maakten in de vele grintpadjes hielden ons tegen van nog sneller te rijden...en de felle wind die opeens kwam opzetten..pff! Cockroach trok kop, het zweet van zijne kop prikte in mijn ogen :-) Gelukkig vonden we nog een groepke die ook zo rustig aan het rijden waren en ons na de 2e bevoorrading uit de wind zetten.
   

   

  Zijn het nu mijn gedachten of is deze vtt verbeterd met de jaren? Ik vond dat er deze keer meer offroad inzat, hoewel slecht bepijld en niet afgezet met lint, veel gemist hierdoor. We hebben ook waarschijnlijk nog nooit bereden paadjes aangedaan, enkel koeien, schapen en paarden waren daar al over geweest! Amaai mijn gat!! Ook voor de eerste keer langs het gevang gereden, aan de buitenkant van de draad welliswaar!
   

   

  Goed geamusseerd, terwijl de rest in Maarkedal zat.

   

  Lifty

   

  Geplaatst op: 26-05-2016

   

  Reacties(2)

  Verslag Moose Herdersmarathon (4)

  Het begon allemaal op Pinkstermaandag na de lokale rit werden de eerste verplichtingen aan de chauffeurs opgelegd voor de ‘legendarische’ herdersmarathon. Daar de meesten vroeg wilden vertrekken om op tijd thuis te zijn bij vrouwlief en ik de extra uurtjes rust wel kon gebruiken beslist om de rit te rijden met Laurence en Duracell die de rit ook wilden rijden maar het vroege vertrek ook niet zagen zitten.

  Echter waren we Maarkedal nog maar binnegereden of de eerste problematiek van ons latere vertrek begon zich al onmiddellijk duidelijk te worden… waar was er nog parkeerplaats, alle weiden in omstreken stonden reeds volzet, dan maar beslist ergens de eerste de beste straat in te rijden (der zijn er daar nu ook eenmaal niet zoveel). Na enige kilometers een plaatsje langs de zijkant van de weg gevonden na niet minder dan The Voice en zoon die zich ook aan het klaarmaken waren om de rit aan te vangen.

   

   

  The Voice die reeds vertrok richting de start om zich te gaan inschrijven zagen we nog geen 5 minuten later terugkeren naar zijn wagen (auto vergeten te sluiten?). Daar we ervan uitgingen dat de anderen al een uur weg waren aangezien zij anderhalf uur voor ons vertrokken waren, beslisten we om zoals het hoort de protocollaire 500 meter die we voor de uitzondering verlengd hebben tot 5 kilometer samen gereden. Wat voor The Voice maar best uitkwam, want hij slaagde er al in gedurende die eerste kilometers maar liefst drie keer verkeerd te rijden! Na enkele kilometers samen gereden te hebben kruisten onze wegen tussen de 60 en de 45. Met bang hart, een landkaart van de Maarkedal en het nummer van de omliggende taxibedrijven wenste ik The Voice en Maxim alle succes toe. Bleek nadien dat ze uiteindelijk nog teruggereden zijn naar de splitsing om toch de 60 kilometer te rijden! Sterk! Naar eigen zeggen zou hij zijn zoon hebben kunnen overtuigen om toch de 60 kilometer te rijden, of was hier iets anders de oorzaak van?

   

  Het parcours dat naar mijn mening veel op de baan was (maar stoorde mij echter niet) werd afgewisseld met mooie stukken bosrijk gebied, steile hellingen en mooie afdalingen die allemaal te doen waren daar het parcours niet te vettig lag.

   

  Na een mooie beklimming die ik me nog herinnerde van tijdens de technische training door ‘the champ’ bereikten we de tweede bevoorrading waar tot mijn grote verwondering zich nog enkele Wacky’s bevonden. McG, Swedish Cook, Krulle, Pé & Ival waren zich aan het voorzien van spijs en drank. Dat ons tempo niet zo laag was had ik al ondervonden maar dat we de A-ploeg daar ineens tegenkwamen verstond ik totaal niet. Na het uitwisselen van de afstanden die iedereen reed vertrok de A-ploeg snel terug de rijzende zon tegemoet. Wij besloten dan ook maar ons rustig tempo verder te zetten. Het ging me namelijk meer om de juiste cadans te trainen voor Oostenrijk dan de snelheid. Toen ik na één der volgende klims mijn reisgezelschap stond op te wachten zag ik vanuit de achtergrond Pé en Ival opduiken die het als echte die hards beaamt voor de Hard way hadden gekozen in tegenstelling tot hun mederijders. Toen ik de mannen zag aankomen had ik daar ook geen seconde spijt van. De mannen kwamen echter volledig bebloed aan alsof ze rechtstreeks van één of ander slagveld op de fiets gevlucht waren. Gelukkig beschik ik in vergelijking tot hen over een minimale technische bagage waardoor ik mijn ritten zonder kleerscheuren kan voltooien :-p.

   

   

  Op een tiental kilometer voor het einde van de rit na een beklimming op de kasseistenen werd het de ketting van Duracell te veel en deze begaf het onder haar immense krachtinspanning. Niemand had er natuurlijk aan gedacht een kettingslotje mee te nemen en we beslisten dan maar om haar de laatste kilometers tot aan de finish te duwen. Daar aangekomen nog samen met de andere Wacky’s genoten van een gezellige aprés als afsluiter van de dag.

   

  Moose

   

  Geplaatst op: 26-05-2016

   

  Reacties(4)

  Black Magic is... f....cking Wacky!!!! (5)

  't Is nie echt plaatselijk maar het heeft hm vandaag afgespeeld. Feedback Ardennen trophy . Zoals ik gisteren al verteld had wilde ik me weekend afsluiten met nog wa hoogtemeters, zodoende vanmorgen om 6h vertrokken met de auto met de gps ingesteld met la Reid als bestemming. Op 20km mocht ik me gps al uitzetten want der was een convoi van auto's met fietsrekken, allemaal met dezelfde bestemming. We waten gelijk soldaten die ten strijde gingen trekken, toegekomen fucccckkk wa is me da hier.

   

  In tegenstelling tot raid Boiq in Anhée van vorige week is da een mega evenement ja man. Zeker een miljooooeeeeennnnnn bikers up zen minst. Ingeschreven en na een half uur gewacht te hebben om te kunnen schijten naar de start, die door de drukte en verschillende afstanden in boxen ingedeeld was. Ik stond ,een beetje ongewild, vooraan in me box. Juste nevers 2 Hollanders met vele streken en wind , joengers mo joengers pret en glorie nie normaal ik moesten der verre van braken. Ken ze nog were gezien achter 20km mo twas vele minder wi =biglaugh= .

   

   

  Den start was helemaal beneden dus ja je kunt het al raden he direct een klim van je welste om U tegen te zeggen, verstandig dak geworden ben mezelf heel rustig gehouden en op souplesse naar boven. Van de 200 da in mijn box stonden vlogen der in de eerste 300meter zeker 150 me voorbij. Ik tegen mezelf , minster black et tied wi no worries. Nice en easy, ik hoorde der al blazen en hoesten en spuigen gelijk da we al 100km gereden hadden. Eens boven een duik in het bos nie technisch maar dan terug een klim op een dubbel track , nu met een iets hoger tempo naar boven en stak in die klim zeker al 30man voorbij. tot de eerste bevoorrading ws het heel druk en kon je enkel op moeilijke klims een paar man voorbijsteken. Zag nu en dan nog 1 voorbij vliegen op klims waarvan ik zei das toch nie normaal maarja de meeste waren van de 50km of 75km. We reden door verschillende beekjes waarvan sommige diep en breed genoeg da je schoenen lekker volliepen, vond het wel 20gr te koud voor zoiets ma ja soit ken al voor grotere zeeën bevare =bow= =crazy= =coolbrows= . Tis een Ardennen rit met volgens de organisatie 2500hm (volgens me uurwerk 2705 en me Garmin 2740 )dus ja ik moet der geen tekening bij maken he twas klimmen en dalen de 1 al wa technischer dan de andere maar twas super fun. Al moet ik zeggen dat Anhée toch meer de moeite was en 3maal goedkoper!!! Hier betaalde je 35€ voor de 100km vond da wel genoeg, moet er wel bijzeggen dak zeker voor 40€ rijsttaarten gegeten heb aan de bevoorradingen =biglaugh= .

   

   

  Er vormde zich onweerswolken boven la Reid en ik voelde de bui al hangen maar nee die bleven uit, al had ik toch een slecht voorgevoel hierbij. En ja hoor 2 km na de laatste bevoorrading waar ze me vertelden dat nog 10km was, kwam er een afdaling ik knipte met een tang me remkabels door om zeker nie te kunnen remmen en liet me vallen gelijk een steen yeehaaaa den dezen is er. Jump hier jump daar en dan een jump teveel van het goeie me achterwiel paraplu thohoho =help= . Euhmm' opgeven nee ik denk het nie klimmen ging nie meer maar dalen en plat ging nog een beetje twas gelijk in een zwart wit film hahaha . Iedereen die me passeerde lachte of zei chapeau en den dezen zo naar de finsch waar ik met veel applaus en wijzende vingers naar me achterwiel over de streep kwam. Weliswaar met een uur vertraging maar tis beter dan plooien =crazy= .

   

  Ben content twas een goeie afsluiter ondanks me tegenslag super content , 360km en bijna 4500hm in 3 dagen zonder krampen of andere klachten tis dat da ik eens wilde weten.

   


  Grtz black magic

   

  Geplaatst op: 20-05-2016

   

  Reacties(5)

  Donderdag stovers na training!!! (10)

  Donderdag sluiten we het eerste deel van het seizoen af in de kantine.

   

  We eten de stovers met frieten op van de TT en drinken de rest van de pot op.

   

  Be there!!!!

   

   

  Vanaf volgende week afspraak bij Robby's!!

   

  Geplaatst op: 13-05-2016

   

  Reacties(10)

  Donderdagmorgen training!!!! (3)

  Yo mannen

   

  Donderdag 5 mei 2016 trainen we 's morgens ipv 's avonds.

   

  We spreken af om 9u voor een ritje van ca 2 uur.

   

  Goe lang weekend iedereen!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 09-05-2016

   

  Reacties(3)

  Wacky Racers winnen de belletaxrally!!! (21)

  Het begon allemaal met een mailtje van de jeugdraad naar onze secretaris Baha, met het heugelijke nieuws dat er voor het eerst sinds 2005 eindelijk weer een editie van de legendarische belletaxrace zou doorgaan !!!! Zoals het hoort, zond onze hondstrouwe en zeer punktuele secretaris die mail door naar alle Wacky’s ! Ik die al aan meerdere van de voorgaande edities meedeed ( meestal rechtstreeks van één of andere zaterdagavondparty, waardoor ik traditioneel ieder jaar m’n volledige zaterdagavondmaaginhoud deponeerde op de knokse markt…)zag dat al direct zitten !!! Met baha direct aan boord zond ik vlug enkele mailtjes rond en al vlug bleken de ouwe knarren Mcgyver, Fitzy en Ival ( die precies Jim Carry is in de film Yesman, en dus op alles ja zegt ) en de immer enthousiaste Firmin onmiddellijk bereid om de handschoen op te nemen !!!Moet wel gezegd dat Baha ( die blijkbaar maar de helft van z’n mail had gelezen ) en Ival ( die blijkbaar maar de eerste 2 zinnen gelezen had…) dachten dat het de bedoeling was om een uurtje of 2 een toeristische trip door Knokke Heist te maken op een belletax….Niet dus…het was de bedoeling om van 8u. ’s morgens tot 4u. ’s namiddags het volle pond te geven op een gammele “go-car”….

   

  Dat dit team een geoliede machine zou zijn, bleek al bij de voorbereiding , ik schreef ons in, zorgde voor de nodige spijs en drank, Fitzy en Baha gingen naar de info vergadering ( waar tot Fitzy’s grote verbijstering meegedeeld werd dat alcohol op het parcours ten strengste verboden was, en ie opperde om dan misschien maar aan wat “ginsnuivernij” te doen…)En Ival ,Mcgyver, Firmin en ik tenslotte begaven ons naar de trekking van de karren….Met ons kennersoog keurden we de te verloten karren en met wat inside informatie leken de 2 witte met spaakwielen omhulde wielen, de beste keuze te zijn….Het onschuldige “handje” van Ival besliste er anders over….Het werd geen “Kit” maar eerder een “Herbie”…een roze geval, met 3 tapbanden, 1 slick ( die dan nog scheef stond ook) volle wielen en 1 scheve pedaal…..Toen Firmin en Ival na een klein testritje op de speelplaats terug kwamen en we Ival z’n roodaangelopen en bezweet koppeke aanschouwden, zagen we onze hoop op de hoofdprijs ( een surf of skireis van Boardx) al een beetje in rook opgaan….

   

  Op de terugrit naar Heist, besloten we er toch vol voor de gaan en ontstond er zelfs een geamineerde discussie over aan wie we baha’s z’n reis gingen kadeau doen, want die ging toch niet mee mogen gaan… Thuisgekomen, besloot ik het maar bij 2 vodka-oranges te houden en een uurtje vroeger in m’n bed te kruipen om toch fris voor de (d) dag te komen … Zondagmorgen om 6u. opstaan….om 3 kwartier later m’n copains Mcgyver en Ival op te pikken, waarmee er voor meer dan 150 geleefde jaren in m’n auto zaten en dat om een hele dag gelijk een bende pubers met een go-car over de markt te scheuren, meer dan een tikkeltje Wacky mijn gedacht !!!! Op de markt aangekomen was Firmin mooi op tijd op de afspraak, maar zelfs ouwe knar Fitzy en Baha( !!!) waren zowaar niet te laat, meer nog ,Baha had zelfs Natalie uit haar bed gekotterd om hem te brengen, waarna hij ze nog de opdracht gaf om wat boterkoeken voor atleten van dienst te gaan halen, de motivatie droop er af !!!

   

  Onze roze Herbie stond nog mooi te wachten waar we hem gisteren achterlieten nu wel omringd door 16 andere karren, waaronder een immens ufo-achtig ding, een zonnepanelending en een ander team had zowaar de helft van de eendjes uit een kermiskraam geschoept en aan hun kar gehangen !!!! Die 3 gingen in elk geval al niet voor ons eindigen, maar er waren andere kapers op de kust, te beginnen met de bende jonge voetballisten, die naast ons stonden en waardoor we precies nog wat jaren ouder leken…en wat verderop een bende gespierde stylos met compressiesokken tot aan hun oksels, smalle mannekes, nooit onderschatten, iets wat later een waarheid als een koe zou blijken… Vooraleer we onze bolide naar onze pits reden, besloten we toch maar om het door mij meegebrachte partytentje op te zetten….( volgens buienradar ging het wel niet regenen, m’n kl*ten) Onze 2 loodgieters (Ival en Firmin) die toch gewoon zijn van met buizen te werken gingen dit varkentje wel eens vlug wassen….met als resultaat dat we na en kwartiertje geklungel alles mooi terug in de doos stopten ( het had misschien iets te maken met het feit dat ik de buizen van 2 verschillende tenten had meegenomen…)

   

  Met Herbie in de pits, de duo’s verdeeld ( Paul en Paul, met uiteraard Paul aan het stuur, Ival en Firmin waarbij de keuze van piloot wat moeilijker was, daar ze alletwee brokkepiloten zijn, en Baha en mezelf waarbij ik wijselijk het stuur in handen nam omdat baha waarschijnlijk uit gewoonte toch iedere keer los het stadhuis binnen zou rijden…) Iedereen was er nu klaar voor, de zenuwen stonden gespannen en de adrialine gierde door de lucht…dat was echter buiten enkele onnozelaars gerekend die geen verkeersborden konden lezen ( waarschijnlijk Antwerpse of oostvlaamse toeristen ) en hun auto’s geparkeerd hadden op het parcours vanwaar die uiteraard nog allemaal moesten weggetakeld worden…Tijd genoeg om de ingewikkelde startprocedure uit te leggen : 3 man van elke ploeg moesten op bepaalde plaatsen van het parcours plaatsnemen, 1 man vertrok dan al lopend om achtereenvolgens de rest op te pikken, klein detail, bij het lopen moest iedereen plaats nemen in een binnenband, al eens in een band gezeten met Frimin en Ival….Het wachten duurde eindeloos en sloeg bij Fitzy zelfs op z’n maag, de arme man moest kakken !!! Gelukkig kon ie binnenglippen bij Dino’s en liet daar naar eigen zeggen een pracht van een singletrackstreep na op de wc-pot…Nadat ik nog voor de grap een valse start fakete en daarbij Firmin en de helft van het deelnemersveld bijna een hartattack bezorgde, was het eindelijk zover, let the games begin !!!!

   

  Na de niet te onderschatten startronde mochten de Pauls als eerste de spits afbijten !! Het was ons al gauw duidelijk dat dit niet van de poes ging zijn, maar toen onze diesels eindelijk op gang kwamen begon het toch mooi te vlotten ( juist bij het wisselen ging nog wat teveel tijd verloren omdat we iedere keer Baha reed we z’n kinderzitje moesten monteren..) Ondertussen druppelden de eerste van een hele reeks supporters binnen met Fikken en J-Marc op kop !! Onze vrouwkes, Crisis,Smockey, Harryman en Tine, Rosie, Koertie, Beul, de bende van de plaatselijk rit, Dalton, Tierietomba en Lena….teveel om op te noemen, maar met als er één is die ik zeker niet zal vergeten is het wel Bonzie, die zowaar een doze rollemopsen had meegebracht….waarschijnlijk omgekocht door een ander team om mij uit m’n concentratie te halen !!! Gaandeweg leerden we ook wat van onze concurrenten kennen, onze geburen de meisjes van de ksa, van wie we de helft van hun pits mochten gebruiken, al eens geprobeerd in één pits te geraken met Firmin en Ival …de metal- dudes van het verzet, die als eerste een waarschuwing kregen vanwege alcoholgebruik op het parcours ( my kinde guys !!!) de groene voetbalbrigade ( met ex wacky Bream in hun rangen ) zowaar toffe gasten, die streden tot de laatste snik en tot slotte onze grootste ietwat timide concurrenten, de dappere stylo’s van den atletiek !!! Om 11.30 werd de wedstrijd voor een 45tal minuten stil gelegd, kans voor ons om snel een koffietje of een “soup of de gay” te consumeren in café de Max, bij een ietwat vreemde cafébaas, die ons op het einde van de dag toch wel kon aprecieren ( wij en vooral onze supporters maakten de man z’n dag goed !!)

   

  Heimelijk schoten we ook onze naaste concurrenten af die in hetzelfde café hadden plaats genomen en zagen dat de koppekes toch al wat naar beneden begonnen te hangen….Ondertussen kwam het nieuws binnen dat onze kar die we ter herstelling ( Ival had met al z’n ongecontroleerde wattages één van de trappers naar de frieten getrapt ) niet meer te vermaken was…gelukkig was daar good old Oscar, die ervoor gezorgd had dat we toch wel ’n nieuwe gingen krijgen zeker, zo’n witte met spaakwielen, dat ging vonken geven…..Bij de eerste testrit van onze duo Firval ging het echter al verkeerd…het olijke duo kregen het zowaar voor elkaar om een wheelie te doen die eindigde in verticale positie…Bij de massastart die het tweede deel van de wedstrijd inluidde werd al rap duidelijk dat we te vroeg victorie hadden gekraaid…er stond een verzetje op die kar waarmee je waarschijnlijk de vossenhul kon oprijden….Eerst dachten Baha en ik dat het waarschijnlijk wat op was bij onze ploegmakkers, maar toen we tot onze scha en schande vaststelden dat het toch aan de kar lag, besloten we vliegensvlug om toch maar onze ouwe zwaar geteisterde Herbie terug in te schakelen !!!! Het koste ons wel een ronde, maar éénmaal terug in de wedstrijd denderde de Wackytrein genadeloos over de concurrentie heen !!!! We hadden hier en daar zelfs al wat tijd om de tegenstand wat moreel te kraken….wat inhield dat de teams Paul en Firval af en toe een kar ramden, terwijl de wat meer suptielere mensen onder ons, Baha en ik dus, het hielden op wat treiterend gefluit….De tegenstand kraakte, het was zoals Ival voorspeld had, de “moteur” die het hem uiteindelijk ging doen !!! Tussendoor toonde Firmin met grote trots z’n Iphone waarop ie één of ander “ appie “ had staan waarmee hij aller soorten gegevens van hun ronde kon weergeven…volgens z’n “appie” hadden hij en Ival een topsnelheid van 34/u behaald….of Baha en ik ook eens wilden proberen…wij haalden 47….beide kunnen dus niet, maar 47 is toch nog altijd meer dan 34 é….

   

  Toen we om drie uur en na de laatste praktische proef ( waarbij ook rondes te verdienen waren) nog steeds op kop stonden, wisten we de buit binnen, het gaf ons vleugel en we zetten de murm geslagen concurrentie op nog wat meer rondes !!! Fitzy en Mcgyver hadden de eer de laatste ronde te mogen rijden, waarbij ze er duidelijk niet op gerekend hadden de rest van het Wacky team als passagiers mee te krijgen, het zou hun zwaarste ronde van de dag worden…. De buit was binnen, het was nu enkel nog wachten op de prijsuitreiking, iets wat we deden onder een stralend zonnetje en met een welverdiende pint in de hand !! 6 praktische proeven, best versierde kar, individuele ronde, algemeen klassement….en dus helemaal op het einde de algemene winnaar…we zijn het niet gewoon zo lang te moeten wachten…gelukkig vielen Firmin ( met de telegeleide auto’tjes spelen ) en Ival ( een springkasteel aan flarden trekken ) nog in de prijzen bij de praktische proeven !!! Het was echter de moeite van het wachten… met 6 op het hoogste schavotje, als een echte vedette een boeké bloemen naar je vrouw gooien en zowaar voor elk een reis als hoofdprijs in ontvangst nemen….voor Firmin, het jonge veulen, die nog vele mooie jaren voor de boeg heeft, was het mooi…voor Baha, de shetland in midlifcrisis die het ongeluk had in Oost vlaanderen geboren te zijn en de helft van z’n leven weggooide door aan een jannette-sport te doen, maar naar alle waarschijnlijkheid nog wel eens de “fun” in Ramskapelle kan winnen, was het nog mooier…..voor de 4 ouwe knollen, die meer dan de helft van hun leven vergooid hebben aan seks, drugs, alcohol, janettevoetbal en het drinken van 1147 was het waarschijnlijk één van de laatste “moments of glorie” en we hebben er met volle teugen van genoten !!!!!

   

  Bedankt gasten, volgend jaar weer ( maar dan met een versierde kar…..)

   

  Pé 

   

   

  _____________________________________

  Mijn verhaal, van de rest duurt het te lang, best dat ze snel zijn met een Go-kart !!!.

   

  Doe je mee met de Belletax ?, ik krijg een e-mail van mij maat Pé, ook in de tijd een e-mail gekregen om naar Sengal te gaan van hem, een zotte idee maar toch mega !!!, dus waarom niet Belletax, ideaal voor een vent van 51. Eerst vergadering met Baha vrijdag avond met heel veel info !!!!!!, te veel, maar No worries !!!.

   

  Zaterdag gingen de andere mannen om de Kart te loten en Yval loot een ROZE Porsche voor ons, lees wrak !!!!!. Niet goed geslapen de Zaterdag nacht, stress ?, ontwetenheid ?, who knows. Zondag ochtend was het koud om 06.00, met de fiets naar de markt wij daar om 07.00 stip moesten zijn !, Pé en zijn crew waren op tijd, Baha ook met vrouwtje en Boterkoeken, bedankt !, Firmin ietske te laat, maar hij is jong e. De wedstrijd was een beetje later gestart omdat er waren te vele auto’s op de F1 parcour waren!. Ik was super blij waneer de start was gegeven en wij kon toch eindelijk warm kregen. Ik met mij maat Paul ging het zeer goed en wij waren een echte team, 102 jaar samen van leeftijd en bere sterk !!!!!, juist het zelfde als de ander Wacky duos, Baha samen met Pé, en Firmin met Ival, als dat geen sterke teams zijn.

   

  Het was direct duidelijk dat wij in de top 3 ging einden !!!, de jonge voetbal gasten, en de skinny rich boys waren ook sterk. Al de ander karts waren echt toffe mensen en de sfeer was super onder elkaar !. Wij hebben een dip gehad waneer dat Ival  ons pedal kapot stampt !!!!!, Wij kreeg een ander kart dat te licht was, zo licht dat Ival en Firmin recht naar de maan reden, alle twee achter over, very funny !. Na een kleine pauze, was ons oude kaart vermaakt, veel dank aan Mark DeLanghe voor al de steun !. Wij waren were weg, nog sterker dan ervoor vind ik !.

   

  Er waren ook proeven, de topper Ival dat trok het ganse springkasteel naar westakapelle, en wint de eerste prijs !. Mij proef was klote!!!, voor de rest weet ik niet veel, wel dat Pé een ei geeft gebroken op zijn hoofd of zo iets. Ondertussen waren massa’s supporters geweest om goede dag te zeggen, daar voor bedankt, moet wel zeggen als het regent ging ze allemaal naar binnen om te zuipen. Wij deed verder in de regen, en stilaan was het duidelijk. Wij waren ‘ simply the best ‘, al de ander karts cheering us on !!!!!. Op een bepaalde moment, reden McG en ik in de voetballers hun gat en duwt under vooruit tegen wind !!!, lol, zalig !. Ondertussen was de zon uitgekomen en elke tegenstander was vele ronden achter ons, dus het laatste uur was echt genieten, maar wij bleven vollebak rijden.

   

  De laatse ronde was het aan McG en ik, wij waren content om de vlag te dragen gelijk in de F1, tot dat 300 kG Wacky vlees springt op onze Kart en wij rij met 6 een Winning Tour !. Het was een ECHTE machtig moment dat ik zal NOOIT vergeten, PUUR plezier, MEGA. Tijd voor een pint, Metal Angel was zo als altijd de sexy Groupie de ons bediende met pint naar pint. Al de prijzen waren uitgedeeld en dan was het aan ons op podium te gaan, waar wij kreeg elks een bouquet bloem, Ik smijt de mijn naar mijn vrouw juist gelijk een echten zeg, lol. Wij krijg ons prijs cheque ook, 1O dagen in Spanje, alles betaald surfreis, voor 6 personen WTF !!!, niet slecht e !, yeeeeha !.

   

   

  Bedankt aan al de mensen dat deze dag een echte TOPPER geeft gemaakt, het was echt schitterend !
  Baha, Pé, Ival, Firmin, McG, bedankt mannen, we did it !

   

  Fitzy 

   

   

   

  Geplaatst op: 21-04-2016

   

  Reacties(21)

  Ival trakteert op stovers!!! (19)

  Vanavond trakteert Ival op stovers in de Boudain. Wie komt laat het hieronder weten!!!

   

  Merci Ival en santé!!!

   

  B

   

  Geplaatst op: 15-04-2016

   

  Reacties(19)

  Hamburgers na training!!!!!! (24)

  Lifty en Zessenhalf trakteren donderdag na training op hamburgers naar aanleiding van hun 100ste verjaardag tope!!!

  Hieronder zet je indien je een hamburger wilt.

   

  Bedankt en smakelijk!!!!

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 04-03-2016

   

  Reacties(24)

  Donderdag Spinning en breugeldiner achteraf!!!! (14201)

  Donderdag geven ze terug guur weer en daarom hebben we (dankzij Harryman) een spinningssessie ingelast. 

   

  De place-to-be is de Vision aan de Natiënlaan 176. Iedereen wordt daar verwacht om kwart voor acht. We vragen 5 euro de man, de rest legt de club bij.

   

  De sessie is van kwart na acht tot kwart na negen met Daan als deskundige instructeur. Na de douche is er daar ter plaatse breugelfestijn tgv verjaardag van Harryman en Micky waarvoor dank!!!.

   

  Er zijn 30 fietsen beschikbaar dus zijn de eerste 30 hieronder diegene die een vélo hebben. De rest mag dan wat aan gewichtheffen doen in de zaal...

   

  Tot donderdag!!!

   

  Bahamontes

   

   

   

   

  Geplaatst op: 19-02-2016

   

  Reacties(14201)

  Spaghetti donderdag!!! (21)

  Ter gelegenheid van de verjaardagen van DDT, Bonzie en Bahamontes wordt er getrakteerd op spaghetti na de training nu donderdag 14/01.

   

  Als ge braaf zijt krijg iedereen nog een pinte bij ;-)

   

  Tot donderdag

   

  Baha, DDT en Bonzie

   

  (ps er zit geen vis bij de bolognaise)

   

  Geplaatst op: 15-01-2016

   

  Reacties(21)

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens