Nieuws

 

  Peter Delheye, broer van Henri, overleden (13)

  De Wacky familie melden jullie met diepe droefheid het overlijden van Peter Delheye.

   

  De oudere broer van Henri stapte deze week uit het leven.

   

  Peter was zeer gekend persoon in Knokke-Heist en omstreken en één van de grote bezielers van fietsclub De Jumpers.

   

  We wensen onze Wacky brother Henri, de ganse familie van Peter, de Jumpers en iedereen die Peter heeft gekend en graag ziet, zeer veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

   

  B nms Wacky Racers

   

  Geplaatst op: 09-12-2017

   

  Reacties(13)

  Verslag duatlon Lembeke (4)

  Het was voor de vierde maal dat ik aan de start stond van deze machtige duatlon midden de Lembeekse bossen. Leuke organisatie, prachtig parcours en altijd wat volk langs de kant. Extra pigment dit jaar dat ik voor de eerste keer aan de start stond met mijn eigen zoon. Ik probeer hem nu al een drietal maanden van voetballer om te vormen tot biker maar heb terwijl ontdekt dat hij verdekke ne goeie loper is.

   

  Qua morfologie kan het verschil niet groter zijn, ik korte benen en breed lijf, hij lange benen en tenger lijf. Blij dat Rookie 15 jaar geleden nog geen facteur was…. Ik dacht als enig wacky lid aan de start te staan tot ik Damien op het toneel zag verschijnen. Hij had wel een lelijk zwart pak aan maar zag hij er voor de rest messcherp uit!! Hij is aan het trainen voor de Hel van Kasterlee en dat is er aan te zien!! Bij de rest van het deelnemersveld zag ik ook niet veel dikke bijlopen maar Ik trok me op dat ik in het bergaf wa rapper zou zijn dan die mannen. Nu, veel bergaf was er niet en ik werd tijdens de eerste loopproef er grofweg afgelopen door Louis die op 3,2 km bijna een minuut rapper liep. Miljaarde, da viel tegen en ik besloot mijn colère uit te werken op de vélo. In de eerste ronde had ik hem te stekken en twijfelde eerste nog om hem mee te pakken maar de laatste loopproef in gedachte heb ik me toch maar bepeisd want kloten kan hij ook al goed aan de huiselijke tafel… Uiteindelijk scchoof ik een dertigtal plaatsen op maar verloor er bij mijn tweede loop weer een tuk of zeven door een veel te trage wissel en stijve kieten onderweg. De laatste 50 meter heb ik nog mijn rechter kuit verrekt en kwam al mankend over de meet. Damien stond intussen al te keuvelen en werkte een berewedstrijd af en blijkt een steengoede loper te zijn en we weten dat hij op de vélo ook geen sukkelaar is. Hij kwam als 34ste over de meet! Ik als 57st

   

  Louis kwam een zestal minuutjes later over de streep en kreeg van de organisatoren direct de micro onder zijn neus. Hij is nog niet echt een grote prater maar was goudeerlijk. “Hoe kom je zo helemaal van Knokke naar Lembeke?” Met de auto… Wat vond je van het parcours?  Iets te weinig technisch… Het parcours was te snel voor jou? Ja. Kom je volgend jaar terug? Jaja… Gans zijn moeder….  Hij wist me te vertellen dat hij nog zo diep was gegaan. Ben al benieuwd voor volgende week in de duatlon in het Hollandse Reusel waar hij zich  tegen zijn leeftijdsgenoten mag meten. Ik hoop dat tegen dan mijn kuit genezen is. Fuck ik word oud!!!!!

   

  Frodo

   

  Geplaatst op: 31-10-2017

   

  Reacties(4)

  Ge-FELICE-teerd Damien!!! (16)

  Damien Defawe is fiere papa geworden van een zoon.

   

  Félice werd geboren dinsdag 15 augustus en meet 50cm en is 3,325kg zwaar.

   

  Dikke proficiat aan Liselot en Damien!!

   

  WR

   

  Geplaatst op: 25-08-2017

   

  Reacties(16)

  Go Carl drumt na de RT met GROOVD!!! (4)

  Groot nieuws want voor de eerste maal zal na de prijsuitreiking een band komen spelen!! 

   

  Groovd,met aan het drumstel Wacky Go-Carl, komen klassiekers van vroeger nu spelen en vormen de ideale brug van ons evenement naar het Schlagherfestival. We kijken er naar uit!!!!

   

  Dit jaar zal mede daardoor de prijsuitreiking een kwartuurtje vroeger plaatsvinden, dus om 16u45!!

   

  Go Carl!!!

   

  Geplaatst op: 03-07-2017

   

  Reacties(4)

  Moeder van Fitzy plots overleden... (13)

  Met droefheid melden we jullie het plotse overlijden van de moeder van Fitzy. Patricia (Pat) is 80 jaar geworden maar was nog een sterke vrouw ook na het kortelings overlijden van haar levenspartner.

   

  Ze volgde de Wacky's en in het bijzonder haar zoon Paul bijna dagelijks via de site en de sociale media en zullen haar daarom voor altijd in onze Wacky harten dragen.

   

  Het is voor onze Wacky de tweede klap in korte tijd en we wensen Fitzy en zijn familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijden.

   

  R.I.P. Pat

   

  Geplaatst op: 03-07-2017

   

  Reacties(13)

  Verslag Iceman Mil-Man trail (9)

  De zondag was nog maar 2.15 uur jong of een 5-tal wekkers begonnen van hun foert te maken , tijd om op te staan .  Stevie D  - Landkakker - en mezelf zouden bij Giraldo samen komen tegen 3.00 uur om dan Fluppe op te halen  om vervolgens richting Luxemburg te rijden . Zoals voorspeld zag het weer er bij het opkomen van de zon er stralend uit ...enkel de temperatuur gaf 0 graden aan . Nergens een bord ,een mtb-er of auto met mtb erop te zien onderweg , twijfel of we wel de juiste dag gekomen waren maar eens de parking in zicht was het van dat . Uitstappen  en  beginnen bibberen van de koude , ze gaven 17 of 18 graden op de middag dus alles wat je aan deed van kledij meer dan korte broek en t-schirt was te veel . Vlug op de mtb om in beweging te zijn achter ons startnr en we konden nog een kwartier wachten eer wij in groep konden starten .

   

  De ex-Safaris waren nog nergens te bespeuren wat we wel jammer vonden , hoe meer zielen hoe meer vreugde .  Ondertussen stond er daar één van z'n gat te geven op een doedelzak ... wa steviger spul kennen ze daar blijkbaar niet , doedelzakken da's iets om in je tuinhuis spelen . De man achter de micro begon aan z'n verhaal waar we geen bal van verstonden en weg waren we voor de 100 km-fun . Giraldo zagen we terug aan de meet en de Landkakker zou op de ex-Safaris wachten aan de eerste bevoorrading om samen de 70 te rijden . Stevie-d fluppe en mezelf bleven samen en vlug kwam de eerste klim eraan op de weg , direct warm genoeg om m'n mouwtjes in de rugzak te stoppen .

   

  Het prachtig parkoer door bos en veld verliep vlot , technische stukken over rotsen en trappen zou je meerdere keren willen overdoen...machtig .  In een kloof van links naar rechts draaien en keren honderden meters lang ... te mooi om waar te zijn . Net voor de 3de bevoorrading ging de weg iets meer dan vals plat omhoog , zo'n 500 meter ,ik al fluitend naast Stevie gaan rijden ( zijn antwoord : je ho me niet ut m'n kot kriegen wi gie kieken )  dan stond daar een bord ' gladiatorhill 1000 m ' gedaan met fluiten !!! dedju zeg op den top van je zadel omhoog met je kleinste versnelling en je tikker boven de 180 aan 5 of 6 per uur . Per 250 meter een bord , ons groepje is al rijdend boven geraakt , de ex-safaris ook ( of net niet ... heb ik horen zeggen ) .

   

  Opeens zagen we de boog van de aankomst en dachten we ergens misreden te zijn omdat er nog maar 66 km op de teller stond . Er stond er daar weer één te brabbelen dat de gasten van de 100km gewoon verder konden rijden en die van de 70 konden stoppen. De 100 km van Giraldo zat erop toen de Landkakker op 66 km de boog passeerde , wat peptalk van Giraldo naar de landkakker en dezen beslood om ook voor de 100 te gaan , proficiat hiervoor .

   

  Nog 30 km te rijden waar volgens mij de zwaardere klims in zaten , opnieuw kwam de boog in zicht en liepen we binnen . Na een drankje met de ganse groep zijn we richting camionnet gegaan , ons omgekleed en richting huiswaards vertrokken  . Bedankt Giraldo voor het vervoer , bedankt aan ieder voor de machtige dag . Tot de volgende

   

  Iceman

   

  Geplaatst op: 12-05-2017

   

  Reacties(9)

  Staf vader geworden van tweeling!!! (11)

  Er mag ook al eens schoon nieuws worden gemeld.Zo heb ik een mail gekregen van Staf dat hij fiere vader is geworden van een flinke meisjestweeling.

   

  Dikke proficiat aan de ouders!!!!

   

  Santé ;-)

   

  B

   

   

  Geplaatst op: 13-03-2017

   

  Reacties(11)

  Papa van Bontempi overleden (22)

  Met diepe droefheid meld ik u dat Bontempi (Kevin Baeckelandt) zijn vader is overleden. Joris kreeg vorige week donderdag een hartaanval maar werd nog gereanimeerd. Jammer genoeg was er al te veel schade aan de hersenen en is hij vandaag 2 maart overleden op slechts 63-jarige leeftijd.

   

  Joris was een zeer minzaam man met een gouden vaderhart voor zijn zoon en kleinkinderen maar ook gewoon een zeer toffe en machtige kerel. We zullen hem zeer hard missen.

   

   

  We wensen Kevin en gans de familie heel veel sterkte toe in deze donkere tijden.

   

  Baha

   

  Geplaatst op: 07-03-2017

   

  Reacties(22)

  Twee zware crashes voor Zessenhalf en Nico Platt... (21)

  We zijn er lange tijd van gespaard gebleven van accidenten maar donderdag knalden twee Wacky's, Nico Platt en Zessenhalf, op één avond tegen een paal.

   

  Nico botste op een paaltje bij een inhaalmanoeuvre ter hoogte van singletrack naar Zevenkote toe en hield er een paar kneuzingen aan over maar Zessenhalf crashte veel zwaarder ter hoogte van de Dorpsstraat aan de versmalling. De balans is niet min nl. drie gebroken ribben en sleutelbeen op drie plaatsen gebroken.

   

  Via deze weg wensen we beide een goede revalidatie toe en vooral dan voor Manu veel sterkte en courage en een nieuwe bril ook misschien.

   

  B

   

   

  Geplaatst op: 20-02-2017

   

  Reacties(21)

  Happy 10 years, Wacky Racers!!! (8)

  Exact 10 jaar geleden, weliswaar op een vrijdag, hielden we ons clubke boven het doopfond. Heb op FB een paar pics uit de oude doos gezet maar deze hieronder wil ik jullie zeker niet onthouden.

   

  Groepsfoto van de toenmalige bende...met hond muttley

   

   

  Fitzy in zijn "doorzicht" pak

   

   

  Golfie met zijn cult-helm!!

   

   

  met onze camion, "the meanmachine"

   

  Op de voorstelling op 02 februari 2007

   

   

  Geplaatst op: 08-02-2017

   

  Reacties(8)

  Wackys verliezen hun grootste supporter (26)

  Woensdag is de moeder van Nadia, dus schoonmoeder van Pé, zachtjes van ons heengegaan.

   

  "Keukelinske" was de grootste supporter van onze club en stond, zeker vóór haar beroerte drie jaar terug, telkens met passie te supporteren bij wedstrijden waarbij onze armada deelnam.

   

  Het was een vrouw uit de duizend, altijd goedlachs en begroette iedere Wacky altijd met ne stevige knuffel. We zullen haar missen maar dragen haar altijd in onze Wacky hart. We wensen Angel Nadia en gans de familie veel sterkte toe!!

   

  R.I.P. Wacky Angel!!!!

   

  B

   

  Geplaatst op: 08-02-2017

   

  Reacties(26)

  Long Fellow in Snowbikefestival (7)

  Beste maoten, ge weet niet wat dat je mist!!!!

   

  Volgend jaar SNOWBIKEFESTIVAL IN GSTAAD met de Wacky's.

   

  Heb al voor 40 Wacky's ingeschreven....Fietsen kun je huren.

   

  Datte is echt een must wat volgens mij nog niet veel buiten ikzelf deden.

   

  See you

   

   

  Geert

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Geplaatst op: 02-02-2017

   

  Reacties(7)

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens