Reacties op het artikel: 'Verslag Iceman Mil-Man trail'

De zondag was nog maar 2.15 uur jong of een 5-tal wekkers begonnen van hun foert te maken , tijd om op te staan .  Stevie D  - Landkakker - en mezelf zouden bij Giraldo samen komen tegen 3.00 uur om dan Fluppe op te halen  om vervolgens richting Luxemburg te rijden . Zoals voorspeld zag het weer er bij het opkomen van de zon er stralend uit ...enkel de temperatuur gaf 0 graden aan . Nergens een bord ,een mtb-er of auto met mtb erop te zien onderweg , twijfel of we wel de juiste dag gekomen waren maar eens de parking in zicht was het van dat . Uitstappen  en  beginnen bibberen van de koude , ze gaven 17 of 18 graden op de middag dus alles wat je aan deed van kledij meer dan korte broek en t-schirt was te veel . Vlug op de mtb om in beweging te zijn achter ons startnr en we konden nog een kwartier wachten eer wij in groep konden starten .

 

De ex-Safaris waren nog nergens te bespeuren wat we wel jammer vonden , hoe meer zielen hoe meer vreugde .  Ondertussen stond er daar één van z'n gat te geven op een doedelzak ... wa steviger spul kennen ze daar blijkbaar niet , doedelzakken da's iets om in je tuinhuis spelen . De man achter de micro begon aan z'n verhaal waar we geen bal van verstonden en weg waren we voor de 100 km-fun . Giraldo zagen we terug aan de meet en de Landkakker zou op de ex-Safaris wachten aan de eerste bevoorrading om samen de 70 te rijden . Stevie-d fluppe en mezelf bleven samen en vlug kwam de eerste klim eraan op de weg , direct warm genoeg om m'n mouwtjes in de rugzak te stoppen .

 

Het prachtig parkoer door bos en veld verliep vlot , technische stukken over rotsen en trappen zou je meerdere keren willen overdoen...machtig .  In een kloof van links naar rechts draaien en keren honderden meters lang ... te mooi om waar te zijn . Net voor de 3de bevoorrading ging de weg iets meer dan vals plat omhoog , zo'n 500 meter ,ik al fluitend naast Stevie gaan rijden ( zijn antwoord : je ho me niet ut m'n kot kriegen wi gie kieken )  dan stond daar een bord ' gladiatorhill 1000 m ' gedaan met fluiten !!! dedju zeg op den top van je zadel omhoog met je kleinste versnelling en je tikker boven de 180 aan 5 of 6 per uur . Per 250 meter een bord , ons groepje is al rijdend boven geraakt , de ex-safaris ook ( of net niet ... heb ik horen zeggen ) .

 

Opeens zagen we de boog van de aankomst en dachten we ergens misreden te zijn omdat er nog maar 66 km op de teller stond . Er stond er daar weer één te brabbelen dat de gasten van de 100km gewoon verder konden rijden en die van de 70 konden stoppen. De 100 km van Giraldo zat erop toen de Landkakker op 66 km de boog passeerde , wat peptalk van Giraldo naar de landkakker en dezen beslood om ook voor de 100 te gaan , proficiat hiervoor .

 

Nog 30 km te rijden waar volgens mij de zwaardere klims in zaten , opnieuw kwam de boog in zicht en liepen we binnen . Na een drankje met de ganse groep zijn we richting camionnet gegaan , ons omgekleed en richting huiswaards vertrokken  . Bedankt Giraldo voor het vervoer , bedankt aan ieder voor de machtige dag . Tot de volgende

 

Iceman

 

Reacties op bovenstaand bericht.

Stevie D schreef op 11-05-2017 :

Bedankt Ice, het was een herboren Iceman, met zijn nieuwe ogen. Amai zo goed dalen👍🏼. Juist dat klimmen,dat kan beter 😉. Ik moest mijn scherp zetten zulle,1km klimmen met een hartslag van 189,pfff de max. Deze was één van de betere tochten dat we al gedaan hebben.

 

iceman schreef op 08-05-2017 :

voor één keer vroeg opstaan krijg je heel veel terug , wij zaten met 5 man in 1 camionet dan heeft er altijd wel iemand iets te zeggen om de rest en zeker de chauffeur wakker te houden ofwel de dag ervoor doorgaan en ginder ergens slapen

 

Ival schreef op 08-05-2017 :

Niet alleen zéér bekwaam met een fiets, blijkbaar nu ook als schrijver Top !!! Lijkt inderdaad een zeer mooie uitdaging te zijn, knap gasten.

 

schreef op 08-05-2017 :

Zowaar een verslag van Ice, de rest allemaal te tette misschien...:):):):)

 

Space jr schreef op 08-05-2017 :

Lijkt me de moeite , maar dat is toch zeer vroeg opstaan hé. Schoon geschreven ice.

 

Fikken schreef op 07-05-2017 :

Goed gedaan gasten.Nieuwe schrijver in de maak ?

 

Fitzy schreef op 07-05-2017 :

Leuk verslag van een zwaar dag, chapeau Frommie !!!!. en de ander natuurlijk. Ik zo twee dagen nodig hebben voe de 100 denk ik !

 

Lifty schreef op 07-05-2017 :

Nice Ice!

 

Bahamontes schreef op 06-05-2017 :

Schoon verslagske Ice, proficiat mannekes!!!

 

 

Reageer op dit artikel

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens