Reacties op het artikel: 'Verslag duatlon Lembeke'

Het was voor de vierde maal dat ik aan de start stond van deze machtige duatlon midden de Lembeekse bossen. Leuke organisatie, prachtig parcours en altijd wat volk langs de kant. Extra pigment dit jaar dat ik voor de eerste keer aan de start stond met mijn eigen zoon. Ik probeer hem nu al een drietal maanden van voetballer om te vormen tot biker maar heb terwijl ontdekt dat hij verdekke ne goeie loper is.

 

Qua morfologie kan het verschil niet groter zijn, ik korte benen en breed lijf, hij lange benen en tenger lijf. Blij dat Rookie 15 jaar geleden nog geen facteur was…. Ik dacht als enig wacky lid aan de start te staan tot ik Damien op het toneel zag verschijnen. Hij had wel een lelijk zwart pak aan maar zag hij er voor de rest messcherp uit!! Hij is aan het trainen voor de Hel van Kasterlee en dat is er aan te zien!! Bij de rest van het deelnemersveld zag ik ook niet veel dikke bijlopen maar Ik trok me op dat ik in het bergaf wa rapper zou zijn dan die mannen. Nu, veel bergaf was er niet en ik werd tijdens de eerste loopproef er grofweg afgelopen door Louis die op 3,2 km bijna een minuut rapper liep. Miljaarde, da viel tegen en ik besloot mijn colère uit te werken op de vélo. In de eerste ronde had ik hem te stekken en twijfelde eerste nog om hem mee te pakken maar de laatste loopproef in gedachte heb ik me toch maar bepeisd want kloten kan hij ook al goed aan de huiselijke tafel… Uiteindelijk scchoof ik een dertigtal plaatsen op maar verloor er bij mijn tweede loop weer een tuk of zeven door een veel te trage wissel en stijve kieten onderweg. De laatste 50 meter heb ik nog mijn rechter kuit verrekt en kwam al mankend over de meet. Damien stond intussen al te keuvelen en werkte een berewedstrijd af en blijkt een steengoede loper te zijn en we weten dat hij op de vélo ook geen sukkelaar is. Hij kwam als 34ste over de meet! Ik als 57st

 

Louis kwam een zestal minuutjes later over de streep en kreeg van de organisatoren direct de micro onder zijn neus. Hij is nog niet echt een grote prater maar was goudeerlijk. “Hoe kom je zo helemaal van Knokke naar Lembeke?” Met de auto… Wat vond je van het parcours?  Iets te weinig technisch… Het parcours was te snel voor jou? Ja. Kom je volgend jaar terug? Jaja… Gans zijn moeder….  Hij wist me te vertellen dat hij nog zo diep was gegaan. Ben al benieuwd voor volgende week in de duatlon in het Hollandse Reusel waar hij zich  tegen zijn leeftijdsgenoten mag meten. Ik hoop dat tegen dan mijn kuit genezen is. Fuck ik word oud!!!!!

 

Frodo

 

Reacties op bovenstaand bericht.

Schummi schreef op 31-10-2017 :

Machtig!! Wat eens strijd ten huize Sey!! Ik vind Frodo beter bij Barry!! Hij is de echte master of the ring!!!

 

schreef op 30-10-2017 :

Tof verslagske, geniet maar van jullie duels, vooral nu je ze nog kan winnen !!! Denk dat er je nog JAREN gekloot aan de huiselijke tafel te wachten staat !!!!! p.s als Louis ooit een coach nodig heeft voor de Hel van Kasterlee...:):):)

 

Ival schreef op 29-10-2017 :

Leuk te lezen die strijd tussen vader en zoon. Knap gedaan gasten.

 

Fitzy schreef op 29-10-2017 :

Oud................tis maar de begin jongen !!!!!!. Chapeau alle drie, zo graag deze strijd wellen zien, mschn in Holland. Het zal nee lang duren voor me maat Louis klopt zijn Daddy, en dan ga ik en Louis een drinken !. Damien ook sterk, jammer van de pak !!!!!. By the way Baha..........jij ben Bilbo, Frodo is de jongste van de twee.Beterschap met je blessure. Wacky's everywhere !

 

 

Reageer op dit artikel

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens