Reacties op het artikel: 'Topweekend voor de Wackys'

Ook al verloren de Duivels kansloos van de Zwitsers, voor ons clubke was het een fantastisch weekend. Het begon vrijdagavond in Torhout op de avondrit, zaterdag in St-Kruis met de Brugse Zot-toer maar op zondag was het de toertocht in Kalmthout (last-minute beslist in de Boudain) dat met de meeste eer ging lopen.

 

De aanwezige wacky's waren lyrich over het parcours en de streek en dat op een uurtje rijden. Een dikke aanrader en dus volgend jaar zeker terug op het progamma!

 

Dit weekend werd ook het startschot gegeven van het strandraceseizoen en daarbij deed Schummie het uitstekend met een 19de plek overal en tweede plek bij de masters. Chrisis eindigde mooi 49ste overall. Wie ook een fantastische race reed was youngster Gilles Burssens met een tweede stek bij de jongeren! Fantastisch gedaan van de kleine beetle.

 

 

Tenslotte waren Space jr, Sam en ik deelnemer bij de mooie duatlon van Wachtebeke en deden het ook niet onaardig. Sam eindigde 22ste overal op korte afstand, Space jr derde bij de 50+ en ik derde op 40+. We liepen gans de tijd samen en maakten er op de 30km biken een koppeltijdritje van!!

 

Kortom super weekend en goeie promo-begin van de toertocht!!

 

Go Wacky's

 

B

 

Reacties op bovenstaand bericht.

Space jr. schreef op 23-11-2018 :

Ik zie ze liggen van buuten , in die kasse just oender de kodde sterten 😜 , we missen een beetje de klooterij🤪

 

schreef op 23-11-2018 :

@Space, al serieus gezocht, maar weet nog altijd nie in welke kasse da'k m'n loopbenen gelegd heb !!!! :(:(

 

Space jr. schreef op 22-11-2018 :

@Pe , wanneer plan je je come back in de duathlon?

 

Space jr. schreef op 22-11-2018 :

Dat is inderdaad een actief weekendje , voor ieder wat wils en ja hopelijk een mooie winterperiode waar ik niet zo zot van ben , maar ik zal mijn best doen. Schoon duatlon parcours praktisch 100% ofroad waar Frodo het meeste kopwerk voor zijn rekening heeft genomen met als gevolg dat onze twee nieuwe vrienden die ons wilden voorbij gaan compleet in de vernieling zijn gereden , sterk maat.

 

schreef op 22-11-2018 :

jawadde,zowaar een verslag van 5 verschillende evenementen in één klap !!! Je moet het maar doen , chapeau !!!! :):):):)

 

Fitzy schreef op 20-11-2018 :

Mooi !!!!!!!!!!!. Goed geschreven Frodo 👌

 

Schumi schreef op 20-11-2018 :

Machtig!! Hopelijk vertrokken voor een leuke winter periode!!

 

 

Reageer op dit artikel

captcha

 

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens