Wacky racer van de maand

Decoster Kurt alias The Bandit

Toeval bestaat niet, toen uw verslaggevers Fikken en Dierckxsens enkele weken geleden te gast waren in de Jan Devischstraat bij vader Coster (Smokey) zeiden we dat we al grappend dat we beter ook zoon Coster (The bandit) zouden interviewen want dat we de volgende keer toch weer hier zouden staan. Het was toch wel van dat zeker ...

The bandit is de wacky met misschien wel het meeste karakter van allemaal, nooit klagend en altijd klaar voor iedereen.  Alles is ook altijd goed dus toen fikken de afspraak in extremis nog moest verzetten van de dinsdag naar de maandag was dat voor hem geen probleem.

 

Het was eventjes schrikken toen we hoorden dat je klierkoorts had, gaat het ondertussen al wat beter ?

Het is in januari begonnen toen ik terugkwam van reis. Ik sliep zonder moeite 12 uur na elkaar, opstaan om iets te eten en dan terug het bed in. Niet normaal en zeker als je zoals ik veel te doen hebt is dat moeilijk te verdragen.
Het gaat al beter al moet ik natuurlijk nog niets forceren. Gisteren heb ik op eigen tempo 40 km gereden in Kortrijk, het ging al redelijk goed al moet ik nog niet meerijden op trainingen, ik zal eerst nog maar wat alleen rijden of met vader. Ik ben sinds kort ook weer voltijds aan het werken.

 

 

je werkt bij de hovenier Warnier, valt dat nog een beetje mee om bij een Dunepisser (eikes !) te moeten werken ?

Jawel hoor, ik heb daar gewerkt als jobstudent en na wat omzwervingen ben ik daar 4 jaar geleden kunnen beginnen. Ik ben iemand die moet kunnen buiten werken, binnen zitten is niets voor mij.

 

je woont nog thuis maar je hebt nu ook een vriendin ?

Ja , Veronique uit Heist. Ze doet aan thuisverpleging en ik slaap daar eigenlijk altijd. Ik kom wel nog naar huis na het werk en 's morgens passer ik hier ook om mijn boterhammen op te halen. Hierop pikt moeder in dat ze veel te goed is voor haar venten wat weer de discussie op gang brengt over de taakverdeling in huis ...

 

 

 

Ik denk dat iedereen die er vorig jaar bij was nog voor zich ziet hoe je Limousin verteerd hebt, kun je daar iets over vertellen ?

Zoals iedereen wel weet heb ik het moeilijk als er veel moet geklommen worden maar ik had het toch niet willen missen. Ik vond de sfeer heel goed en dit jaar ga ik terug mee op buitenlandse trip naar de Eifel . Ik ga er nog moeten doorkomen maar het is in september dus hopelijk moet dat kunnen. Dit jaar is het "maar" één dag rijden al zal het nog wel pittig zijn.

 

Volgens mij heb ik Michel eens horen zeggen dat je al meereed vóór de wacky's, klopt dat ?

Dat klopt inderdaad, ik ben aan mijn acht jaar begonnen met voetballen en later ben ik ook beginnen fietsen met Michel en André. Ik wisselde wat af maar mijn trainer was daar niet te content mee en aan mijn 18 jaar ben ik gestopt met voetballen. Mijn ma was wreed content, geen vuile was meer maar nu is het natuurlijk nog veel erger.

Fikken trok nog een paar foto's van het gezin en natuurlijk van de wacky velo die speciaal voor de gelegenheid eens gekuist was (grapje hoor) Heel mooie fiets, alleen spijtig dat er "Hoertie" op staat in de plaats van "Koertie".

 

Nu kwamen de chipkes nog boven en uw verslaggevers kozen het hazenpad voor de zakken helemaal uit waren.

 

Bekijk ook de oude interviews.

De Langhe Marc
Burssens Guido
Bulcke Chris
Boerjan Chris
Bil Christian
Beuselinck Glenn
Bernaert Geert
Baeckelandt Kevin
Van de Water Johan
Bulcke Miguel
De Baets Bjorn
Decoster Kurt
Rotsaert Paul
Decoster Ludo
Spysschaert Dirk
Martens Miguel
Casteleyn Christophe
Ryelandt Bryan
Van Mol Michel
Allaert Piet
Casteleyn Ivan
Stubbe Peter
Bontzos Fabien

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens