Wacky racer van de maand

Van de Water Johan alias Join

Het heeft lang geduurd maar eindelijk terug een Wacky onder de WVDM-rubriek. Het is de beurt aan Join, de immer goedlachse biker, triatleet, loper maar vooral sympathieke knul. Hieronder zijn antwoorden op ons vragenlijstje.

 

 

Wacky sinds: 2010

 

Verjaart op: 18 maart 1974

 

Ik leerde de Wacky’s kennen door: Door de strandraces die ik in de tijd samen met Robby en Yves Depoorter reed, en dus waarschijnlijk ook van de après waarbij we aan de praat zijn geraakt.

 

Mijn eerste bevindingen als neo-Wacky: voelde mij direct thuis bij deze bende

 

Van waar je bijnaam “Join”? Verbastering van mijn naam Johan, over Juan naar Join, gekregen op de RBSC

 

Waarom mountainbike?  reed vroeger met de koersfiets (nu nog), maar mtb heeft veel meer mogelijkheden in de winter. Vooral in het slijk ploeteren

 

Tofste herinnering aan je Wacky “carrière” tot nu toe? Iedere buitenlandse trip met het lachen, zeveren en kloten. Na een ongeval wordt er echt gezorgd voor elkaar.

 

Waar werk je momenteel en wat doe je daar precies?  DANA Belgium NV (niet Dana International), Repair dwz hydraulische transmissies voor off highway voertuigen die niet in orde zijn volgens de specificaties van de testbank, herstellen
 

Waar leerde je je sportief vrouwtje Pascale kennen?  Op het schoolfeest van het schooltje van Ramskapelle. Biking Bobby zit er voor iets tussen.
 

 

Wat zag ze eigenlijk in jou?  Ik weet het niet en vraag het me nog elke dag af. Je zal het haar zelf moeten vragen

 

Je vrouwtje is tandarts, wil ze niet van je rookprobleem afhelpen? Toch slecht voor de tanden?  Na genoeg zagen heeft ze de moed opgegeven. Maar inderdaad het is niet goed, verlies van kaakbeen, tandvlees en parodontaal ligament. Misschien moet ik het toch nog maar eens overwegen.

 

Hoeveel keer op een dag moet je je jouw tanden poetsen van haar? 2 keer, maar ik doe het maar 1 keer. Sssttt, niet zeggen he.

 

Heb je nog passie’s buiten mtbiken? vroeger zeilen, maar door een versleten schouder ben ik het moeten stoppen.

 

Zijn er nog uitdagingen voor komende jaren?  meer verre buitenlandse meerdaagse

 

Enkele tips voor het Wacky bestuur: eigenlijk niks op aan te merken, altijd ongelooflijk hoe alles geregeld wordt, misschien op het laatste moment maar het komt altijd goed

 

 

 

 

 

Bekijk ook de oude interviews.

De Langhe Marc
Burssens Guido
Bulcke Chris
Boerjan Chris
Bil Christian
Beuselinck Glenn
Bernaert Geert
Baeckelandt Kevin
Van de Water Johan
Bulcke Miguel
De Baets Bjorn
Decoster Kurt
Rotsaert Paul
Decoster Ludo
Spysschaert Dirk
Martens Miguel
Casteleyn Christophe
Ryelandt Bryan
Van Mol Michel
Allaert Piet
Casteleyn Ivan
Stubbe Peter
Bontzos Fabien

Verjaardagskalender

Klik om de kalender te bekijken
High 5 - Sports NutritionGB EXPRESSPaljas BierCMKSchrijnwerkerij RotsaertHenry Delheye - Schil der- en decoratiewerkenVlamynck Brood-BanketMichel Van Mol  FietsenCreative DesignsThierry Ide SanitairCallant Luc Decoratieteam bvbaDe Zilvertorens